Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2013
KATSAVAKIS_TERZIS
(Ορεξάτος στην πρώτη ο Μάκης Κατσαβάκης δεν σταμάτησε λεπτό να υποδεικνύει και να συμβουλεύει στις εκτελέσεις των ασκήσεων τους νεαρούς κυρίως αλλά και τους παλαιότερους)
Πρώτη του Εθνικού Γαζώρου, με πολλούς της ομάδας Νέων αλλά και ανανεωμένους, στις εγκαταστάσεις της Ομόνοιας, όπου στην ουσία ξεκίνησε η νέα σεζόν 2013-14  αν και θα την χαρακτηρίζαμε ανεπίσημη την πρώτη, αφού η κύρια συγκέντρωση θα γίνει σε δυο εβδομάδες, με όλο το ρόστερ συμπληρωμένο. Πάντως το τεχνικό τιμ ήταν εκεί. Μάκης Κατσαβάκης, Κώστας Παπαδόπουλος(βοηθός), Νίκος Κούτρας(προπονητής τερματοφυλάκων) και Σάκης Τερζής(προπονητής ομάδας Νέων).
Από τους ποδοσφαιριστές ήταν οι παλιοί Κώστας Μερεσιώτης που ανανέωσε πρόσφατα, ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής  που συμφώνησε προφορικά με την Διοίκηση και αναμένεται να υπογράψει, ο Χρήστος Κουκόλης, ο Σπύρος Παπαθανασίου, ο παλιός-νέος Αλέξης Μεντής και οι Νέοι που προωθήθηκαν πρόσφατα, Μένιος Κωφοκώτσιος, Αλέξανδρος Μεταλλίδης, Γιάννης Νέδος, Γιώργος Παπαβασιλείου, ο νεοαποκτηθείς Θόδωρος Πολύζος και ένας νεαρός υπό δοκιμή, ονόματι Γιάννης.
Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ
KINALIS_103
(Ο Βασίλης Κίναλης ανάμεσα στον Παναγιώτη Μιχαλέτο, τεχνικό Διευθυντή του Ατρομήτου Περιστερίου και τον Τόλη Αποστόλου, Υπεύθυνο Ακαδημιών και Σκάουτινγκ της ομάδας του Περιστερίου). 
Αστεράτος ο νεαρός Βασίλης Κίναλης, αφού από σήμερα φοράει τη φανέλα με το Αστέρι του Ατρόμητου Αθηνών στο στήθος. Σήμερα αργά το απόγευμα στο Sport Village, έπεσαν οι υπογραφές και ο Βασίλης ανοίγει πλέον τα… φτερά του καθώς μια λαμπρή καριέρα ανοίγεται μπροστά του. Από μεριάς της Αθηναϊκής ομάδας παραβρέθηκαν ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ και υπεύθυνος Ακαδημιών, Τόλης Αποστόλου και ο Τεχνικός Διευθυντής Παναγιώτης Μιχαλέτος, ενώ από τον ΠΟΣ παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης και οι ιδιοκτήτες Δάκης Χάβος, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μπάμπης Χατζόπουλος, αλλά και οι γονείς του Βασίλη εμφανώς συγκινημένοι.
Ο 14χρονος Βασίλης γεννημένος το 1999, ανήκει πλέον στην Κ 15 του Ατρόμητου Αθηνών και από τη νέα σεζόν μετακομίζει στην Αθήνα(Περιστέρι). Ο νεαρός πορτιέρο ο οποίος προέρχεται από της Ακαδημίες του Sport Village, είχε μπει στο στόχαστρο του Τόλη Αποστόλου, ο οποίος τον παρακολούθησε στα παιχνίδια της Μικτής της ΕΠΣ Σερρών και στη συνέχεια κλήθηκε σε τουρνουά της ομάδας του Περιστερίου, όπου έπεισε τους πάντες με τις ικανότητες του αλλά και τις δυνατότητες που έχει για παραπάνω βελτίωση.
Μετά το τις υπογραφές ήρθε και η ώρα των συνεντεύξεων:
KINALIS_107.
Βασίλης Κίναλης: «Μεγάλη στιγμή για εμένα»
«Είναι μια μεγάλη στιγμή για μένα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω την ακαδημία του ΠΟΣ 2000 γιατί αυτή με ανέδειξε καθώς και τον κύριο Ζλάτκο για την ατομική προπόνηση που μου έκανε. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω όλους όσους με πίστεψαν και θα δουλέψω σκληρά γι’ αυτό».
KINALIS_100.
Τόλης Αποστόλου: «Ο Βασίλης είναι εξαιρετικό παιδί και έχει πλούσιο ταλέντο»
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που από σήμερα έχουμε στην οικογένειά μας τον Βασίλη Κίναλη, ένα νέο παιδί με πλούσιο ταλέντο, εξαιρετικός χαρακτήρας και νομίζω ότι ο Ατρόμητος όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια, επενδύοντας και δουλεύοντας πάνω σε νέους ποδοσφαιριστές, το ίδιος θα κάνει και με τον Βασίλη Κίναλη. Πιστεύω πολύ σε αυτόν και νομίζω πως εφόσον είναι συγκεντρωμένος στην δουλειά που θα κάνει θα έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να κάνει μια λαμπρή καριέρα.Εύχομαι να έχει τύχη και όλα θα πάνε καλά.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ακαδημίας ΠΟΣ 2000, τους κυρίους Κοσμά Χάβο, Γιώργο Παπαδόπουλο και Μπάμπη Χατζόπουλο. Είναι μια ακαδημία που δουλεύει πάνω στα νέα παιδιά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την συνεργασία διότι αυτό που διακρίναμε στους ανθρώπους αυτούς είναι ότι τους ενδιαφέρει το μέλλον των παιδιών της ακαδημίας και αυτό πρέπει να το τονίζουμε όλοι εμείς που είμαστε άνθρωποι των ακαδημιών, διότι κοίταξαν πρώτα το μέλλον του παιδιού και μετά όλα τα υπόλοιπα. Αυτή η συνεργασία που ξεκινάει θα συνεχιστεί γιατί ο Ατρόμητος ξέρει να εκτιμάει τέτοιες συμπεριφορές που υπάρχουν στον χώρο του ποδοσφαίρου την σημερινή εποχή».
Πώς εντοπίσατε τον ποδοσφαιριστή;
«Λόγω της ιδιότητας μου που είμαι επικεφαλής στο σκάουτινγκ του Ατρόμητου, τον είχα παρακολουθήσει με την μικτή Σερρών και επίσης τον καλέσαμε και τον αξιολογήσαμε σε κάποια τουρνουά του Ατρομήτου. Αυτό που είδα από την πρώτη στιγμή συνέχισα να το βλέπω και στα τουρνουά και ολοκληρώσαμε αυτή την αξιολόγηση και το σημαντικότερο για μας είναι πως πέρα από το ότι είναι πολύ καλό ταλέντο και εξαιρετικό παιδί από σωστή οικογένεια τόσο η δική του όσο και της ακαδημίας όπου γαλουχήθηκε».
KINALIS_101
Μπάμπης Χατζόπουλος (Ιδιοκτήτης Sport Village): «Είναι μια μεγάλη μέρα για την Ακαδημία του ΠΟΣ 2000»
«Είναι μια μεγάλη μέρα για την ακαδημία του ΠΟΣ 2000 και νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο ανταμείβονται οι κόποι μιας εξαετίας που κάνουμε. Είναι μια ανταμοιβή πρώτα για τον ποδοσφαιριστή και τον πατέρα του που κάνουν μεγάλο αγώνα και στη συνέχεια για μας που τόσα χρόνια δουλεύουμε με τα παιδιά της ακαδημίας και έχουμε φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο. Νομίζω ότι κι’ άλλα παιδιά θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο και εύχομαι στο μέλλον να ενδιαφερθεί τόσο ο Πανσερραϊκός όσο και ο Εθνικός
Γαζώρου. Η Σέρρες είναι ποδοσφαιρομάνα αυτό το αποδεικνύει συνεχώς και βέβαια θα ήθελα τον ποδοσφαιριστή να τον κρατούσε μια σερραϊκή ομάδα αλλά η επιλογή ήταν του ποδοσφαιριστή.
Βέβαια ανοίγει μια συνεργασία με μια αθηναϊκή ομάδα που είναι πολύ νοικοκυρεμένη και γιατί όχι να έχουμε στο μέλλον κι’ άλλους ποδοσφαιριστές που θα μεταπηδήσουν. Αλλά όπως σας είπα επιθυμία μου είναι οι ποδοσφαιριστές να πάνε στον Πανσερραϊκό ή τον Εθνικό Γαζώρου και όχι σε ομάδες που είναι εκτός νομού»
KINALIS_102
Πολλά είχαν να θυμηθούν Γιώργος Παπαδόπουλος(Μάτζικ) και Τόλης Αποστόλου αντίπαλοι σταγήπεδα την πενταετία 1986-1991, ως ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, Παναχαϊκής και Καβάλας ο πρώτος και του Ατρόμητου ο δεύτερος)
KINALIS_104
Απόλυτα ικανοποιημένος αλλά και χαρούμενος, ο πρόεδρος του ΠΟΣ 2000, Ανέστης Αναστασιάδης, για την μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή του Συλλόγου του.
Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ
PEPONIA_SHMA__METALLIDHS
Αστέρας Πεπονιάς και Λεωνίδας Μεταλλίδης θα συνεχίσουν την συνεργασία τους για μια ακόμη χρονιά, αφού στη συνάντηση που έγινε μεταξύ τους υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων και με συνοπτικές διαδικασίες αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί και για την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά  2013-14.
Η παρουσία του ταλαντούχου τεχνικού την περασμένη χρονιά στον πάγκο του Αστέρα θεωρήθηκε απολύτως επιτυχημένη, καθώς η ομάδα της Πεπονιάς στο πρωτάθλημα που έληξε κατέλαβε την τρίτη θέση και πήρε μέρος στην συναρπαστική διαδικασία των Play Off  για την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.
Στην δεύτερη συνεχή παρουσία του στον πάγκο του Αστέρα, ο Λεωνίδας  Μεταλλίδης καλείται να αξιοποιήσει κυρίως το υπάρχον υλικό του Αστέρα, μαζί με τις προσθήκες που έχουν δρομολογηθεί και θα γίνουν άμεσα, ενώ από την άλλη ο βασικός στόχος θα είναι η ομάδα να παίζει καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο, κοιτώντας  όσο γίνεται ψηλότερα.
Κατηγορία ΕΠΣΣ

