Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

XRYSANTHIDIS_310513
Για τα προβλήματα που απασχολούν το Πανσερραϊκό και την φυγή του Μιχάλη Γρηγορίου μίλησε στο "ΤV Επιλογές" το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Βασίλης Χρυσανθίδης.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Επίσημα και εμείς ως Διοίκηση δεν το γνωρίζουμε, το διάβασα κι εγώ σε κάποια site, αλλά για μας δεν σημαίνει τίποτα αυτό, οποιοσδήποτε θέλει να φύγει μπορεί και φύγει. Εάν όμως συμβεί αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις δηλώσεις μας και όταν λέμε κάτι να το τηρούμε. Την δική μου την  άποψη την ξέρετε για το θέμα. Αν στην συμφωνία που είχε κάνει είχε θέσει κάποιες ημερομηνίες προκειμένου να γίνουν κάποια πράγματα και αυτά δεν έγιναν, είναι φυσιολογικό να το κάνει ο καθένας μας. Από κει και πέρα όμως θεωρώ αν έγινε αυτό χωρίς να ενημερωθούμε είναι σε λάθος κατεύθυνση, γιατί προ τριών ημερών είχε κάνει δηλώσεις που έλεγε ότι θα αλλάξει η πόλη των Σερρών, στο αθλητικό κομμάτι και ιδιαίτερα στον χώρο του ποδοσφαίρου με την έλευση του Ρώσου επενδυτή».
Όσον αφορά  την συνέντευξη τύπου που τελικά δεν δόθηκε:
«Δεν θέλω να είμαι ανακόλουθος, αφού δεν δόθηκε η συνέντευξη τύπου όπως την  είχαμε προγραμματίσει, γιατί είχαμε μια τετράωρη συνεργασία με τους δυο ανθρώπους του υποψήφιου Ρώσου επενδυτή, εμού και του Αντιπροέδρου του κ. Καπλανίδη, όπου βάλαμε τα πράγματα κάτω και δώσαμε μια μέρα παράταση, διότι μας διαβεβαίωσαν ότι αύριο θα διεκπεραιωθούνε κάποιες υποθέσεις. Από την περασμένη Τετάρτη όμως οφείλω να πω ότι στην ουσία δεν έγινε τίποτα, υπάρχει πρόβλημα, πολύ μεγάλο πρόβλημα στον Πανσερραϊκό. Θα τα πούμε αυτά την Παρασκευή, αφού αύριο Πέμπτη υπάρχει το Συμβούλιο της Football League».
Για τα προβλήματα του Πανσερραϊκού:
«Είναι τεράστια τα προβλήματα του Πανσερραϊκού. Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Εγώ και ο κ. Γούνας που είχαμε διαφοροποιηθεί στο συμβούλιο και δεν δίναμε άλλα περιθώρια όσον αφορά τα οικονομικά θέματα και τις αναβολές στην διεκπεραίωσή τους. Στο σημερινό συμβούλιο Γιορντάμης και Τροτσκόβ μας διαβεβαίωσαν ότι αύριο θα υπάρξει χρηματοδότηση για να λυθούν κάποια προβλήματα της ομάδας. Παρ’  όλα αυτά όμως σε μια συνάντηση που είχα το απόγευμα με τον Αντιπρόεδρο κ. Φιλίππου τον κ. Καπλανίδη και τον κ. Γούνα, την Παρασκευή θα κάνουμε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο και θα ενημερώσουμε του φιλάθλους για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Πανσερραϊκό. Από την άλλη εξαντλούμε όλα τα περιθώρια υπομονής που έχουμε γιατί καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, εκτός από αυτή του υποψήφιου Ρώσου επενδυτή η οποία αν προχωρήσει έχει καλώς αν δεν προχωρήσει τότε τα πράγμα είναι πολύ δύσκολα και παρακαλώ όλους τους Σερραίους που έχουν τη δυνατότητα να είναι σε ετοιμότητα για να βοηθήσουν για τη σωτηρία του Πανσερραϊκού».

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 19:32

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

GRHGORIOY_170713
Επιμένουν στο flnews.gr, καθώς επανέρχονται με νέο άρθρο τους με το οποίος μας πληροφορούν ότι ο Αθηναίος τεχνικός βρίσκεται ήδη στο νησί τω Φαιάκων για να πιάσει δουλειά και μάλιστα θα πάρει και κάποιους ποδοσφαιριστές μαζί του.
.
Δείτε τι γράφει το flnews.gr
Ο Μιχάλης Γρηγορίου βρίσκεται ήδη στην Κέρκυρα. Παίρνει μαζί του και τον Τσούτση!
Σιγή ιχθύος τηρείται στον Πανσερραϊκό έπειτα από το αποκλειστικό δημοσίευμα του flnews.gr σχετικά με τη συμφωνία του Μιχάλη Γρηγορίου με την Κέρκυρα. Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και, μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται ήδη στο νησί του Ιονίου για να πιάσει δουλειά. Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον Ρώσο, Κονσταντίν Βοστρίκοφ.
Η παραπάνω εξέλιξη είναι δεδομένο ότι επηρεάζει και τις ανανεώσεις συμβολαίων, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόθεση του Μιχάλη Γρηγορίου είναι να πάρει στο νησί των Φαιάκων και τον μέσο, Αλέξανδρο Τσούτση. Στον «αέρα» πλέον βρίσκεται και ο αμυντικός, Χάρης Μπριλάκης
Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 18:04

SERRES 1800, ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ

 

seres_1800_17_07_13_100
Ξεκινούν τα έργα ανάπλασης στις Αθλητικές εγκαταστάσεις  της ομάδας, Serres  1800, στην περιοχή  Αεροδρομίου. Εγκαταστάσεις  που κληρονόμησαν από την Ανατολή Σερρών και τις οποίες επισκέφθηκαν σήμερα Τετάρτη 17/7, το μεσημέρι, ο πρόεδρος Παναγιώτης Χαλκίδης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα, Σάκη Δόξα, τον Έφορο Ποδοσφαίρου, Στράτο Κετσετζή και τον Υπεύθυνο Τεχνικών Γούλη Πασχαλίδη.
Η κατάσταση στα αποδυτήρια ήταν απελπιστική, αφού τα λίγα έπιπλα που υπήρχαν ήταν σχεδόν κατεστραμμένα, σοβάδες πεσμένοι από τους τοίχους, ενώ το δάπεδο ήταν γεμάτο ακαθαρσίες και βρωμιές. Στους εξωτερικούς των γραφείων χώρους τα αγριόχορτα είχαν «πλακώσει» τα πάντα, συμπληρώνοντας την άσχημη εικόνα.
Ο πρόεδρος Παναγιώτης Χαλκίδης με πολλά χρόνια προσφοράς στο τοπικό ποδόσφαιρο, αλλά και με εμπειρία σε ανάλογα εγχειρήματα,  έχοντας μαζί του μια ομάδα τεχνικών, έδωσε αμέσως τις κατευθύνσεις και τις εντολές για το τι πρέπει να γίνει έτσι ώστε τα αποδυτήρια να γίνουν πραγματικά «αγνώριστα».
Αποδυτήρια που θα ταιριάζουν σε μια ομάδα όπως η Serres  1800, αφού πάνω  απ’ όλα ο στόχος της Διοίκησης, είναι να αναβαθμίσουν το τοπικό Ποδόσφαιρο, ξεκινώντας πρώτα από τις Εγκαταστάσεις και τους χώρους άθλησης που θα προσφέρουν στην Νεολαία των Σερρών.
seres_1800_17_07_13_101
Aγριόχορτα στον περιβάλλοντα χώρο...
seres_1800_17_07_13_102
Σοβάδες πεσμένοι...
seres_1800_17_07_13_103
Επί τόπου σύσκεψη ...
seres_1800_17_07_13_106
έπνιξαν την αυλή...
seres_1800_17_07_13_107
Τελικές αποφάσεις ...

 

Κατηγορία ΕΠΣΣ
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 11:03

"ΠΟΝΤΙΟΣ" Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΡΦΑΝΟΣ

 

ORFANOS_D
Επέστρεψε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Δημήτρης Ορφανός που ανακοινώθηκε επίσημα από την Κοκκινόμαυρη ΠΑΕ.
Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:
«Ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει για να αγωνιστεί ξανά με τα χρώματα του Απόλλωνα. Ο Δημήτρης Ορφανός βρέθηκε σήμερα στην απογευματινή προπόνηση και μετά από μια συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 κ. Χαραλαμπίδη, συμφώνησαν έτσι ώστε να ενταχθεί άμεσα κιόλας στη ομάδα και βοηθήσει και αυτός του χρόνου με την εμπειρία του στην Football League. Να υπενθυμίσουμε ότι ο 30χρονος μέσος αγωνίστηκε με επιτυχία φορώντας την φανέλα της ομάδας,τις χρονιές 2003-2006».

 

Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ

GAZOROS_160713
(Ο Γιατρός σε παιχνίδια με την μπάλα με τον Τάσο Δέντσα στην σημερινή πρώτη για τον πολύπειρο Σερραίο)
Μπαράζ δοκιμών  από την μια, αλλά και πρώτη προπόνηση για τον Τάσο Δέντσα και τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο που υπέγραψαν σήμερα το πρωί.
Πιο συγκεκριμένα στα γήπεδα της ΕΠΣ Σερρών στην Ομόνοια, βρέθηκαν πολλοί  ποδοσφαιριστές κάθε ηλικίας, ημεδαποί και αλλοδαποί προκειμένου να περάσουν από το μικροσκόπιο του Μάκη Κατσαβάκη. Έτσι στον φιλικό αγώνα συμμετείχαν δυο Ιταλοί, ο Αμερικάνος που δοκιμάζεται από χθες, ένας Ελληνοαμερικανός, ένα Ελληνόπουλο από την Γερμανία και πολλοί Σερραίοι.
Από την άλλη στο πρώην πλαστικό ο βοηθός Κώστας Παπαδόπουλος έκανε προπόνηση στην πρώτη ομάδα όπου έκαναν την πρώτη εμφάνιση με τα Γαλάζια οι Τάσος Δέντσας και Αμβρόσιος Παπαδόπουλος.

Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ

…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Φεβρουάριος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ... ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΧΑΨΑΣ... ΚΥΡ 23/2-15:00

Φεβ 19, 2020

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ... ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΧΑΨΑΣ... ΚΥΡ 23/2-15:00

Ο Ηλίας Χαψάς θα σφυρίξει το Σερραϊκό ντέρμπυ της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον ...