Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013
EPSS_220213
Στη σκιά του Σερραϊκού ντέρμπι της Football League, ανάμεσα στον Εθνικό Γαζώρου και τον Πανσερραϊκό, αλλά και όσων συμβαίνουν στα Διοικητικά της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, έχουμε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αυλαία στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών με την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής. Οι περισσότερες εκκρεμότητες έχουν λυθεί ή αν δεν έχουν λυθεί φαίνονται πιο καθαρά πλέον, λίγο πριν την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής.
Η τετράδα στον πρώτο όμιλο έχει κλείσει, με πρώτη την Αμμουδιά, δεύτερο τον Χείμαρρο και αυτό που παίζει είναι ποιος θα καταλάβει την 3η ή την 4η θέση, με το Μελενικίτσι να έχει το πάνω χέρι, αφού βρίσκεται ήδη στην 3η θέση δυο βαθμούς πάνω από το Άνω Μητρούσι και το κερδίζει και στην ισοβαθμία.
Από την άλλη οι τέσσερις ομάδες που υποβιβάζονται είναι ήδη γνωστές, Στρυμονικό, Κερκίνη, Χριστός, Βαμβακόφυτο. Αυτό που θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία αγωνιστική θα είναι η θέση για τα Play Οut, με το Ποντισμένο να είναι πιο κοντά από τους υπόλοιπους, αφού και τον πιο δύσκολο αγώνα έχει και ήδη βρίσκεται στην θέση αυτή. Πιο συγκεκριμένα το ερχόμενο Σάββατο 23 Μαρτίου το Ποντισμένο αγωνίζεται στο Μελενικίτσι, η Σκοτούσσα αγωνίζεται στην υποβιβασμένη Κερκίνη και η Θερμοπηγή υποδέχεται το Άνω Μητρούσι. Στις ισοβαθμίες το Ποντισμένο υπερέχει της Θερμοπηγής, ενώ μειονεκτεί με την Σκοτούσσα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής και η βαθμολογία:
.
ΣΑΒΒΑΤΟ 23/03 16:00μμ - 26η Αγωνιστική
.
ΘΕΡΜΟΠΗΓΗ-ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ
ΑΜΜΟΥΔΙΑ-ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ
ΚΑΡΠΕΡΗ-ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ
ΚΕΡΚΙΝΗ-ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ
ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ-ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ
ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ-ΧΡΙΣΤΟΣ
ΜΕΛΕΝΙΚΙΤΣΙ-ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ
.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (25η Αγων.)
.
1. ΑΜΜΟΥΔΙΑ...................61
2. ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ..................54
3. ΜΕΛΕΝΙΚΙΤΣΙ..............50
4. ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ............48
------------------------------
5. ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ................44
6. ΚΑΡΠΕΡΗ......................38
7. ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ..................35
8. ΘΕΡΜΟΠΗΓΗ.................33
9. ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ..................32
-------------------------------
10. ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ............31
-------------------------------
11. ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ..........27
12. ΧΡΙΣΤΟΣ....................25
13. ΚΕΡΚΙΝΗ....................12
14. ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ..............1
.
Στον Β΄ όμιλο έχουν κλείσει οι τρεις πρώτες θέσεις, αφού το Χρυσό εδώ και καιρό έχει εξασφαλίσει την πρώτη, το Ψυχικό την δεύτερη,  ενώ ο Δραβίσκος έχει εξασφαλίσει μια θέση στην τετράδα και την τελευταία Κυριακή μάλλον θα τσεκάρει το εισιτήριο και η Πεπονιά αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την Ελπίδα Σκουτάρεως, αφού αν κερδίσει τον Δραβίσκο καταλαμβάνει την τρίτη θέση και ο Δραβίσκος την τέταρτη, αφού στην τριπλή ισοβαθμία των 47 βαθμών, έχουμε σειρά κατάταξης, Πεπονιά, Δραβίσκος, Σκούταρι.
Από την άλλη στην ουρά οι 4 ομάδες που υποβιβάζονται είναι η Ανατολή, η Πρώτη, το Άγιο Πνεύμα και η Τούμπα. Αυτό που θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία αγωνιστική είναι η θέση που οδηγεί στα μπαράζ, με ην Βέργη να είναι στην δυσκολότερη θέση, αφού βρίσκεται τρεις πόντους πίσω από τα Ίβηρα και ναι μεν παίρνει ξεκούραστα το τρίποντο από την Ανατολή στην τελευταία αγωνιστική, χρειάζεται όμως και την ήττα των Ιβήρων(υπερτερεί σε ισοβαθμία), που αγωνίζονται στην έδρα τους με τον Πήγασο που δεν έχει ούτε το κίνητρο αλλά ούτε και ψυχολογία, αφού μόλις πριν δυο μέρες έχασε και τον δεύτερο στόχο της χρονιάς που ήταν η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΣ, αφού αποκλείστηκε από την Ροδόπολη.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία:
.
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/03 16:00 - 26η Αγωνιστική
.
ΙΒΗΡΑ-ΠΗΓΑΣΟΣ
ΠΡΩΤΗ-ΣΚΟΥΤΑΡΙ
ΤΟΥΜΠΑ-ΝΙΓΡΙΤΑ…………ΣΑΒ 23/3 – 16:00
ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ-ΨΥΧΙΚΟ
ΠΕΠΟΝΙΑ-ΔΡΑΒΙΣΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΗ-ΒΕΡΓΗ………………0-3 αα
ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ-ΧΡΥΣΟ
.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (25η Αγων.)
.
1. ΧΡΥΣΟ....................65
2. ΨΥΧΙΚΟ..................57
3. ΔΡΑΒΙΣΚΟΣ.............47
4. ΠΕΠΟΝΙΑ................44
-------------------------------
5. ΣΚΟΥΤΑΡΙ...............44
6. ΠΗΓΑΣΟΣ................43
7. ΝΙΓΡΙΤΑ..................40
8. ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ......38
9. ΙΒΗΡΑ.....................35
-------------------------------
10. ΒΕΡΓΗ...................32
------------------------------
11. ΤΟΥΜΠΑ................19
12. ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ........18
13. ΠΡΩΤΗ..................17
14. ΑΝΑΤΟΛΗ...............1
.
Κανονικά όμως διεξάγονται οι αγώνες της  Β΄ και Γ΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών με πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια, αφού εκτός από τους τρεις πρώτους(Δασοχώρι, Καλά Δένδρα, Παραλίμνιο) οι μάχες για την συμμετοχή  στην πεντάδα και το καλύτερο πλασάρισμα καλά κρατούν. 
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου σε Β΄ και Γ΄ κατηγορία:
.
 ΣΑΒΒΑΤΟ: 23/3/13  4:00μμ 
.
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ-ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ
ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ-ΔΑΣΟΧΩΡΙ
ΑΜΠΕΛΟΙ-ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑ
ΤΡΙΑΔΑ-ΠΑΜΒΛΑΧΙΑΚΟΣ
ΠΑΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΑ-ΚΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ...................0-3 αα
ΛΕΥΚΩΝΑΣ-ΓΕΦΥΡΟΥΔΙ
(ΕΘΝ)ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ–ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
ΟΡΕΙΝΗ-ΔΗΜΗΤΡΙΤΣΙ
ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑ-ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ
(ΟΜ.Β)ΘΥΕΛΛΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ-ΟΙΝΟΥΣΑ
ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ-ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ
(ΗΛΙΟΚ)ΝΕΑ ΜΠΑΦΡΑ-ΛΕΟΝΤΕΣ
ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ-ΠΑΟΚ ΤΡΑΓΙΛΟΥ
.
Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ
ΚΑΛΟΚΑΣΤΡΟ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΚΟΡΜΙΣΤΑ-ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ
.
 ΚΥΡΙΑΚΗ: 24/3/13 4:00μμ 
.
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ-ΚΟΙΜΗΣΗ
ΑΓΚΙΣΤΡΟ-ΚΑΣΤΑΝΟΥΣΑ
ΛΙΒΑΔΙΑ-ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΙΝΤ
ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ-ΧΑΡΩΠΟ
ΧΡΥΣΟΧΩΡΑΦΑ-ΓΟΝΙΜΟ
ΒΥΡΩΝΕΙΑ-ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ
ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ-ΑΝΩ ΚΑΜΗΛΑ
ΤΕΡΠΝΗ-ΝΙΚΟΚΛΕΙΑ
ΜΑΥΡΟΛΟΦΟΣ-ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ
ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΕΡ-ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ-ΠΑΟΚ ΤΡΑΓΙΛΟΥ
.
Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΧΙΝΟΣ-ΚΡΗΝΙΔΑ
ΝΕΑ ΤΥΡΟΛΟΗ-ΚΕΣΣΑΝΗ
ΠΡΟΒΑΤΑΣ-ΒΑΛΤΕΡΟ
.
 ΚΥΡΙΑΚΗ: 24/3/13 12:00 μμ 
.
Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
(ΟΜ.Β)ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΟΣ 2000
ΕΛΠ.Ν.ΣΟΥΛΙΟΥ-ΑΜΦΙΠΟΛΗ............0-3
Κατηγορία ΕΠΣΣ
KIGITZHS
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές, οι βοηθοί, παρατηρητές των αγώνων της 8ης αγωνιστικής της Football League. Ton 7:40 μμ 21/3/2013ικό Σιδηροκάστρου θα σφυρίξει ο Κιγιτζής από την Θράκη.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
.
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/3-15.00
.
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ-ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζουανόπουλος (Αχαϊας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αναγνωστόπουλος, Θεοφανόπουλος (Αχαϊας)
4ος: Μακρυπόδης (Αχαϊας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Αθανασίου (Ηπείρου)
.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κοτσάνης (Δράμας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ζήρδας (Δράμας), Γισγάκης (Χαλκιδικής)
4ος: Οικονόμου (Χαλκιδικής)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ:Σκουράς (Καρδίτσας)
.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κρητικός (Θεσσαλίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τριάντος, Τσιγγινές (Θεσσαλίας)
4ος: Χαλβατζάκος (Θεσσαλίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Προδαφίκας (Μακεδονίας)
.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κιγιτζής (Θράκης)
ΒΟΗΘΟΙ: Μανάκης (Θράκης), Παπαδόπουλος (Κιλκίς)
4ος: Υφαντίδης (Κιλκίς)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μπίνος (Πέλλας)
.
ΚΑΣΣΙΟΠΗ-ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζοφώλης (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Τζάνης (Τρικάλων), Μπουντούρης (Άρτας)
4ος: Καλιακάτσος (Άρτας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Τσίτσιος (Θεσπρωτίας)
.
Σημείωση: α) Ο αγώνας ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005-ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ, δεν θα διεξαχθεί μετά την  παραίτηση της ΠΑΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2.
Κατηγορία Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

 

pae_panser__neo_logo
Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη το βράδυ, 20 Μαρτίου, στα γραφεία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, η προγραμματισμένη συνάντηση που αναμενόταν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και αγωνία από όλους του φίλους του Πανσερραϊκού. Στην πρόσκληση παραβρέθηκαν όλοι οι προσκεκλημένοι συνολικά 25 άτομα. Πιο συγκεκριμένα παραβρέθηκαν ο γιός του μεγαλομετόχου Λάζαρος Θεοδωρίδης, σύσσωμο το ΔΣ της ΠΑΕ  Πανσερραϊκός, εκπρόσωποι του Δήμου (Παπαβασιλείου, Γαλάνης, Χατζημαργαρίτης), της Περιφέρειας (Μπασδάνης), του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού (Χατζημιχαηλίδης, Γκράτσιος, Μηλούσης) γνωστοί επιχειρηματίες της πόλης μας (Χαλκίδης, Ιλανίδης, Γκότσης, Κοτσαμπάς, Αγγλίδης, Σωτηριάδης), εκπρόσωπος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών (Τσιφούτης) και εκπρόσωποι  των οργανωμένων φιλάθλων (Καδής, Δοντάκης).
Η  συνάντηση κράτησε περίπου 3 ώρες, στην αρχή της οποίας ο Γενικός Διευθυντής, της ΠΑΕ Βασίλης Χρυσανθίδης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την ανταπόκριση και την παρουσία τους στην συνάντηση και τους ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός.
Για την υγεία του προέδρου της ΠΑΕ, Πέτρου Θεοδωρίδη, υπήρξε κατ’ αρχή ενημέρωση από τον γιατρό και μέλος του ΔΣ, Δημήτρη Φιλίππου, αλλά και τον υιό, Λάζαρο Θεοδωρίδη, οι οποίοι  εξέφρασαν την αισιοδοξία για την θετική εξέλιξη της υγείας του προέδρου. Στη συνέχεια ο Λάζαρος Θεοδωρίδης έκανε μια πολύ σημαντική τοποθέτηση για τις προσπάθειες που καταβάλει να λειτουργήσει ο Πανσερραϊκός και να αντιμετωπισθούν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την ασθένεια του πατέρα του. Ζήτησε απ’ όλους συσπείρωση και να είναι κοντά στον Πανσερραϊκό στη δύσκολη αυτή χρονική συγκυρία. Δήλωσε πως πρόθεση του είναι να πουλήσει το πακέτο των μετοχών σε Επενδυτή ο οποίος όμως να έχει όραμα και προοπτική για τον Πανσερραϊκό. Σε έναν Επενδυτή που θα οδηγήσει τα «Λιοντάρια» ακόμη ψηλότερα και από κει που τα έφτασε ο πατέρας του. Μάλιστα ζήτησε όλα τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, βάσει των οποίων θα διαπραγματευτεί την ΠΑΕ με τους επίδοξους αγοραστές. Δήλωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Θεσσαλονικέα επιχειρηματία, ενώ ενημερώθηκε από τον ατιπρόεδρο της ΠΑΕ, Καπλανίδη Ιορδάνη για το ενδιαφέρον του Βούλγαρου επιχειρηματία, Κονσταντίν Ντίνεφ, με τους οποίους, στις προσεχείς ημέρες σκοπεύει να 'ρθει σε επαφή για να διερευνήσει τις προθέσεις τους. Επίσης ζήτησε από τους παρευρισκόμενους αν γνωρίζουν  κάποιον υποψήφιο επενδυτή να τον φέρουν σε επαφή με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Βασίλη Χρυσανθίδη για τα περαιτέρω.
Στη συνέχεια το λόγο πήραν και τοποθετήθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι οι οποίοι κατέθεσαν τις απόψεις τους. Υπήρξε  ταύτιση απόψεων από όλους, διάθεση για συσπείρωση, συστράτευση και βοήθεια που είναι και το αισιόδοξο μήνυμα της συνάντησης.
Με την ολοκλήρωση έγιναν προτάσεις, πάρθηκαν σοβαρές αποφάσεις οι οποίες θα μας γίνουν γνωστές με συνέντευξη τύπου που θα δοθεί από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός στις προσεχείς ημέρες.
Στο περιθώριο αυτής της συνάντησης ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Βασίλης Χρυσανθίδης είχε συνάντηση με τρεις επιφανείς Σερραίους επιχειρηματίες, οι οποίοι ήταν πολύ θετικοί στο πνεύμα της συστράτευσης και της ανάδειξης της Πανσερραϊκής Δύναμης και υποσχέθηκαν στο μέτρο του δυνατού, οικονομική βοήθεια.

 

Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013 17:41

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΟ ΣΕΡΡΑΪΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

 

EYAGGELOY_DIAITHTHS
Ο Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου θα σφυρίξει στο Σερραϊκό ντέρμπι Εθνικός Γαζώρου-Πανσερραϊκός που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου και θα ξεκινήσει στις 16:00 λόγω προβήματος στην ηλεκτροδότηση.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:
.
 ΣΑΒΒΑΤΟ 23/3 
.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (16.00)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Χριστοδούλου, Μπαμπάς (Αθηνών)
4ος: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σταμούλης (Μακεδονίας)
.
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (18.00-OTE TV)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκρανάς (Ξάνθης)
ΒΟΗΘΟΙ: Χατζημωϋσιάδης, Εμπλιούκ (Ξάνθης)
4ος: Φωτιάδης (Σερρών)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
.
 ΚΥΡΙΑΚΗ 24/3-15.00 
.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάστακας (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Περικλείδης (Μακεδονίας), Ναλμπάντης (Κιλκίς)
4ος: Μηλιάδης (Μακεδονίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Κωνσταντάρας (Καβάλας)
.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τίκας (Ευρυτανίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Λιανός (Βοιωτίας), Βαφειάδης (Καρδίτσας)
4ος: Βαλιώτης (Λάρισας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σκουφίτσας (Αθηνών)
.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αποστολόπουλος (Ηλείας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδήμας (Αχαϊας), Σφυρής (Ηλείας)
4ος: Μπορτζάρης (Αχαϊας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μητροφάνης (Αθηνών)
.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραλιόλιος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Καραλής (Ηπείρου), Πυλαρινός (Αιτ/νιας)
4ος: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νιας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Κούλιας (Κέρκυρας)
.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΑΕΛ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σωσώνης (Φθιώτιδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπέτσογλου (Κορίνθου), Τσιαλογιάννης (Α. Αττικής)
4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Ηρακλείου)
.
ΚΑΒΑΛΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Πεντζερέτζης (Κιλκίς)
4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ευθυμιάδης (Δράμας)
.
ΦΩΚΙΚΟΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτση (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Τζαφόλιας (Α. Αττικής), Φώσκολου (Πειραιά)
4ος: Ιωσηφίδης (Αθηνών)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Κοφίτσας (Τρικάλων)
.
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (16.00-OTE TV)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Χαρίτος, Νικόλαδος (Αθηνών)
4ος: Μανούρας Χ. (Τρικάλων)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Αγαδάκος  (Πειραιά)
.
Ρεπό: Βύζας Μεγάρων

 

Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ

 

RODOPOLH_11ADA_2013
Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνει με δηλώσεις του, ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Ροδόπολης, Κοσμίδης Παναγιώτης, στους παίκτες και τους προπονητές τον Θόδωρο Κερογλίδη τον αρχιτέκτονα όπως τον χαρακτηρίζει και το συνεχιστή Κώστα Ασλανίδη, γιατί στις τόσο δύσκολες οικονομικές και αγωνιστικές συνθήκες κατάφεραν να φέρουν το Ολυμπιακό Ροδόπολης στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών για πρώτη φορά στην Ιστορία του.
Aναλυτικά  οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Ροδόπολης, Κοσμίδη Παναγιώτη.
"Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω προσωπικά, αλλά και διοικητικά όλα αυτά τα παιδιά, που μέχρι και σήμερα, μέσα σε δύσκολες αγωνιστικές, και οικονομικές συνθήκες, και γενικά με όσες δυσκολίες αντιμετώπισαν στην φετινή χρονιά στάθηκαν στο ύψος τους, και έφεραν την ομάδα ένα βήμα πριν την κατάκτηση του Κυπέλου ΕΠΣ Σερρών. Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τον Θόδωρο Κερογλίδη, τον αρχιτέκτονα αυτής της επιτυχίας, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα χαιρόμασταν σήμερα την συμμετοχή μας στην μεγάλη γιορτή του Σερραϊκού ποδοσφαίρου. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνεχιστή αυτής της προσπάθειας, στον σημερινό προπονητή μας Κώστα Ασλανίδη. Σας θέλουμε όλους κοντά μας στον Μεγάλο Τελικό, για να συνεχίσουμε και να γράψουμε την Ιστορία σε ένα από τα πιο Ιστορικά Σωματεία του Νομού, τον Ολυμπιακό μας. Καλή μας επιτυχία"

 

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Μάιος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 07 & 08/3 -15:30

Μαρ 07, 2020

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 07 & 08/3 -15:30

Οι ορισμοί των διαιτητών των πρωταθλημάτων ΕΠΣ Σερρών για το Σαββατοκύριακο...