Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013 18:13

ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΪΡΗΣ

 

TAIRIS
Στο Βόλο βρίσκεται ο Δημήτρης Ταΐρης, ο οποίος χθες Παρασκευή 26/7, συμμετείχε στην προπόνηση της Νίκης και εκτός απροόπτου αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την Θεσσαλική ομάδα, αποτελώντας ακόμη μια λύση στον άσο.
Ο 24χρονος Σερραίος γκπολκίπερ έχει αγωνισθεί σε εθνικό επίπεδο, στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, Βισαλτιακό, Πανθρακικό και Τηλυκράτη Λευκάδας είναι επιλογή.
Μάλιστα στον Πανθρακικό όντας τρίτος τερματοφύλακας, κλήθηκε λόγω τραυματισμών να αγωνισθεί ως βασικός, το έκανε με μεγάλη επιτυχία, αναγκάζοντας τον πανελλήνιο τύπο έντυπο και ηλεκτρονικό να μιλάει για το μεγάλο ταλέντο που πρόκειται να αφήσει εποχή. Δυστυχώς όμως λόγω των συχνών αλλαγών προπονητών στην Θρακική ομάδα, δεν αξιοποιήθηκε 19χρονος τότε γκολκίπερ.

 

Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ

 

CHE_GUEVARA_CLUB_270713
Mε ανακοίνωσή του στη σελίδα τστο facebook, το "Che Guevara Club", παίρνει θέση για όσα περί συγχώνευσης ακούστηκαν στο σημερινό ανοιχτό ΔΣ, ενώ καλεί όποιους ψηφίσουν για το μέλλον του Πανσερραϊκού, να το κάνουν με σύνεση και σοβαρότητα:
"Μετά και από τα σημερινά σενάρια που κυκλοφόρησαν, να ξέρουν όλοι καλά ότι ο Πανσερραϊκός έχει συγκεκριμένο όνομα και δε χρειάζεται από δίπλα μπιχλιμπίδια (ΑΕ ΑΟ κτλ).
Ο Πανσερραϊκός έχει συγκεκριμένο ΑΦΜ, το οποίο είναι κι αυτό κομμάτι της ιστορίας του, και όχι απλά αριθμός.
Ο Πανσερραϊκός του χρόνου γιορτάζει τα 50 χρόνια ζωής και ανατριχιάζουμε και μόνο στη σκέψη ότι κάποιοι σκέφτονται να μηδενίσουν και πάλι το κοντέρ της ιστορίας της ομάδας μας.
Οι στιγμές είναι κρίσιμες.
Οι ψηφοφορίες της ερχόμενης εβδομάδας είναι καθοριστικές, ακόμη και για την ίδια την ύπαρξη του Πανσερραϊκού.
Αυτοί που θα κληθούν να αποφασίσουν, καλούνται έστω και την ύστατη στιγμή να αναλογιστούν τις ευθύνες τους, να αφουγκραστούν τον κόσμο, και να ψηφίσουν με σύνεση και σοβαρότητα, διότι οποιαδήποτε απόφαση που θα οδηγεί στην εξαφάνιση του Πανσερραϊκού, θα τους στοιχειώνει για μια ζωή"
Panserraikos Che Guevara Club
Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ
PANSER_260713
Πραγματοποιήθηκε τελικά το ανοιχτό ΔΣ με την παρουσία του Λάζαρου Θεοδωρίδη, αλλά και με τη συμμετοχή κυρίως φίλων του Πανσερραϊκού και χωρίς να φέρει κάτι καινούργιο στο τραπέζι των συζητήσεων, αφού η πρόταση παραμένει μια και μοναδική, αυτή του Δημήτρη Καμήλαλη για Γ΄ Εθνική και ένα νέο ξεκίνημα.
Το ΔΣ ξεκίνησε με την γενική τοποθέτηση του Βασίλη Χρυσανθίδη:
Κριτικές έξω ακούμε  πολλές, έμπρακτη βοήθεια κανείς. Σήμερα συγκεντρωθήκαμε εδώ για να ακούσουμε τις δικές  σας απόψεις, για το πώς θα σωθεί ο Πανσερραϊκός, γιατί οι οφειλές και οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολύ μεγάλες. Αν δεν βρεθεί λύση μέχρι την Τρίτη, που το βλέπω δύσκολο, η λύση είναι η εξυγίανση και η ομάδα να πάει να αγωνισθεί στην Γ΄ Εθνική. Υπάρχει μια και μοναδική πρόταση, η οποία και θα αξιολογηθεί, θα μπουν δεσμεύσεις από μας για το τι θέλουμε, αφού ακούσουμε και τις προτάσεις σας, και στην συνέχεια ο Ερασιτέχνης θα πάρει την απόφαση. Η απόφαση που θα πάρουμε σήμερα είναι μία απόφαση που θα μας βαραίνει σε όλη μας την ζωή.
