Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΩΝ: ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΚΟΡΜΟ… ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΜΕ 3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Αυγ 10, 2019
Με τον καλύτερο τρόπο ευελπιστούν οι Διοικούντες να δουν τον Διγενή στην επιστροφή του στην Ελίτ του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, την Επίλεκτη κατηγορία, ξεκινώντας από την ανανέωση του βασικού κορμού. 
Πραγματικά 14 ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του Διγενή και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο και είναι οι: 
Παπαδόπουλος Γεώργιος,
Τομπουλίδης Παναγιώτης
Θωμαΐδης Σταύρος
Τσομίδης Αθανάσιος,
Γεωργιάδης Γεώργιος
Στεφανίδης Μπάμπης,
Ατανάσοφ Ατανάς
Μπεγκόγκοφ Ράντοσλαφ
Νικόλοφ Στόιλ
Κωνσταντινίδης Πρόδρομος
Σκαρλάτος Αθανάσιος
Αγγέλου χρήστος
Γκούλας Άγγελος
Γκέργκεφ Στόιτσο
Από κει και πέρα το ΔΣ συμβούλιο σε συνεργασία με τον προπονητή Θόδωρο Κερογλίδη ανακοίνωσε τις τρεις πρώτες μεταγραφές. Τρεις μεταγραφές που μπορούν να αποτελέσουν λύσεις για το σήμερα αλλά και επένδυση στο μέλλον.
Αναλυτικά:  
Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, με παραστάσεις αό εθνικά πρωταθλήματα, καθώς έχει αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου, την Δ’ Εθνική, αλλά και Επίλεκτη και Ανώτερη με τον Ολυμπιακό Ροδοπόλεως, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στον Ορφέα Χρυσοσχωράφων.
Ο 17χρονος ταλαντούχος μέσος Μάντζαρης Σταύρος που ξεχώρισε τα τελευταία χρόνια με την φανέλα  του Διαγόρα Κερκίνης(Ανώτερη κατηγορία), εμφανίσεις που ήταν το διαβατήριο για το παραπάνω βήμα στην Επίλεκτη κατηγορία.
Ο 16χρονος μέσος, Δάνατζης Νικόλαος, ένα ακόμη ταλαντούχος νεαρός που ξεχώρισε με τη φανέλα του Ολυμπιακού  Ροδόπολης τα δυο τελευταία χρόνια σε Ανώτερη και Επίλεκτη κατηγορία.