ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ-ΚΕΣΣΑΝΗΣ ... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!!!

Αυγ 04, 2014
HRAKLEIA TOYSKAS
(Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας-Κεσσάνης, το νέο λογότυπο και ο προπονητής Βαγγγέλης Τούσκας).
Επιτέλους και πάλι στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο o Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας-Κεσσάνης!!! 
Δύο χρόνια στην αφάνεια, έμοιαζαν με αιώνας, για τους φίλους της ιστορικής ομάδας της Ηράκλειας.
Ήταν την αγωνιστική περίοδο 2011-12, τότε που η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας είχε υποβιβασθεί από την Football League 2 στη Δ΄ Εθνική, χωρίς όμως να δηλώσει ποτέ συμμετοχή και να εξαφανισθεί τόσο άδοξα από τον ποδοσφαιρικό χάρτη των Σερρών και της Ελλάδας. 
Ένας σύλλογος με μακρόχρονη ιστορία(85 χρόνια) που τα τελευταία 12 χρόνια μετά την ανάδειξή του ως Πρωταθλητή Σερρών το 2000 και την άνοδο του στη Δ΄ Εθνική, δεν υποβιβάσθηκε ποτέ σε τοπικά πρωταθλήματα συμμετέχοντας μόνο σε  Εθνικά και μάλιστα έφτασε να παίζει και στην Football League 2 για δυο χρόνια(10-11, 11-12) καθώς το 2010 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Δ΄ Εθνική 1ος όμιλος. Ακολούθησαν τα δυο χρόνια σιωπής. Δυο χρόνια που για τους ανθρώπους του Μέγα ήταν μαρτύριο. 
Η ελπίδα και η προσδοκία όμως δεν έσβησαν ποτέ και μέσα από τις συζητήσεις στα ποδοσφαιρικά στέκια της Ηράκλειας βρέθηκε και η λύση, αφού στην Ηράκλεια όλοι λίγο πολύ δηλώνουν Μέγας Αλέξανδρος. Αυτό έκαναν και οι άνθρωποι του μοναδικού ποδοσφαιρικού σωματείου της Ηράκλειας, που ήταν ενεργό στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Σερρών, του Α.Ο. Κεσσάνης και έδωσαν τη λύση για να ξαναδούμε τον Μέγα Αλέξανδρο ξανά στα γήπεδα. 
Με χρώματα το Μαύρο, Κόκκινο και πορτοκαλί… ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας-Κεσσάνης θα συμμετέχει φέτος στον Α΄ όμιλο, της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών. 
Η Νέα Διοίκηση, μια ομάδα νέων ανθρώπων που ανέλαβαν αυτή την αποστολή και ευελπιστούν πολύ σύντομα να φέρουν τον Μέγα εκεί που του αρμόζει, στα «μεγάλα σαλόνια» του Σερραϊκού ποδοσφαίρου αλλά και ακόμη ψηλότερα, είναι η εξής:
Πρόεδρος: Καλαϊτζόγλου Ζήσης
Αντιπρόεδρος: Ράπτης Πέτρος
Γεν. Γραμματέας: Μπαλάσκας Χρήστος
Ταμίας: Ράπτης Άγγελος
Μέλος: Σαδίκης Γιώργος, 
Μέλος: Σαπουντζής Δημήτρης, 
Μέλος: Τούσκας Βαγγέλης
Προπονητής και υπεύθυνος των Ακαδημιών στο νέο αυτό ξεκίνημα ποιος άλλος; 
Ο Βαγγέλης Τούσκας.
Το χτίσιμο της νέας ομάδας, ασφαλώς βασίσθηκε στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό του ΑΟ Κεσσάνης, το οποίο ανανέωσε σχεδόν όλο, εκτός από τρεις αποχωρήσεις, αυτές του Σίμου Πετρίδη που πήγε στο Ψωμοτόπι, του Νίκου Σωτηρίου, που έμεινε ελεύθερος και του Νίκου Διάκου που πήγε στην Αναστασιά, τους οποίους οι Διοικούντες τους ευχαριστούν για την προσφορά τους στην αγωνιστική περίοδο που μόλις έληξε.
Οι Διοικούντες δεν έμειναν όμως στις ανανεώσεις καθώς προχώρησαν και σε 6 προσθήκες, ενώ είχαμε και 2 επιστροφές. 
Πιο συγκεκριμένα παίκτες του Μέγα Αλέξανδρου θα είναι ο 17χρονος επιτελικός μέσος, Δάτσης Ανάργυρος και ο αδερφός του, 21χρονος πλάγιος αμυντικός, Δάτσης Πέτρος, αλλά και ο 17χρονος επιθετικός Βέλλιος Αντώνιος και οι τρεις παίκτες του Άρη Ποντισμένου. Ακόμη οι Χρήστος Στεφανίδης, 18χρονος μέσος, Ζαχαρίας Ηλίας, 16χρονος αμυντικός, που προέρχονται και οι δυο από την Κοίμηση, αλλά και ο 28χρονος αμυντικός, Γιάννης Αντωνιάδης, που προέρχεται από τον Ηρακλή Λιμνοχωρίου. 
Επιστροφή του 19χρονου πορτιέρο Ευθυμιάδη Άγγελου, από τον ΠΑΟΚ Ηράκλειας και του 27χρονου επιθετικού, Χρήστου Μπαλάσκα από τον Άρη Ποντισμένου.
Η ενίσχυση του Μέγα Αλέξανδρου όμως δεν σταματάει εδώ, καθώς είχαμε και την προώθηση 6 ταλαντούχων και πολλά υποσχόμενων νεαρών ποδοσφαιριστών, από τα τμήματα υποδομών, που είχαν διατηρηθεί σε λειτουργία στα 2 πέτρινα χρόνια για το Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας. Πρόκειται για τους 15χρονους: το μεσοαμυντικό, Σαδίκη Ρίζο, τους αμυντικούς Κούμλελη Γιάννη, Τόμλιο Δημήτρη, Καρασερίδη Δημήτρη, τον επιθετικό Δελλή Γιώργο, και τον πορτιέρο Λάτσιο Θανάση.
 

…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Ιανουάριος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31