Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

 

panser_100713_1
Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε στο «ΔΙΚΤΥΟ TV» το Μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Πανσερραίκός, Γιώργος Γούνας, ο οποίος αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί το κρίσιμο ΔΣ, απογοητευμένος για όλα όσα άκουσε.
Αναλυτικά το όσα είπε:
Στο ΔΣ υπήρχαν και δυο Νομικοί Σύμβουλοι της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Δημήτρης Τσαούσης και της ΠΑΕ  Άρης, Σπύρος Χριστοφορίδης, ο οποίος ήταν ενήμερος για το θέματα υπαγωγής στο άρθρο 99, όπου μας είπαν ότι τα πράγματα είναι τετελεσμένα. Υπήρχε δηλαδή μια περίπτωση να βρεθούν 150.000 € μέσα σε 10 ημέρες αλλά αυτό είναι αδύνατο, ενώ η άλλη περίπτωση να πάει η ομάδα για την Γ΄ Εθνική, που πιστεύω ότι αυτή θα είναι η λύση, αλλά θα υπάρχουν τρομερές επιπτώσεις οικονομικές και ποινικές για τον Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Λάζαρο Θεοδωρίδη και τα μέλη του ΔΣ. Καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα είναι τραγικά και η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.
Ελήφθη κάποια απόφαση, συνεχίζεται η συνεδρίαση! Εσείς γιατί αποχωρήσατε, απογοητευθήκατε;
Και γιατί απογοητεύθηκα και γιατί δεν υπάρχει λύση, αφού γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων, χωρίς ουσία. Με κουράζουν όλες αυτές οι ανούσιες συζητήσεις. Το μέλλον σας είπα είναι προδιαγεγραμμένο.
Εσείς τι θα περιμένατε κ. Γούνα να ακούσετε σήμερα, αφού η κατάσταση είναι έτσι όπως είναι;
Κοιτάξτε, εδώ μιλάμε ότι υπήρξαν κωλυσιεργίες τρομερές. Όλο αυτό το διάστημα που φάγαμε με τον Ρώσο αχυράνθρωπο, ήταν για μένα μια προσωπική αποτυχία του Λάζαρου Θεοδωρίδη που δυστυχώς εμείς τον εμπιστευθήκαμε, αλλά δυστυχώς οι ποινικές ευθύνες θα βαρύνουν τόσο τον Λάζαρο Θεοδωρίδη αλλά βέβαια και εμάς.
Από δω και πέρα;
Από δω και πέρα δεν υπάρχει μέλλον για τον Πανσερραϊκό, είναι ξεκάθαρο αυτό. Είναι δύσκολο να βρεθούν 150.000 € που χρειάζονται για να μπούμε στο άρθρο 99, σαν αρχή, αλλά και τα υπόλοιπα χρήματα για όλη την χρονιά δεν μπορούν να βρεθούν.
Ο κ. Θεοδωρίδης τί στάση κράτησε; Τί σας είπε για όλα αυτά;
Ο κ. Θεοδωρίδης ήταν κι αυτός απογοητευμένος, περίμενε κι αυτός τον Ρώσο, αλλά δυστυχώς αυτό μας έφαγε δυο μήνες και τώρα οι ποινικές ευθύνες βαραίνουν όλους μας.
Δηλαδή ο Πανσερραϊκός τέλος;
Δεν υπάρχει Πανσερραϊκός! Δεν θα υπάρξει Πανσερραϊκός! Αυτή είναι η άποψή μου! Είναι δύσκολα ακόμα και στην Γ΄ Εθνική. Ας μην λέμε άλλα ψέματα στον κόσμο.
Οπότε η συζήτηση που συνεχίζετε ως τώρα;
Χωρίς σκοπό. Είναι ανούσια. Το είπε ξεκάθαρα ο δικηγόρος(Χριστοφορίδης).
Ή άρθρο 99 ή Γ΄ Εθνική.
Άρθρο 99 για να πάμε θέλει 150.000 € σε 10 μέρες, είναι μεγάλο το ποσό και δεν μπορούν να βρεθούν αυτή την στιγμή. Και για τη Γ΄ Εθνική θα την πάρει την ομάδα ο Ερασιτέχνης αλλά οι ποινικές ευθύνες θα μας βαρύνουν. Καταλαβαίνετε εγώ είμαι εξοργισμένος, γιατί μπήκαμε σε μια διαδικασία να βοηθήσουμε μια ομάδα αλλά στην ουσία τα πράγματα είναι πού δύσκολα για όλους μας.
Οι δικές σας επόμενες κινήσεις ποιές είναι τώρα;
Θα συμβουλευτώ κι εγώ τον δικό μου νομικό σύμβουλο γιατί από δω και στο εξής κρίνεται η ζωή και η κατάσταση του καθενός μας. Αλλά επαναλαμβάνω η λύση της Β΄ Εθνικής είναι δύσκολη αφού για το άρθρο 99, χρειάζονται χρήματα. Στην άλλη λύση της Γ΄ Εθνικής η νέα Διοίκηση θα παραλάβει μια ομάδα καθαρή, αλλά τα 700.000 € του Δημοσίου θα βαραίνουν τον Λάζαρο Θεοδωρίδη και όλα τα μέλη του ΔΣ.
Εκτός αν βρεθεί ένας από μηχανής θεός;
Ποιος να βρεθεί; Είναι δύσκολο!

 

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

 

pae_panser__neo_logo
Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ το διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός(παρά τα όσα κυκλοφόρησαν το πρωί στην πόλη για άτυπη συνάντηση μελών του ΔΣ) , που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη, υπό το βάρος όλων αυτών των τραγικών εξελίξεων που έφεραν τον Πανσερραϊκό στο χείλος του γκρεμού. Και ήταν διευρυμένο, γιατί εκτός από το ΔΣ της ΠΑΕ που έδωσε σύσσωμο το παρόν, παραβρέθηκαν, εκπρόσωπος του ερασιτέχνη(απόντος του προέδρου Βασίλη Χατζημιχαηλίδη), ο νομικός Σύμβουλος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Τσαούσης Δημήτρης, ο νομικός σύμβουλος του Άρη  Χριστοφορίδης Σπύρος(χειρίσθηκε την υπόθεση του Άρη για την υπαγωγή στο άρθρο 99), εκπρόσωποι του Che Guevara Club(Τζιντζίδης Άρης), των Red Lions(Βασίλης Τζερκέζος), και ο Δημήτρης Καμήλαλης(πρώην μέλος της ΠΑΕ).
Όπως γίνεται αντιληπτό και από την παρουσία του Νομικού Συμβούλου του Άρη, Σπύρου Χριστοφορίδη, έγινε για πρώτη φορά κουβέντα για υπαγωγή στο άρθρο 99, όμως και σ’ αυτή την περίπτωση χρειάζονται άμεσα χρήματα(150.000 €) τα οποία είναι δύσκολο να βρεθούν και η λύση αυτή πολύ δύσκολα θα περπατήσει.
Η επόμενη λύση που προτάθηκε ήταν η πτώχευση και ο υποβιβασμός του Πανσερραϊκού στην Γ΄ Εθνική. Μάλιστα στην περίπτωση αυτή ο Δημήτρης Καμήλαλης δήλωσε ότι φέρνει πρόταση ξένου επιχειρηματία(προφανώς του Βιούλγαρου, Κονσταντίν Ντίνεφ) ο οποίος είναι διατεθειμένος να βοηθήσει την ομάδα, σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή της ιστορίας της. Ασφαλώς και αυτή η λύση δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, αφού πρέπει να τρέξουν κάποιες διαδικασίες χρονοβόρες και θα πρέπει να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.
Βέβαια από την υπήρξε η διαβεβαίωση ότι η ΠΑΕ Πανσερραϊκός θα δηλώσει συμμετοχή στην Football League έως τις 25 Ιουλίου και αν δεν βρεθούν τα λεφτά για την σωτηρία της ομάδας ή  για την υπαγωγή στο άρθρο 99, τότε θα υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στην Γ΄ Εθνική, αφού η ημερομηνία γι αυτή την κατηγορία είναι η 31η Ιουλίου.
Τέλος με την ολοκλήρωση του ΔΣ αποφασίσθηκε να διεξαχθεί μέσα στην εβδομάδα, Διοικητικό Συμβούλιο πιο διευρυμένο, πιθανόν και ανοικτό στον κόσμο όπου ο καθένας θα μπορέσει να καταθέσει την πρότασή του.

 

Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ

 

EPS_SERRON_LOGO
Σε έλεγχο που πραγματοποίησε η ΕΠΟ παρατηρήθηκαν πολλές πλαστογραφίες στην έκδοση Δελτίων Αλλοδαπών ποδοσφαιριστών στο μοναδικό δικαιολογητικό που χρειαζόταν το αντίγραφο αίτησης για έκδοση Άδειας Διαμονής. Γι αυτό έκανε αυστηρότερα τα κριτήρια έκδοσης Δελτίου Αλλοδαπού ποδοσφαιριστή, καθώς από δω και στο εξής θα είναι απαραίτητο το αντίγραφο αυτής καθαυτής της άδειας διαμονής του ποδοσφαιριστή, νόμιμα επικυρωμένο, όπως ακριβώς ορίζεται στο Άρθρο 4 παρ.1α του Παραρτήματος Β του Κανονισμού Ιδιότητας-Μετεγγραφών.
Αναλυτικά η Οδηγία της ΕΠΣ Σερρών:
.
Θέμα: Δικαιολογητικά διαμονής για έκδοση δελτίων αλλοδαπών ποδοσφαιριστών
.
Σας ενημερώνουμε ότι για την ολοκλήρωση μετεγγραφών, επανεγγραφών και πρώτων εγγραφών αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, καθώς και για τις ανανεώσεις παλαιών δελτίων αλλοδαπών, δεν είναι πλέον αποδεκτό το αντίγραφο αίτησης για έκδοση Άδειας Διαμονής, αλλά, αντίγραφο αυτής καθαυτής της άδειας διαμονής του ποδοσφαιριστή, νόμιμα επικυρωμένο, όπως ακριβώς ορίζεται στο Άρθρο 4 παρ.1α του Παραρτήματος Β του Κανονισμού Ιδιότητας-Μετεγγραφών.
Επίσης, ως νομιμοποιητικό έγγραφο της παραμονής αλλοδαπών ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα δεν δεχόμαστε αντίγραφο της αίτησης για χορήγηση Πολιτικού Ασύλου, αλλά μόνον αυτό καθαυτό το έγγραφο με το οποίο παρέχεται Πολιτικό Άσυλο από τις αρμόδιες Αρχές(όπως τούτο διευκρινίστηκε στο Δ.Σ./Ε.Π.Ο. στις 06/04.2012).
Ως εκ τούτου σας πληροφορούμε ότι θα απορρίπτεται όποιο δελτίο υποβάλλεται προς έκδοση στο αρμόδιο Τμήμα Μητρώου Δελτίων και δεν πληροί τις ως άνω προβλεπόμενες προϋποθέσεις.

 

Κατηγορία ΕΠΣΣ
footl_l
Την ερχόμενη Παρασκευή 26 Ιουλίου, νωρίς το απόγευμα, αναμένεται να μάθουμε τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην Football League και ως εκ τούτου και σε πόσους ομίλους, καθώς η διοργανώτρια αρχή έχει προγραμματίσει Διοικητικό Συμβούλιο στις 13:00.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Συνεδριάζει την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 και ώρα 13.00, το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1.- Προκήρυξη Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ 2013-2014
2.- Συμμετέχουσες ομάδες, μετά τη δήλωση συμμετοχής τους στο Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.
3.- Διάφορα Θέματα».
Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ
CHE_GUEVARA_AFISSA_240713
Σερραϊκή Μουσική Βραδιά διοργανώνει το Che Guevara Club, με όλα τα είδη της Μουσικής.
Με Μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες Σερραίους, γιατί …
Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ…
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΟΛΗ ΜΑΣ!!!
Η "ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ" ΘΑ διοργανωθεί την Τετάρτη 24 Ιουλίου, στις 21:00, στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων (απέναντι από το Hook στο γρασίδι).
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
.
ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ:
.
AMS (ΧΙΠ ΧΟΠ)
SEVAS (ΧΙΠ ΧΟΠ)
"AΛΑΝΙ"
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΜΠΑΤΑΪΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΪΚΟΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΗΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΠΙΤΖΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΤΖΙΚΗΣ
.
CHE_GUEVARA_AFISSA_240713_No_2
 
Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ
MERESIOTIS_210713
Ο Κώστας Μερεσιώτης μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το χθεσινό (21/07) φιλικό του Εθνικού Γαζώρου με τον Άρη, αλλά και για τους στόχους της ομάδα του.
Αναλυτικά τα όσα τόνισε:
Για το πώς είδε τον Άρη:
«Είναι και φέτος μια καινούρια προσπάθεια για τον Άρη, ο οποίος στηρίζεται στα νέα παιδιά. Ήταν πολύ καλός ο Άρης, και με την προσθήκη 2-3 παικτών θα είναι καλύτερη. Ίσως το μόνο μειονέκτημα είναι η έλλειψη εμπειρίας».
Για τον Σαλόζε Ουντότζι:
«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης κάτι που φάνηκε και χθες γιατί έκανε τη διαφορά με το που μπήκε».
Για τον φετινό Εθνικό Γαζώρου:
«Ήταν το πρώτο φιλικό για μας και πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά και όσο αντέξαμε κοντράραμε καλά τον Άρη. Φέτος έχουμε μια καινούρια ομάδα, πολύ λίγα παιδιά έμειναν από πέρσι. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και εύχομαι να μας βγουν και τα αποτελέσματα, ώστε να πάμε καλύτερα από πέρσι».
Για τους στόχους ενόψει της νέας χρονιάς:
«Στόχος για μια ομάδα, όπως εμείς, είναι η γρήγορη παραμονή και από εκεί και πέρα ό, τι καλύτερο έρθει είναι καλοδεχούμενο».
Για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν:
«Υπάρχει αβεβαιότητα ακόμη. Δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα αγωνιστούν, αν θα γίνει το πρωτάθλημα σε έναν ή δύο ομίλους, περιμένουμε να δούμε τί θα συμβεί».
Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ

 

pae_panser__neo_logo
Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά το προγραμματισμένο για σήμερα Παρασκευή 22/7, στις 19:00, ΔΣ της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, όπως είχε προαναγγείλει την Παρασκευή 19 Ιουλίου, ο Βασίλης Χρυσανθίδης.
Η αλλαγή αυτή υπήρξε, αφού φημολογείται ότι ο υιός Θεοδωρίδης έδωσε κι άλλη παράταση στον Ρώσο υποψήφιο αγοραστή Κωσταντίν Βοστρίκοφ, αφού ο Ρώσος επανήλθε ζητώντας νέα μικρή πίστωση χρόνου.
Τώρα αν συμφέρουν όλες αυτές οι αναβολές τον Πανσερραϊκό, που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, μάλλον λίγο ενδιαφέρει ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται από τις διαρκείς αναβολές.
Από την άλλη μπορεί να μην έχουμε ΔΣ, όμως θα πραγματοποιηθεί τελικά μια συνάντηση κορυφής, με την συμμετοχή κάποιων μελών της Διοίκησης, Εξωδιοικητικών, έγκριτου Νομικού και του Προέδρου του Ερασιτέχνη. Εκεί ελπίζουμε να τεθούν όλα επί τάπητος και να δοθεί μια λύση σωτηρίας για τον Πανσερραϊκό, αφού οι συμμετέχοντες θα είναι όλοι ή στην συντριπτική τους πλειοψηφία Σερραίοι!

 

Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ

…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Φεβρουάριος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ... ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΧΑΨΑΣ... ΚΥΡ 23/2-15:00

Φεβ 19, 2020

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ... ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΧΑΨΑΣ... ΚΥΡ 23/2-15:00

Ο Ηλίας Χαψάς θα σφυρίξει το Σερραϊκό ντέρμπυ της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον ...