ΚΟΡΑΚΗΣ: ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΠΑΕ… ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΩΡΟ ΣΕ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ…

Ιουν 09, 2017
Πωλείται η ΠΑΕ δήλωσε στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα Παρασκευή 9/6, ο μεγαλομέτοχος του Πανσερραϊκού, Χρήστος Κοράκης, τονίζοντας πως αν οι αγοραστές είναι Σερραίοι τότε οι μετοχές παραχωρούνται δωρεάν, αλλιώς θα πρέπει να καταβάλει όλο το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ. Χαρακτήρισε άθλο αυτό που κατάφερε φέτος ο Πανσερραϊκός και μάλιστα χωρίς βοήθεια από πουθενά. 
 
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χρήστος Κοράκης:
«Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό, το τιμ, τους παίκτες και τους εθελοντές. Και να σταθώ στο πανό των οπαδών που έλεγε: «Η 8η θέση σε ένα αστείο πρωτάθλημα δεν είναι επιτυχία. Θέλουμε ομάδα ανεξάρτητη με όραμα και υγεία». Σίγουρα η 8η θέση δεν αρμόζει στην ιστορία του Πανσερραϊκού. Την ιστορία, όμως την γράφουν οι ποδοσφαιριστές. Αυτοί παίζουν και γράφουν ιστορία. Το 2016 η ομάδα συγκροτήθηκε την τελευταία στιγμή. Ψάχναμε παίκτες και οι ελεύθεροι ήταν ελάχιστοι. Επιχορήγηση δεν υπήρχε. Ομάδες όπως ο Απόλλων, ο Άρης, η Λαμία, ο ΟΦΗ, τα Τρίκαλα είχαν μπάτζετ 1,5 με 2 εκατ. ευρώ. Ο Αγροτικός Αστέρας και η Σπάρτη είχαν διπλάσιο μπάτζετ από το δικό μας. Οπότε είναι κατόρθωμα η 8η θέση με τις δυσκολίες που είχαμε. Δεν είχαμε καμία βοήθεια από κανέναν πολιτικό ή τη δημοτική αρχή. Σε όλα τα δημοτικά γήπεδα στην Ελλάδα φροντίζουν γι’ αυτά οι δήμοι πλην των Σερρών. Πληρώνουμε ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε. Ούτε τα χόρτα έξω από το γήπεδο και από τα γραφεία μας δεν καθαρίζουν. Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά που τελείωσε θετικά. Δεν ξέραμε αν θα ξεκινήσει και αν θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Είχα δώσει τον λόγο μου μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών ότι ο Πανσερραϊκός θα τελειώσει με αξιοπρέπεια. Θα ήταν πολύ εύκολο να χρεώνουμε τις ομάδες. Την πήραμε από τη Γ’ Εθνική με χίλια δύο προβλήματα. Τραβήξαμε τα πάνδεινα για την εκκαθάριση μαζί με τους Τρέντσιο, Γιαννόπουλο, Τερζόπουλο και τους υπόλοιπους. Η εκκαθάριση αφορούσε στην προηγούμενη ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη. Θα ήταν εύκολο να τη χρεώσουμε με παίκτες των 100 χιλιάδων, αλλά προτιμήσαμε να χρεώσουμε την τσέπη μας. Σήμερα η ΠΑΕ είναι η πιο καθαρή ακόμα και από αυτές της SuperLeague».
 
Για τη Football League:
«Το καλοκαίρι του 2016 παραιτήθηκε ο Καλογιάννης και ήρθε ο Σφακιανάκης στη λίγκα. Υποσχέθηκε 2,5 εκατ. από τηλεοπτικά και 80 χορηγούς. Αυτό διαιωνιζόταν και στο τέλος Σεπτεμβρίου δεν είχε γίνει τίποτα. Μπράβο στους… καμικάζι Λεωνίδα Λεουτσάκο, Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Έβαλαν το κεφάλι τους στη φωτιά για να γίνει το πρωτάθλημα με τη βοήθεια του κ. Βασιλειάδη. Ανέλαβαν με ζημιωμένη τη λίγκα 1,7 εκατ. ευρώ. Πέρυσι τα έσοδα ήταν 5,5 εκατ. ευρώ. Αμισθί τρέχουν 10 ώρες της μέρα για την εξυγίανση. Μπράβο τους που τελείωσε το πρωτάθλημα. Ίσως είναι η αφετηρία για κάτι καλό στο ποδόσφαιρο. Βάλαμε εσωτερικό μνημόνιο μόνοι μας. Έτρεχαν όλη μέρα για να εξυγιάνουν το πρωτάθλημα. Είναι καμικάζι. Το πρωτάθλημα δεν είναι άθλιο, αλλά η αφετηρία της εξυγίανσης του ποδοσφαίρου. Είναι άτομα έμπιστα και έντιμα και προσπαθούν για το καλό του ποδοσφαίρου».
 
Για την «ανεξαρτησία» της ομάδας:
«Είμαστε η πιο ανεξάρτητη ομάδα. Δεν έχουμε σε κανέναν υποχρέωση, οι άλλοι έχουν σε εμάς. Λένε για τους δανεικούς από τον ΠΑΟΚ. Εδώ και 15 χρόνια παίρνει ο Πανσερραϊκός δανεικούς από τον ΠΑΟΚ. Δεν σημαίνει ότι είμαστε εξαρτημένοι. Έχουμε δημόσιες σχέσεις και φιλίες. Είμαστε αντίπαλοι με όλους μόνο στο γήπεδο. Δεν θέλουμε τη βία. Αυτό είναι εξάρτηση; Από υγεία θα σκάσουμε. Έχουμε τόση υγεία… τα λεφτά μας έχουν τελειώσει».
 
Εξυγιάναμε την ΠΑΕ:
«Εξυγιάναμε την ΠΑΕ με κόπο, λάσπη, τρέξιμο. Είχαμε τον καλύτερο φάκελο και η κ. Μαρούπα δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα από Σερραίους που προσπαθούσαν να βάλουν τρικλοποδιά. Χρεώσαμε τα σπίτια μας, αλλά όχι τον Πανσερραϊκό».
 
Για το όραμα:
«Πρέπει πρώτα να λύσουμε βασικές ανάγκες. Οι παίκτες μας πήγαιναν σε χωριά και λαγκάδια για προπόνηση. Ντρέπομαι που δεν είχαμε γήπεδα για τις προπονήσεις, είναι ανεπίτρεπτο. Όταν ανέλαβε την επικοινωνία ο Χρήστος Στοΐδης, ο Πανσερραϊκός ακούστηκε παντού και πήρε 10 πόντους πάνω. Θέλουμε εξειδικευμένα άτομα. Είχαμε έναν για… τρεις. Ο Ανδρέας Σαββίδης ήταν γενικός αρχηγός, τεχνικός διευθυντής, βοηθός προπονητή μέχρι και τον… υδραυλικό έκανε».
 
Η πρόσκληση στους Σερραίους:
«Θέλω να προτείνω κάτι στους Σερραίους. Ακούστηκαν διάφορα. Κάνω ανοικτή πρόταση προς όλους τους Σερραίους. Η ομάδα αυτή είναι η πιο καθαρή, με υγεία. Καλούμε τους επιχειρηματίες, τους παλαίμαχους και τους φιλάθλους που θέλουν να την πάρουν, εμείς κάνουμε δώρο τις μετοχές και τις υποχρεώσεις θα τις μηδενίσουμε εμείς. Θα πάρουν μία ΠΑΕ πεντακάθαρη, να την τρέξουν και να την πάνε καλύτερα».
 
 «Η ομάδα πωλείται»
«Προς τρίτους… Η ομάδα πωλείται. Έχει το μετοχικό κεφάλαιο κάτω των 400 χιλιάδων. Θα πάρουν και 50 χιλιάδες από το ταμείο για την προετοιμασία. Δεν θέλουμε να μας ενοχλούν λαμόγια, μανατζαρέοι, απατεώνες. Αυτοί είμαστε. Υπάρχει προθεσμία για προτάσεις ως τις 15 Ιουλίου. Στις 30 Ιουνίου θα κάνουμε σύσκεψη οι μέτοχοι για να δούμε πώς θα κινηθούμε. Μπορεί να μην βρεθεί κανείς, να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Η ομάδα είναι καθαρή, με υγεία, όραμα και πλάνο. Το πρωτάθλημα δεν είναι άθλιο, αλλά εξυγιασμένο. Ο κ. Βασιλειάδης δουλεύει για να φέρει χορηγίες. Αν το πρωτάθλημα γίνει σε δύο ομίλους θα είναι καταστροφή. Πρέπει να γίνει ένας όμιλος με 18 ομάδες και ακολούθως 14 για να είναι ελκυστικό. Τα πάγια έξοδα είναι 300 χιλιάδες ευρώ, άρα δεν μπορείς χωρίς έσοδα».
 
 «Ο Πανσερραϊκός δεν είναι σε κανένα ύποπτο»
«Στη λίγκα έβαλαν ως αφετηρία την εξυγίανση για ένα πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο. Ακούγονται για στημένα ματς. Χορηγός θα είναι και του χρόνου η Stoiximan. Ο Πανσερραϊκός δεν είναι σε κανένα ύποπτο. Όταν υπάρχουν αποδείξεις να μας πουν. Δεν φοβόμαστε, είμαστε καθαροί και δεν ζούμε σε όνειρα».
 