MERESIOTHS
Μετά τις πολλές αποχωρήσεις από τον Εθνικό Γαζώρου ήρθε και η πρώτη ανανέωση, καθώς ο Κώστας Μερεσιώτης ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους Γαλάζιους.
Από την άλλη ο νεαρός Θόδωρος Πολύζος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Γαλάζιους, ανοίγοντας το χορό των προσθηκών στην ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη. Ο 18χρονος επιθετικός πέρυσι αγωνιζόταν στις ακαδημίες του Ντίνου Κούη έχοντας τις καλύτερες συστάσεις από τον παλαίμαχο παίκτη του Άρη.
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου:
«Παίκτης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ θα είναι και στο φετινό πρωτάθλημα της Football League ο 26χρονος Κώστας Μερεσιώτης.
Ο Μερεσιώτης ανανέωσε το συμβόλαιο του και θα ενισχύσει για δεύτερη χρονιά την μεσαία γραμμή, ενώ στο περσινό πρωτάθλημα είχε 25 συμμετοχές με την φανέλα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ.
.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Θ. ΠΟΛΥΖΟ
.
Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε στα γραφεία της Διοίκησης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ ο Θεόδωρος Πολύζος. Ο 18χρονος (13/7/1995) επιθετικός αγωνιζόταν πέρυσι στην Ακαδημία «ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ» στην Θεσσαλονίκη.

Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ

…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Φεβρουάριος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 22 & 23/2 -15:30

Φεβ 22, 2020

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 22 & 23/2 -15:30

Οι ορισμοί των διαιτητών των πρωταθλημάτων ΕΠΣ Σερρών για το Σαββατοκύριακο...