Δηλαδή φταίει ο Ρώσος για το χάλι που φθάσαμε σήμερα! Εγώ αυτό κατάλαβα!
Για την  καθυστέρηση που έγινε όλο αυτό το διάστημα, έχει ευθύνη και ο Ρώσος, αλλά δεν ευθύνεται και απόλυτα αυτός, αφού προβλήματα υπήρχαν.
Οι Σερραίοι επιχειρηματίες γιατί δεν ήρθαν;
Δεν το ξέρω!
Μήπως φοβήθηκαν κάτι; Μήπως δεν είμαστε φερέγγυοι;
Όσον αφορά το χρέος ο Πανσερραϊκός έχει ένα χρέος 1.700.000 €, το οποίο δεν πρέπει να καταβληθεί άμεσα. Τα 700.000 είναι σε τέσσερα χρόνια. Τα άλλα είναι σε ποδοσφαιριστές, προμηθευτές, προσωπικό. Άρα το 1.000.000 μπορεί να πληγωθεί σε βάθος ενός χρόνου. Όμως ακούγοντας για 1.700.000 €, του Πανσερραϊκού και για 5.500.000 € χρέη άλλων ομάδων το χρέος του Πανσερραϊκού δεν είναι μεγάλο, αν κάποιος θέλει να επενδύσει στον Πανσερραϊκό. Είναι ένα χρέος π[ου για πρώτη φορά δημιουργήθηκε. Τώρα το πώς δημιουργήθηκε;
Από πότε άρχισε να δημιουργείται το χρέος;
"Μέχρι τον Σεπτέμβριο ήταν 500.000 και μετά έφτασε το 1.700.000"!
Ο ρόλος του ΔΣ τόσα χρόνια ποιος ήταν; Δεν ήταν να ελέγχει τον Πρόεδρο, τον Μεγαλομέτοχο;
Όταν έχεις έναν πρόεδρο που μέχρι εκείνη την στιγμή δεν έχει δημιουργήσει χρέη, και έχει εξοφλήσει τους πάντες, δηλώνει παρόν και λέει μην ανησυχείτε και πληρώνει και  με την εμπειρία του αείμνηστου, τότε δεν μπορείς να τον αμφισβητήσεις.
Σε ποια κατηγορία θα παίξουμε;
Μέχρι στιγμής δεν βρέθηκε κανείς να πάρει την ομάδα για την Β΄ Εθνική. Θα περιμένουμε μέχρι τις 31 Ιουλίου. Αν δεν βρεθεί λύση μέχρι την Τρίτη η ομάδα πάει στη Γ' Εθνική. Υπάρχει γι αυτό συγκεκριμένη πρόταση με πρόταση να αναπτύξει τον Πανσερραϊκό σε όλα τα επίπεδα. Από την πρώτη ομάδα, τους Νέους, τις Ακαδημίες, τα γήπεδα. Υπάρχει επενδυτής, αλλά την τελική απόφαση θα την πάρει ο Ερασιτέχνης, αφού αυτός έχει την δικαιοδοσία για την τελική απόφαση. Εμείς αυτή την πρόταση θα την στηρίξουμε, αφού είναι από Σερραίο. Από τον Δημήτρη τον Καμήλαλη.
Όσον αφορά την πρόταση, εμάς δεν μας ενδιαφέρει αν υπάρχει από πίσω Βούλγαρος, Ρώσος ή Κινέζος. Πέρσι μας έδωσε ένας χορηγός 70.000 €. Αυτό μπορεί να γίνει και φέτος. Μπροστά είναι ο κ. Καμήλαλης. Ποιοι είναι από πίσω αυτό δεν μας ενδιαφέρει.
Παρέμβαση Γιώργου Γούνα.
Σας το λέω ξεκάθαρα. Πρόταση σαν του Δημήτρη του Καμήλαλη δεν υπάρχει. Έχει τρία άτομα από πίσω πολύ δυνατά. Εσείς τουλάχιστον είστε υποχρεωμένοι να στηρίξετε την πρόταση του Καμήλαλη. Αν θέλετε το καλό του Πανσερραϊκού πρέπει να την στηρίξετε. Στο τέλος θα τρίβετε τα μάτια σας!
Για την Β΄ Εθνική:
"Δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε τίποτα για την Β' Εθνική και δεν μπορεί να τρέξει αυτό το κομμάτι. Χρειάζονται πάνω από 200.000 ευρώ άμεσα και αν προχωρήσουμε μέσα σε λίγες ημέρες θα σκάσουν 30 με 35 προσφυγές από τους ποδοσφαιριστές που δεν θα έχουν πληρωθεί και στο μέσον της χρονιάς θα τιναχτούμε στον αέρα".