 Ο Γιώργος Κουρτίδης είπε: 
«Αν δεν υπήρχε ο Κοράκης φέτος δεν θα υπήρχε ο Πανσερραϊκός».
 
Ο νομικός σύμβουλος, Άκης Τρέντσιος ανέφερε:
«Υπήρχαν φήμες ότι δεν θα παίρναμε άδεια. Είχα δώσει τον λόγο μου ότι η ομάδα δεν θα χρεωθεί και θα βάλει τις βάσεις, ώστε στο τέλος να είναι καθαρή από χρέη και ικανή να δημιουργήσει αυτό που θα δώσουν οι καιροί και οι συνθήκες. Φέτος δημιουργήσαμε φιλικές σχέσεις με την ΕΠΣ Σερρών. Είναι κατόρθωμα για το προεδρείο των Γιαννόπουλου, Λεουτσάκου και ο Πανσερραϊκός έχει φωνή πλέον στα κέντρα αποφάσεων. Το περσινό καλοκαίρι ήταν το χειρότερο που βιώσαμε οι τρεις μας. Μιλήσαμε ατελείωτες ώρες με υποψήφιους επενδυτές. Η ομάδα δεν δόθηκε, γιατί ήταν αμφιβόλου αξιοπιστίας αυτοί που ενδιαφέρθηκαν. Δεχόμαστε μόνο σοβαρές προτάσεις, με οικονομικά εχέγγυα. Δεν θα την δώσουμε σε κανέναν που θα την καταστρέψει τον Δεκέμβριο. Η διοίκηση έκανε μεγάλο αγώνα. Ευχαριστώ όλα τα μέλη της διοίκησης, τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο, τον Θόδωρο Σεβασλίδη, τον Σάββα Τερζόπουλο, τον Σωτήρη Βλάχο. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον. Τον Σεπτέμβριο ο Πανσερραϊκός θα είναι πιο δυνατός και με υπομονή και σοβαρότητα θα φτάσει εκεί που αξίζει».
 
Ο Χρήστος Κοράκης απάντησε σε ερώτηση τι θα κάνει αν δεν έρθει πρόταση:
«Θα αποφασίσουμε 30 Ιουνίου. Να κάνω επαφές με έμπιστους φίλους. Η πρότασή μας ισχύει ως 15 Ιουλίου. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Θα κάνω επαφές, όπως και οι υπόλοιποι».
 
Για το αγωνιστικό:
«Με ενόχλησε η ανακοίνωση των παλαιμάχων. Είπαν ότι στηρίζω τον Διλμπέρη που δούλευε 10 ώρες τη μέρα. Υπήρχε εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια, ήταν όλοι μια οικογένεια. Με 5-7 προσθήκες ενδεκαδάτες, η ομάδα μπορεί να χτυπήσει καλύτερη θέση από την 7η. Δεν φταίει ο Πανσερραϊκός αν ήταν αδιάφορος. Πρέπει όλες οι ομάδες να παλεύουν ως το τέλος ή για να σωθούν ή για να ανέβουν. Θέλει οικονομική δαπάνη ο πρωταθλητισμός. Όποιος την πάρει δωρεάν, θέλει 500 χιλιάδες με ένα εκατ. για να κάνει πρωταθλητισμό. Η Δόξα του φίλου μας του Γιάννη Μπύρου με 1 εκατ. κι έμεινε στη Γ’ Εθνική».
 
Για το θέμα Στέβιτς ο Άκης Τρέντσιος είπε:
«Ό,τι αγκάθι αναλαμβάνουμε, το προσπερνάμε. Αυτό δημιουργήθηκε, λόγω της εμπιστοσύνης που δείξαμε σε κάποια πρόσωπα. Μας τον πρότεινε ο Φορτούλα που ήταν «μύθος». Έκανε ένα τεράστιο λάθος. Πήγαμε στη Σερβία, κάναμε κύκλο επαφών, θα βρούμε την άκρη και θα το τελειώσουμε θετικά. Είναι πολύ δύσκολο θέμα, αλλά θα λυθεί αναίμακτα».
 
Για τον κόσμο ο Χρήστος Κοράκης είπε:
«Έχουν δίκαιο που διαμαρτύρονται. Ξέρουμε ότι υπάρχει κρίση. Δεν δέχομαι από Σερραίους επιχειρηματίες να μην είναι κοντά, ενώ ο Πανσερραϊκός πάντα βοηθά την τοπική κοινωνία. Δώσαμε λεφτά στη Football League. Πρέπει να γίνουν τομές. Κάναμε μίνι πρωτάθλημα στην Κ20 με τον Νίκο Κατσαβάκη που ήρθε εθελοντικά. Η Κ20 πρέπει να λειτουργεί επαγγελματικά. Αν δεν γίνει ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα δεν θα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο»
 
Για την περσινή χρονιά:
«Μόνο οι πεθαμένοι δεν κάνουν λάθη. Παρασυρθήκαμε πολλές φορές. Δεν γνωρίζαμε την κατηγορία. Δεν είμαστε όπως ήταν ο αείμνηστος, Πέτρος Θεοδωρίδης. Μπήκαμε στη Β’, την πρώτη χρονιά ξοδέψαμε λεφτά. Όταν είδαμε πώς είναι το πρωτάθλημα, βελτιώσαμε τα πράγματα».
 
Για τι προτάσεις για παίκτες:
«Υπάρχει για τον Φουσού και τον Γιαξή που είναι μήλο της έριδος. Μας πήραν από την Σεντ Ετιέν για τον Γιαξή. Το αξίζει, γιατί είναι φουλ επαγγελματίας και καλός μαθητής».
 
Για τον Κωνσταντίνο Νικόλτσιο:
«Έχει επαφές για προπονητικό κέντρο. Το υπογράφω ότι μπορεί να βοηθήσει. Θα το φτιάξει όσο είναι κοντά στον Πανσερραϊκό».
 
Πηγή: ert.gr
 

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ... ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ 2018
Prev Next
Σουβλάκι ο Σώτος | Τηλέφωνο :23210 56211
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
KENNEDY - GASTRO & COFFEE BAR - SERRES
ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ 1800
VETROP - ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΤΣΗΣ -  ΕΜΠΟΡΙΟ (ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ) - Τηλ.: 23210 80033 - Οδός Σερρών - Θεσσαλονίκης (6o χλμ)
ParisNiko - Τηλ. 23210 24515, 55177 - CU: 6943 445 854, F2G: 6931 303 318, WHATS UP: 6980 018 050
ΤΣΙΡΩΝΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ-ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ-ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ-ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ-ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ- ΜΕΣΟΡΑΧΗ ΣΕΡΡΩΝ, ΤΗΛ.: 2324022873, 2324020110, 6944740126, 6971804152
ΟΠΤΙΚΑ - ΗΛΙΑΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ - Λ. ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ 18, ΣΕΡΡΕΣ - ΤΗΛ: 23210 23124 - 6936 903 511
ΒΛΑΧΟΣ Δ. ΣΩΤΗΡΗΣ - ΧΡΩΜΑΤΑ - Παλαιολόγου 13 & Κιλκίς (γωνία) - Σέρρες - Τηλ. 23210 39431
ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΗΛ.: 23210 36238 - Κιν: 6978 330 547
Μαθητοδρόμιο και…πέτυχες!!!
ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗΣ Α.Ε. - ΟΠΙΣΘΕΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ – ΣΕΡΡΕΣ- ΤΗΛ.: 23210 46497
Le@rn it... ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ...
Goal Cafe | To Νούμερο 1 Sports Cafe της πόλης / ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ NOVA
…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
BP Μανάφης στις Σέρρες: Δημιούργησε σαν πραγματικός MasterChef!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
BP Autogas Serres Manafis... ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ... ΜΕ 9 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!!!
ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ "ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ" - ΒΑΣΙΛΗΣ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΩΤΗΣ - ΣΠΕΤΣΩΝ & ΚΟΜΝΗΝΩΝ(γωνία) - ΣΕΡΡΕΣ,Τηλ.: 23210 50003 - 6997151187-6986238104
Συμβουλευτική Λογιστική - Γαβριηλίδης Ιωάννης - Μεραρχίας 13 - Σέρρες - τηλ. 23210 67371 - 6934 910 968
Family Kitchen - Χειροποίητος Γύρος, Εκλεκτά Ψητά
EVOLUTION, ΠΙΠΙΛΙΟΣ Χ.-ΡΑΠΤΗΣ Β. Ο.Ε. - Μεραρχίας 163 - Σέρρες. Τηλ.: 2321115688
Auto Club - Λευκώνας Σερρών - Τηλ. 23210 50599, 75895
www.serresgoal.gr - FOTO KLIK - Εθν. Αντίστασης 5 (πλατεία Ελευθερίας) - Σέρρες- Τηλ.: 23210 23131
Bet Αρένα - Τηλ. 23210 59586
SELI ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ - ΤΗΛ: 23210 73223
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Μάιος 2018 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣΣ... ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 19 & 20/5 - 17:00

Μαϊ 18, 2018

ΕΠΣΣ... ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 19 & 20/5 - 17:00

ΦΩΤΟ: ο Γιώργος Μπάτσιος θα σφυρίξει το 1ο παιχνίδι του αγώνα κατάταξης(3η ...