Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013
XRYSANTHIDIS_170313
Μετά το τέλος του αγώνα και την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου των προπονητών και των ποδοσφαιριστών ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Πανσερραϊκός κ. Βασίλης Χρυσανθίδης, έδωσε με δηλώσεις του, την απάντηση της Διοίκησης  στην ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών:
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Για το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας για άλλη μια φορά αδικήθηκε, αλλά δεν θέλω να μείνω σ’ αυτό.
Για την ανακοίνωση όμως των ποδοσφαιριστών που εκδόθηκε χθες 16/3 θα ήθελα ως Γενικός Διευθυντής να επισημάνω κάποια πράγματα.
Βασικά η σημερινή ενημέρωση και απάντηση στην ανακοίνωση δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης και δεν είναι θέμα αμφισβήτησης για την προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες στην λειτουργία της ομάδος, αυτή την στιγμή. Όμως είναι μια βασική προϋπόθεση της λειτουργίας μιας ΠΑΕ, μιας σοβαρής ΠΑΕ κι ο Πανσερραϊκός δεν είναι ακέφαλος, όλο αυτό το διάστημα των 40 ημερών που ο πρόεδρος είναι στην εντατική. Αναγνωρίζουμε ότι τους οφείλουμε χρήματα. Δεν αμφισβητούμε τίποτα. Αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει κάποια ανοχή από την πλευρά τους, το ίδιο όμως κάνουν σήμερα και πολύ περισσότερο μάλιστα άλλες κοινωνικές ομάδες και θα πρέπει να επισημάνω ότι δεν είναι η μόνη ΠΑΕ, ο Πανσερραϊκός, που χρωστάει σε ποδοσφαιριστές.
Δεν εκδίδεται τέτοια ανακοίνωση πριν από έναν εντός έδρας κρίσιμο αγώνα.
Δεν εκδίδεται τέτοια ανακοίνωση όταν γνωρίζουμε όλοι ότι ο άνθρωπος που διαχειριζόταν αποκλειστικά και μόνο αυτός και κανένας άλλος το θέμα των πληρωμών είναι στην εντατική, διασωληνωμένος, εδώ και 40 μέρες.
Σεβασμός.
Δεν εκδίδεται τέτοια ανακοίνωση, όταν αποδεδειγμένα, αναλλάβαμε τις ευθύνες μας και το δηλώσαμε επανειλημμένα και ότι θα προσπαθήσουμε να διεκπεραιώσουμε και να ανταποκριθούμε στο μέτρο των δυνατοτήτων στα προβλήματα που προέκυψαν στην ΠΑΕ με την ασθένεια του προέδρου μας και αυτό κάνουμε.
Δεν είμαστε απλοί παρατηρητές των όσων συμβαίνουν.
Δεν είναι οι ποδοσφαιριστές και θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής και πάντα στην ζωή μου έμαθα να λέω τα πράγματα με το όνομα τους.
Δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές που έχουν να λαμβάνουν χρήματα από την ΠΑΕ.
Είναι οι υπάλληλοι, είναι οι προπονητές των άλλων ομάδων, είναι οι προμηθευτές, είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλπ και τους ευχαριστούμε από βάθους καρδίας όλους αυτούς, οι οποίοι δείχνουν μια πολύ μεγάλη ανοχή. Και μάλιστα όλοι αυτοί που ανέφερα παραπάνω, για να ξέρετε, έχουν να λαμβάνουν πολλά περισσότερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Δεν λέμε βέβαια ότι αυτό είναι σωστό. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο συνεπείς, αλλά πρέπει να αναφερθούμε αναλυτικά για να ξέρει ο Σερραϊκός Λαός το τι ακριβώς γίνεται και τι προβλήματα αντιμετωπίζουμε και το πώς λειτουργούμε, αυτοί που λειτουργούμε την ΠΑΕ.
Από την ημέρα που ο πρόεδρος μπήκε στην εντατική διατέθηκαν αρκετά χρήματα  για τα λειτουργικά έξοδα της ΠΑΕ,  εκ των οποίων (μιλώ για το τις τελευταίες 40 ημέρες) το μεγαλύτερο ποσό διατέθηκε για την αμοιβή των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού τιμ.
Το πώς βρέθηκαν τα χρήματα;
Ποιος τα έβαλε;
Το ξέρουμε εμείς και δεν θέλουμε να δημοσιοποιήσουμε το αυτονόητο.
Εδώ ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικούς φίλους  και φίλους του Πανσερραϊκού που πραγματικά μας συμπαραστέκονται με οποιονδήποτε τρόπο αυτό το διάστημα.
Πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι εκδώσαντες την ανακοίνωση, την συγκεκριμένη στιγμή, γιατί η Σερραϊκή κοινωνία το γνωρίζει, ότι αυτοί που λειτουργούμε την ΠΑΕ, είμαστε αξιοπρεπείς, είμαστε έντιμοι, επιτυχημένοι επαγγελματίες επιστήμονες. Δεν κοροϊδεύουμε κανέναν. Δεν έχουμε κοροϊδέψει κανέναν. Δεν δίνουμε ψεύτικες υποσχέσεις. Προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς σε ένα τόσο μεγάλο φορτίο που αναλλάβαμε ξαφνικά. Αν κάποιο άλλοι που δεν έχουν θεσμικό ρόλο ή έχουν, τους υπόσχονται συγκεκριμένες ημερομηνίες πληρωμής να απευθύνουν την  ανακοίνωσή τους, ονομαστικά σ’ αυτούς.
Ο νοών νοείτω!
Γνωρίζουμε όλοι μας ότι με την απουσία του προέδρου μας, ότι η κατάσταση είναι δύσκολη. Εμείς όμως λειτουργούμε την ΠΑΕ, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια και απευθυνόμενοι σε όλους τους Σερραίους φιλάθλους θα θέλαμε να σταθούν πολύ πιο δίπλα μας, γιατί πραγματικά είναι λυπηρό με 200 εισιτήρια που κοπήκαν σήμερα να λειτουργήσει μια ΠΑΕ και με 300 την προηγούμενη βδομάδα , την στιγμή που η ομάδα είναι σε μια πολύ καλή θέση και διεκδικεί την άνοδο στην Super League, την στιγμή που ο πρόεδρος είναι στην εντατική χρειαζόμαστε περισσότερη και μεγαλύτερη βοήθεια. Εμείς κάναμε τα πάντα. Ότι μπορούσαμε και από πλευράς εισιτηρίων και από πλευράς εξυπηρέτησης. Και το λέω αυτό γιατί γνωρίζω πραγματικά σε τι δύσκολη οικονομική κατάσταση βρίσκονται όλοι οι συμπολίτες μας. Είναι μια δύσκολη στιγμή που περνάνε.
Και έρχομαι στην ανακοίνωση και να κλείσω, μπορούσανε και δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα,  να δημοσιοποιήσουνε τα προβλήματά τους οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ, ο φυσικοθεραπευτής και ο φροντιστής, εκδίδοντας μια ανακοίνωση η οποία να αναφέρει όλα τα προβλήματα τους, τα οποία αναγνωρίζουμε και προσπαθούμε να τα λύσουμε.
Να έβγαινε λοιπόν μια ανακοίνωση καλέσματος μιας οικογένειας.
Όποιοι θέλουν να μείνουν καλώς να το κάνουν.
Όποιοι θέλουν να φύγουν, ας φύγουν.
Ο Πανσερραϊκός είναι μεγάλη ομάδα.
Ο Πανσερραϊκός δεν πεθαίνει».
 
 
 
Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ

…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Ιούνιος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 07 & 08/3 -15:30

Μαρ 07, 2020

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 07 & 08/3 -15:30

Οι ορισμοί των διαιτητών των πρωταθλημάτων ΕΠΣ Σερρών για το Σαββατοκύριακο...