Η πρόταση συγχώνευσης με τον Εθνικό Γαζώρου που έκανε σαν άτομο ο πρώην πρόεδρος των "Red Lions" Νίκος Μάτσικας, λίγο έλειψε να τινάξει στον αέρα την ανοιχτή συνέλευση, αφού οι φίλαθλοι από το "Che Guevara Club" αντέδρασαν έντονα, η αδρεναλίνη χτύπησε κόκκινο με τον πρόεδρο των ""Che Guevara " Γιάννη Καδή, να φωνάζει και να λέει πως: "Στις Σέρρες υπάρχει μόνο μία ομάδα, ο Πανσερραϊκός. Ασελγούν πάνω στον Πανσερραϊκό. Ο Κόσμος κλαίει. Όλοι παίζουν παιχνίδια στις πλάτες της ομάδας. Ο Πανσερραϊκός είναι ιδέα, δεν πουλιέται. Ήρθαμε να μιλήσουμε, όχι να θάψουμε τον Πανσερραϊκό.
ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΥΛΑΣ: "Μόνος, ανεξάρτητος, ελεύθερος ο Πανσερραϊκός, χωρίς δεκανίκια..."
"Αυτό που ακούστηκε, ούτε σαν σκέψη περνάει από το μυαλό μου, όλων των παλαιμάχων αλλά και όλων των Σερραίων φιλάθλων. Ο Πανσερραϊκός ιδρύθηκε το ’64, ζήσαμε όλη την πορεία του. Θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε ψηλά μόνο ανεξάρτητο και ελεύθερο. Η ομάδα είναι αδύνατο να μετάσχει στην Β' Εθνική. Είναι πολλά τα χρήματα που χρειάζονται και η ομάδα είναι αδύνατον να ανταποκριθεί. Πρέπει να κάνουμε Πανσερραϊκή πανστρατιά για να κρατήσουμε τον Πανσερραϊκό στην Γ' Εθνική, να στηρίξουμε τα δικά μας παιδιά που θα μείνουν και οι φίλαθλοι πρέπει να στηρίξουν την όποια απόφαση εφόσον είναι για το καλό της ομάδας. Μόνος, ανεξάρτητος, ελεύθερος ο Πανσερραϊκός, χωρίς δεκανίκια, χωρίς ΑΦΜ".
Πάντως ένταση προκάλεσε και η παρέμβαση που έκανε ο γνωστός φίλαθλος του Πανσερραϊκού, Νούλης Ταρασίδης, ο οποίος μίλησε για συγχώνευση με το Γάζωρο, μη αντέχοντας, όπως ισχυρίσθηκε να δει τον Πανσερραϊκό να αγωνίζεται με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και με το Λάκκωμα Χαλκιδικής, μια πρόταση που πυροδότησε νέο κύκλο έντονης αντιπαράθεσης, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων στο τέλος όλοι ηρέμησαν.
Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών, Τζίμης Αναγνωστίδης τόνισε:
Τα τελευταία 8 χρόνια κάναμε έναν μεγάλο αγώνα να δημιουργήσουμε αυτές τις υποδομές. Μετά από 8 χρόνια περιμέναμε να καρποφορήσει αυτός ο κύκλος της οκταετίας Με τα πενιχρά μέσα που είχαμε καταφέραμε πολλά, αφού αναδείξαμε πολλά παιδιά τροφοδοτώντας με πολλά παιδιά την πρώτη ομάδα. Οι υποδομές θέλουν πολύ δουλειά και κόπο για να φέρουν επιτυχίες. Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται αι σε μια βραδιά, οι υποδομές χρειάζονται χρόνια. Για ένα πράγμα κακίζω τον πατέρα σας, τον αείμνηστο Πέτρο Θεοδωρίδη που δεν μας έδωσε το προπονητήριο που ήταν πολύ σημαντικό για μας. Προσέξτε σαν κόρη οφθαλμού τα παιδιά  για να μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα εκεί που τις πρέπει άμεσα. Προσέξτε που θα παραδώσετε την ιδέα του Πανσερραϊκού.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΔΗΣ: Πρόεδρος του "Che Guevara Club"
"Δεν πρέπει να ασελγούμε στην ιστορία του Πανσερραϊκού. Είχα την εντύπωση ότι εδώ μέσα βρίσκονται άνθρωποι που αγαπούν τον Πανσερραϊκό και δεν είναι ιδιοτελείς. Απ’ ότι φαίνεται έκανα λάθος. Όλοι θέλαμε τα 50 χρόνια του Πανσερραϊκού να τα γιορτάσουμε στην Α΄, αλλά δυστυχώς ο κατήφορος δεν έχει τέλος. Ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του. Αν έδωσε τις δυνάμεις του όλες. Υπάρχει ένα κλίμα, γιατί να επενδύσει κάποιος στον χρεωμένο Πανσερραϊκό στην Β΄ Εθνική. Εμείς θέλουμε να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για την Β' Εθνική. Μακριά από εμάς τα ανατριχιαστικά σενάρια συγχώνευσης με άτομα που έκαναν πόλεμο στον Πανσερραϊκό. Πιστεύουμε πως πρέπει και η διοίκηση του Ερασιτέχνη να μας ακούσει γιατί τους έχουμε στηρίξει πάρα πολύ. Θέλουμε πράξεις και όχι λόγια. Θέλουμε την ο μάδα στην  Α΄. Αλλά αν είναι να μπουν οι βάσεις για να πατήσουμε στέρεα, είμαστε σύμφωνοι να ξεκινήσουμε από χαμηλά. Χωρίς την δική μας ψυχή ο Πανσερραϊκός δεν υπάρχει και ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους και ότι όλα τα πράγμα τα δεν αγοράζονται με λεφτά".
Η θέση του Ερασιτέχνη...
Όσον αφορά τον ερασιτέχνη, το παρών έδωσε ο κ. Γκράτζιος:
"Αυτή την στιγμή εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Δεν μπορούμε να πάρουμε απόφαση για κάτι που δεν μας ανήκει. Αν δηλωθεί η ομάδα στην Γ' Εθνική και γίνει ερασιτεχνική και γίνει τμήμα μας τότε ναι. Θα πάρουμε απόφαση, την καλύτερη, αλλά δεν θα μας βάλουν το μαχαίρι στον λαιμό για να αποφασίσουμε σε μία ημέρα τι θα γίνει. Δεν γίνονται έτσι αυτά".
.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ.
"Σήμερα έγινε το ανοιχτό Διοικητικό Συμβούλιο όπως είχαμε ανακοινώσει σχετικά με την πορεία του Πανσερραϊκού. Ακούστηκαν όλες οι απόψεις. Και λόγω της μεγάλης κρισιμότητας θέλουμε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια. Γι αυτό το λόγο θα δώσουμε μία προθεσμία μέχρι την Τρίτη 30 Ιουλίου (13:00), όποιος επενδυτής ενδιαφέρεται είτε για την Β', είτε για την Γ'  Εθνική, να καταθέσει τις προτάσεις του. Στην συνέχεια ήρθε ένας υποψήφιος επενδυτής, ο οποίος εν τάχει, για δεύτερη φορά,  μας ενημέρωσε για το  πλάνο το οποίο  έχει. Αυτό που αποφασίστηκε και το δηλώνουμε ομόφωνα και κατηγορηματικά, ότι ο Πανσερραϊκός θα συνεχίσει αυτόνομος την πορεία του. Όπως επίσης θέλω να ξέρετε, όσον αφορά τις προτάσεις που θα κατατεθούν, θα υποβληθούν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ το οποίο θα προκρίνει, θα αξιολογήσει και θα διαβιβάσει μετά στον ερασιτέχνη Πανσερραϊκό, ο οποίος αυτός θα αποφασίσει σε ποιον επενδυτή θα δώσει την λειτουργία της ομάδας.
Όταν λέτε αυτόνομα, εννοείτε ότι δεν υπάρχει καμιά κουβέντα για συναίνεση με τον Εθνικό Γαζώρου;
Μέχρι την Τετάρτη 31 του μηνός που είναι η διορία για την συμμετοχή στην Γ' Εθνική, νομίζω ότι υπάρχει χρόνος για να βρούμε την καλύτερη λύση για τον Πανσερραϊκό.
Η οριστική απόφαση είναι του ερασιτέχνη;
Η οριστική απόφαση θα είναι από τον ερασιτέχνη. Θέλω να πιστεύω όμως ότι ο Ερασιτέχνης θα λάβει υπ’ όψιν τις προτάσεις του ΔΣ της ΠΑΕ, γιατί παρόλο που έχουμε φτάσει εδώ, σ’ αυτήν την δύσκολη κατάσταση, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ματώσει για αυτή την ομάδα".
Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ

…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Νοέμβριος 2016 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ... ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΧΑΨΑΣ... ΚΥΡ 23/2-15:00

Φεβ 19, 2020

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ... ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΧΑΨΑΣ... ΚΥΡ 23/2-15:00

Ο Ηλίας Χαψάς θα σφυρίξει το Σερραϊκό ντέρμπυ της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον ...