Ο Γενικός Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού, Τάσος Καζίας, με μία μακροσκελή, αλλά αιχμηρή, Τοποθέτηση-Δήλωση, «βάζει τα πράγματα στην θέση τους» όσον αφορά το θέμα της παραχώρησης της έκτασης στον Πανσερραϊκό για την δημιουργία Αθλητικού Κέντρου, αναλύοντας τις θέσεις και τις προθέσεις των Διοικούντων που ανέλαβαν τις τύχες του Πασνερραϊκού σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον μεγαλύτερο Αθλητικό σύλλογο των Σερρών.…
 
Αναλυτικά η Τοποθέτηση-Δήλωση:
 
Η καλοσύνη και η υπομονή έχει και τα όρια της... από την αρχή που αναλάβαμε με τον Νίκο Κατσαβάκη, αποφασίσαμε να κινηθούμε σε όλους τους τομείς ταπεινά, χωρίς μεγάλα λόγια, με πολύ δουλειά και μακριά από κόντρες και σκοπιμότητες, που μόνο κακό θα έκαναν στον Πανσερραϊκό μας, που τόσο έχει πληγωθεί από την κακοδιαχείριση των τελευταίων ετών. Η στάση μας όμως, βλέπω αρχίζει να εκλαμβάνεται από τον Σερραϊκό περίγυρο, ως αδυναμία και ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε φωναχτά για όλα! 
 
Δεν προσπαθούμε πλέον να πείσουμε κανέναν για τις προθέσεις μας, αφού και ο πλέον αδαής κατάλαβε, ότι δεν περιμένουμε την Θεία από το Σικάγο... ΕΜΕΙΣ είμαστε οι επενδυτές, που σχεδιάζουμε, οραματιζόμαστε, επενδύουμε και στελεχώνουμε την ομάδα, για να επαναφέρουμε τον Πανσερραϊκό, εκεί που του αξίζει και εκεί που ανήκει. Έχουμε διάθεση, χρήματα και χρόνο, που ήδη ξοδεύουμε, προκειμένου να τον προετοιμάσουμε για την επόμενη μεγάλη μέρα, της αυτοδυναμίας, της αυτάρκειας και των ιδιόκτητων αθλητικών υποδομών, δημιουργώντας παρακαταθήκη τέτοια, που θα απαλλάξει επιτέλους τον σύλλογο μας, από κάθε είδους εξαρτήσεις.
 
Ως ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως ζητήσαμε από τον ΟΠΑΚΠΑ και λάβαμε σύννομα για 5 χρόνια έκταση στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας, όπου διαμορφώθηκε με δικά μας χρήματα, το βοηθητικό γήπεδο προπονήσεων του Πανσερραϊκού, έτσι και τώρα, ως ποδοσφαιρικό τμήμα, σε συνεργασία με τον ΜΓΣ Πανσερραϊκό, ζητάμε προς αξιοποίηση, από τον αθλητικό οργανισμό, διπλανή έκταση στο βοηθητικό γήπεδο, προς ανταλλαγή μάλιστα, προκειμένου να μην πλήξουμε τα συμφέροντα κανενός, που ήδη δραστηριοποιείται εκεί. 
 
Ζητήσαμε την γνωμοδότηση των αρμόδιων στελεχών, σχετικά με θέματα αθλητισμού του δήμου Σερρών, από τις αρχές Δεκεμβρίου και δεν κάναμε πολιτικό show, πριν την εκκίνηση της προεκλογικής περιόδου, όπως κάνουν τώρα, οι πολιτικάντηδες, που μοιράζουν αφειδώς υποσχέσεις και στρέφουν τους πολίτες, εναντίον της ομάδας μας. Που ήταν άραγε όλοι αυτοί, τον Οκτώβρη, όταν αναβαθμίσαμε, έναν κατεστραμμένο, γηπεδικό χώρο; Μήπως τότε, δεν ήταν προεκλογική περίοδος, κι έτσι δεν ασχολήθηκε κανείς τους, με το κυνήγι... των «ανεμόμυλων» και το «κοινό καλό» όπως τώρα; Η ομάδα μας τουλάχιστον, αναφέρεται επί της ουσίας, στο κοινό καλό, διότι η δέσμευση μας στον ΟΠΑΚΠΑ, είναι πρώτα η αναβάθμιση και η δημιουργία νέων αθλητικών χώρων για τον κόσμο κι έπειτα η δημιουργία σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων, εναρμονισμένων με τους κανόνες του εκεί περιβάλλοντος, για την ομάδα μας.
 
Ο Πανσερραϊκός που ονειρευόμαστε, δεν μπλέκει σε πολιτικά παιχνίδια και δεν ζητά υποσχέσεις, δεσμεύσεις και αβάντα από κανέναν πολιτικό! Έκταση ζητά, φανερά και ανταποδοτικά, προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τους δημότες! Να δημιουργήσουμε θέλουμε, για τον ερασιτέχνη Πανσερραϊκό και όχι για ιδιωτική εκμετάλλευση. Ευτυχώς, οι κ.κ. Χατζημαργαρίτης και Χρυσανθίδης που είναι οι καθ´ ύλην αρμόδιοι κα άριστοι γνώστες της κατάστασης, μαζί με το επιτελείο του ΟΠΑΚΠΑ, μας άκουσαν διεξοδικά, ενημέρωσαν κάθε αρμόδιο σχετικά, μας απέρριψαν μάλιστα, την πρώτη φορά λόγω παραλείψεων και την δεύτερη που αποφάνθηκαν υπέρ της παραχώρησης... άρχισε δυστυχώς, ο πολιτικός μπερντές!
 
Εμείς βλέπουμε, ότι εκτυλίσσεται εις βάρος μας, μια προεκλογική σαπουνόπερα, με την συμμετοχή κάποιων ΜΜΕ και την απόγνωση συγκεκριμένων παρατάξεων, που είτε θέλουν με το ζόρι, να διατηρήσουν τον φοβερό αριθμό των Χ συμβούλων, είτε να μπουν στον δημοτικό χάρτη, παρατάξεις της αερολογίας και των προεκλογικών «Θα» στο YouTube! Το χειρότερο είναι, ότι οι «κύριοι», που άρχουν τον δήμο και το τωρινό δημοτικό συμβούλιο, αντί να φέρουν προς ψήφιση το αίτημα, που η αρμόδια αρχή σε θέματα αθλητισμού, γνωμοδότησε υπέρ της παραχώρησης, παίζει προεκλογικά παιχνίδια για να σώσει ότι δεν σώζεται! Αψηφώντας έτσι, την υπεύθυνη και ακέραιη στάση δυο έμπειρων στελεχών, που έκαναν δημόσια διαβούλευση και έβαλαν μάλιστα, σκληρούς όρους για τον Πανσερραϊκό, διαφυλάττοντας πρώτα τους δημότες, όπως έκριναν.
 
Είμαστε υπεύθυνοι επαγγελματίες μαζί με τον Νίκο, όπου πέρα από παράγοντες, έχουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες σχετικές, με τεχνικά θέματα που σέβονται το φυσικό περιβάλλον και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Πρόσφατα ενημερωθήκαμε, για σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις στο εξωτερικό, που ευνοούν την πράσινη ανάπτυξη και θέλουμε να κάνουμε εφαρμογή και στο δικό μας πρότζεκτ. Όταν έρθει η ώρα, δηλαδή όταν θα έχουμε το παραχωρητήριο με συγκεκριμένα στρέμματα, για συγκεκριμένους όρους δόμησης και άλλες παραμέτρους, από την τεχνική υπηρεσία Σερρών, τότε θα απευθυνθούμε σε μελετητικό γραφείο, διότι δεν ζητάμε χρηματοδότηση από τον δήμο για να του παρουσιάσουμε αμέσως τα σχέδια, όπως έγινε σε άλλες περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια σε υπάρχουσες δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις. Επίσης, είναι δικαίωμα μας να χρησιμοποιήσουμε οποιονδήποτε οικονομικό πόρο επιθυμούμε, εφόσον δεν ζητάμε χρήματα αλλά μόνον ανταλλάξιμη γη από τον δήμο.
 
Είμαστε αθλητικός σύλλογος και όχι κόμμα, για να ενημερώνουμε τις πολιτικές παρατάξεις για τις προθέσεις μας... τον κόσμο μας θέλουμε να ενημερώνουμε και τις αρμόδιες υπηρεσίες αθλητισμού. Ζω στην πόλη από το 2000 και στον Οβά δεν έχει γίνει το παραμικρό, που να δημιουργεί συνθήκες ικανοποιητικής άθλησης ή κάτι τέλος πάντων, με την αναψυχή των πολιτών, άσχετα αν η συγκεκριμένη περιοχή είναι για αποκλειστική αθλητική χρήση! Δεν γίνεται να είμαστε ο Πανσερραϊκός και να παρακαλάμε, μη αγωνιστικά τμήματα για τα αυτονόητα, την στιγμή, που δεσμευτήκαμε υπό όρους, να αναβαθμίσουμε τα χωράφια... σε γήπεδα. Εδώ εξαιρώ τον κ. Σταύρο Γκατζηλάκη, που είναι ο μόνος που φροντίζει και νοιάζεται για τις εκτάσεις του σωματείου του, στην Ομόνοια.
 
Κι επειδή διαβάζουμε τα μύρια όσα τις τελευταίες ημέρες, η ανηθικότητα της βιασύνης μας, από που προκύπτει; Μήπως βιαζόμαστε επειδή θέλουμε να είμαστε εντάξει απέναντι στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, κάνοντας προπονήσεις στον δικό μας χώρο, τη νέα σεζόν; Από πότε είναι ανήθικο να αναβαθμίζεις μια υποβαθμισμένη περιοχή; Δεν είναι άραγε, όντως ανήθικο, να παραλύει ο δήμος 3 μήνες πριν ή 3 μήνες μετά τις εκλογές; Δεν ζητήσαμε δέσμευση οικονομικού μνημονίου... για να επιβαρυνθεί η επόμενη δημοτική αρχή, δέσμευση αξιοποίησης, αναβάθμισης και προσφορά εργασίας, τόσο κατά την διάρκεια της κατασκευής, όσο και μετά, κατά την συντήρηση και την λειτουργιά των εγκαταστάσεων, ζητήσαμε, με δικά μας έξοδα! Φτάνει πια με τις εντυπώσεις.
 
Η υπομονή μας και του κόσμου μας τελείωσε. Ας πάμε το έργο από την αρχή, προς όφελος όλων! 
Μια ομάδα, μια πόλη, ένας νομός. Πανσερραϊκος.
 
Γραφείο τύπου, ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ποδοσφαιρικό τμήμα.
 
Με γκολ του Δημήτρη Γκούρτσα, ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα κερδίζοντας με 1-0 τον Ορφέα Ξάνθης και παρέμεινε έτσι «ζωντανός» στο κυνήγι της 3ης θέσης.
 
Οι Σερραίοι υπερείχαν μέχρι και την επίτευξη του γκολ η οποία ήρθε με το… καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ δόθηκε η ευκαιρία σε αρκετούς νεαρούς παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, να δείξουν μέρος των ικανοτήτων τους. 
Στο Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας και αφού απείλησε με τον Γκούρτσα στο 5’, στη συνέχεια έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο 32’ να ανοίξει το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Γκούρτσας σε ανατροπή του από τον Μακράκη, χωρίς ωστόσο να το αξιοποιήσει αφού την εκτέλεσή του μπλόκαρε ο Ρούφος.
 
Ιδανικό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο για τους «Κόκκινους», καθώς στο 47’ ο Γκούρτσας μετά από πάσα που δέχθηκε από τον Πέτρου με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι του Ορφέα πήραν μέτρα και σε αρκετές περιπτώσεις έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην εστία του Γιαννακίδη με κορυφαίες στιγμές:
Στο 64’ όταν ο Τορομανίδης με εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα μέσα στην περιοχή την οποία δεν κατάφερε να βρει κάποιος, αυτή χτύπησε στο έδαφος και στη συνέχεια ανάγκασε τον Γιαννακίδη σε εντυπωσιακή απόκρουση, 
Στο 82’ το σουτ του Χαλήλ από πλάγια θέση έφυγε ψηλά άουτ, αλλά και η φάση του 90+4’ με τον Καραγκιόζη να εκτελεί φάουλ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, να δίνει ύψος στη μπάλα και αφού τη βρήκε ο Γιαννακίδης στη συνέχεια αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.
 
Διαιτητής: Μπούτσικος(Μακεδονίας)
Βοηθοί: Ανδρέου, Μαδίτσης(Μακεδονίας)
 
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Ηλ. Εγγονίδης): Γιαννακίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Πολύζος, Κούτλας, Σαρέγκος(54’ Μπίλης) Πέτρου(83’ Ζώβληκας), Ζιώγας, Παπαβασιλείου, Γκούρτσας, Ομπόσου(88’ Παπαδόπουλος)
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ(Χ. Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάς(71’ Καραγκιόζης), Καρκατσάνης, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Χαλήλ, Τορομανίδης, Χιντ(46’ Μπουντακίδης), Σουκρήογλου, Πασχαλάκης
 
Μετά την ανακοίνωση του Πανσερραϊκού για το θέμα της παραχώρησης της έκτασης στο Αθλητικό κέντρο στην Ομόνοια σειρά πήραν οι φίλαθλοι και πιο συγκεκριμένα το «Che Guevara Club» που εξαπολύει επίθεση «κατά πάντων» θεσμικών και μη  φορέων που κωλυσιεργούν  επί του θέματος:  
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
Η ομάδα μας είναι γνωστό ότι βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε μια άνευ προηγουμένου κρίση διοικητική και κατά συνέπεια αγωνιστική (δε θα γινόταν φυσικά διαφορετικά σε ένα πρωτάθλημα πλήρως εμπορευματοποιημένο).
Με τα γνωστά προβλήματα: συγκατοίκηση στο Δημοτικό γήπεδο, χωρίς χώρους προπόνησης (φιλοξενία στα γήπεδα των γειτονικών χωριών εκ περιτροπής), με τις γνωστές τραγικές καταστάσεις που ζήσαμε με τις τελευταίες διοικήσεις, κι η ομάδα έπιασε στασίδι στη Γ' Εθνική.
Μέσα σε αυτό το ζοφερό κλίμα έχουμε την πρόταση-αίτηση του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού(ΜΓΣ) για παραχώρηση 52 στρεμμάτων στο Αθλητικό πάρκο της Ομόνοιας, μια πρόταση που όπως μας ενημέρωσε προ διμήνου το ΔΣ του ΜΓΣ, την είδαν ευνοϊκά και είναι θετικοί για την παραχώρηση, ο ΟΠΑΚΠΑ, ο Δήμαρχος, και η μείζονα και η ελάσσονα αντιπολίτευση, και στις αρχές Φλεβάρη θα ερχόταν στο Δημοτικό Συμβούλιο για την τελική απόφαση παραχώρησης.
Ω του θαύματος, όμως, σήμερα μέσα Μάρτη και το θέμα δεν έχει έρθει ακόμη στο Δημοτικό Συμβούλιο, με πρόσχημα ότι αντιτίθεται ομάδα πολιτών στην παραχώρηση. Δήμαρχος, αντιπολίτευση, ΟΠΑΚΠΑ, ενώ διέρρεαν ότι είναι θετικοί κωλυσιεργούν επικίνδυνα, με κίνδυνο η ομάδα για ακόμη μια φορά να μείνει άστεγη προπονητικά με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
Παρατάξεις που δεν έδειξαν αντίστοιχες ευαισθησίες σε παραχωρήσεις δημοσίων χώρων σε ιδιώτες, παρατάξεις που δεν ενδιαφέρονται για την παρούσα κατάσταση του πάρκου της Ομόνοιας (ατέλειωτα σκουπίδια, αγέλες αδέσποτων, ανεπαρκής φωτισμός, παγίδες τραυματισμών στις εγκαταλελειμμένες αθλητικές εγκαταστάσεις), ξαφνικά εμφανίζονται να ενδιαφέρονται για τον Οβά.
Ζήτησαν από τα μέλη της διοίκησης του ΜΓΣ αναλυτικά και γραπτά τα πλάνα, δε μας είπαν όμως οι ίδιοι τι πλάνα έχουν για να αλλάξουν την άθλια τωρινή εικόνα του συγκεκριμένου μέρους. Πολύ απλά δεν είχαν κανένα πλάνο ως τώρα, όπως δεν είχαν κανένα σοβαρό πλάνο στα περισσότερα σημαντικά προβλήματα της πόλης.
Έχουμε δει Σερραίους βουλευτές να κάνουν ερωτήσεις για θέματα ομάδων άλλων πόλεων, έχουμε δει παράγοντες της πόλης να βγαίνουν selfie σε γήπεδα της Θεσσαλονίκης, έχουμε δει να ικανοποιούνται κατά καιρούς τα αιτήματα αθλητικών σωματείων ακόμη και σε περιπτώσεις ομάδων άλλων Δήμων του Νομού. Όταν όμως η συζήτηση φτάνει σε θέματα του Πανσερραϊκού, τα πράγματα αλλάζουν. Όλοι αυτοί οι υπεύθυνοι ξεκινούν με ένα "αγαπάμε τον Πανσερραϊκό, αλλά" και μετά από αυτό το αλλά ακολουθεί πάντοτε αντιΠανσερραϊκό μένος.
Την ίδια στιγμή που σε άλλες πόλεις οι τοπικοί φορείς ενεργοποιούνται για κονδύλια για τα γήπεδα των τοπικών ομάδων, που οι Δήμοι βγάζουν δωρεάν εκδρομές στα εκτός έδρας παιχνίδια, στις Σέρρες ο Πανσερραϊκός έχει διαχρονικά τη χειρότερη δυνατή αντιμετώπιση. Πάντα ένα στέγαστρο θα μας κόβει τη θέα, και πάντα ένα προπονητικό θα μας χαλάει τα κούλουμα.
Ξεχάσατε, κύριοι, ότι στις ανόδους φωτογραφιζόσασταν στο γήπεδο αναζητώντας ψήφους. Ξεχάσατε ότι ακόμη κι ο τωρινός Πανσερραϊκός είναι ένα από τα ελάχιστα πράγματα που μπορούμε να δούμε με θετικό μάτι στις Σέρρες, γιατί όλοι εσείς μας έχετε φέρει τελευταίους στην Ελλάδα στα περισσότερα θέματα.
Για άλλα πράγματα θα είχατε συνεδριάσει δέκα φορές ως τώρα. Για τον Πανσερραϊκό κοιτάτε μόνο πώς θα καρπωθείτε κερδισμένες παραστάσεις προεκλογικά και πώς θα χάσουν επικοινωνιακά οι πολιτικοί σας αντίπαλοι.
Ο καιρός περνάει, άλλη μια σεζόν τελειώνει με τον Πανσερραϊκό να μην έχει ούτε τα στοιχειώδη, και πλησιάζει το καλοκαίρι που εσείς θα βγαίνετε selfie στη Μύκονο και εμείς θα κολυμπάμε στο κολυμβητήριο του Οβά, το οποίο με τα μεγαλόπνοα πλάνα σας, θα έχετε ολοκληρώσει.
Το αίτημα έχει τεθεί εδώ και μήνες και είστε υποχρεωμένοι να το φέρετε στο Δημοτικό Συμβούλιο ΤΩΡΑ. Οι μήνες που προηγούνται των εκλογών, δεν είναι μόνο για αναζήτηση ψήφων, είναι μήνες στους οποίους ψηφιστήκατε από τους πολίτες για να λύνετε ζητήματα, μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας σας. Οφείλετε να φέρετε το θέμα στο προσκήνιο και να αναπτύξετε επίσημα τις απόψεις σας. 
Όσοι από εσάς ("νικητές" και "ηττημένοι" των προηγούμενων εκλογών, "μεγαλύτεροι" ή "μικρότεροι", "παλιότεροι" ή "πιο φρέσκοι") νομίζετε ότι για άλλη μια φορά θα ενεργήσετε εις βάρος του Πανσερραϊκού χωρίς αντίκτυπο, επειδή η ομάδα είναι στη Γ' Εθνική, σας ενημερώνουμε ότι ο κόσμος που αγαπάει τον Πανσερραϊκό κι αδημονεί να τον δει ισχυρό με αξιοπρεπείς επιτέλους εγκαταστάσεις, είναι πάρα πολύς. Τον αντίκτυπο θα τον δείτε στην κάλπη. 
 
PANSERRAIKOS CHE GUEVARA CLUB
 
Prev Next
Le@rn it... ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ...
STUDIO FOTO KLIK
…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
Με τη συλλογή ποτηριών cocktail κάθε μέρα είναι γιορτή!
BP Πετρέλαιο Θέρμανσης: Μανάφης Κωνσταντίνος, 2o χλμ Σερρών-Θεσσαλονίκης, τηλ: 23210 39358
P&J Papoutsis, clothes & shoes
ParisNiko - Τηλ. 23210 24515, 55177 - CU: 6943 445 854, F2G: 6931 303 318, WHATS UP: 6980 018 050
VETROP - ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΤΣΗΣ -  ΕΜΠΟΡΙΟ (ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ) - Τηλ.: 23210 80033 - Οδός Σερρών - Θεσσαλονίκης (6o χλμ)
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ STUDIO - Τηλ.: 694 806 9001
Goal Cafe | To Νούμερο 1 Sports Cafe της πόλης / ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ NOVA
ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΗΛ.: 23210 36238 - Κιν: 6978 330 547
Σουβλάκι ο Σώτος | Τηλέφωνο :23210 56211
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
www.serresgoal.gr - FOTO KLIK - Εθν. Αντίστασης 5 (πλατεία Ελευθερίας) - Σέρρες- Τηλ.: 23210 23131
ΟΠΤΙΚΑ - ΗΛΙΑΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ - Λ. ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ 18, ΣΕΡΡΕΣ - ΤΗΛ: 23210 23124 - 6936 903 511
Family Kitchen - Χειροποίητος Γύρος, Εκλεκτά Ψητά
O2  ARENA sports cafe - Γρ. Ρακιτζή 57, Σέρρες - τηλ.: 23210 65676, Υπεύθυνος: Νίκος Λάππας τηλ.: 6936145444
BP ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - AUTO GAS
Bet Αρένα - Τηλ. 23210 59586
SELI ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ - ΤΗΛ: 23210 73223
Συμβουλευτική Λογιστική - Γαβριηλίδης Ιωάννης - Μεραρχίας 13 - Σέρρες - τηλ. 23210 67371 - 6934 910 968
Auto Club - Λευκώνας Σερρών - Τηλ. 23210 50599, 75895
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΤΑΣΟΣ ΔΕΝΤΣΑΣ... ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ...

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Μάρτιος 2019 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 23 & 24/03 - 16:00

Μαρ 22, 2019

ΕΠΣΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 23 & 24/03 - 16:00

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών, οι ...