Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 06 Ιουλίου 2013
pae_panser__neo_logo
Η Δευτέρα 1 Ιουλίου ήταν μια κρίσιμη ημέρα, καθώς όλοι οι φίλοι του Πανσερραϊκού περίμεναν να σηματοδοτήσει την απαρχή μιας καινούργιας μέρας που θα ανέτειλε, μιας και ο «Ρώσος» επενδυτής είχε υποσχεθεί μέσω των εκπροσώπων του στις Σέρρες ότι θα δώσει σημάδια παρουσίας.
Ποια ήταν αυτά;
Μα ασφαλώς τα χρήματα που θα έμπαιναν στους λογαριασμούς των παικτών, έστω κάποιων, αλλά και των προμηθευτών και των εργαζόμενων στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός που έχουν λαμβάνειν.
Οι αναμενόμενες όμως πληρωμές δεν έγιναν ούτε την περασμένη Δευτέρα αλλά ούτε και μέσα στην εβδομάδα που μόλις διανύσαμε, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις των ιθυνόντων.
Η απογοήτευση άρχισε εκ νέου να κυριαρχεί στις τάξεις των Σερραίων φιλάθλων καταλαμβάνοντας την αισιοδοξία τωνν τελευταίων ημερών του μήνα που μόλις μας αποχαιρέτησε.
Και οι φίλαθλοι μπορεί να έμειναν απελπισμένοι και αποσβολωμένοι, όμως την κατάσταση φάνηκε να παίρνουν στα χέρια τους τα Μέλη της Διοίκησης που άρχισαν να αμφισβητούν την τακτική που ακολουθεί ο υιός Θεοδωρίδη, mμια τακτική που εκ των πραγμάτων φαίνεται να μηναποδίδει.
Έχει περάσει εξάλλου πάρα πολύς καιρός από την πρώτη ανακοίνωση του Λάζαρου Θεοδωρίδη, περί συνεταίρου στην Διοίκηση και κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμη ορατό, αφού το μόνο που έμεινε είναι οι μυστικές επισκέψεις στις Σέρρες και τίποτε άλλο. Μάλιστα οι φωνές των Μελών τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας έγιναν ποιο έντονες, αφού κάποιοι άρχισαν να μιλούν ακόμη και για πτώχευση και λύσεις Πρωτοδικείου, μια άποψη όμως που φαίνεται να αρχίζουν πλέον να την αναφέρουν πιο συχνά ακόμη και οι φίλοι του Πανσερραϊκού στα πηγαδάκια που στήνουν καθημερινά.
Έτσι πολλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός που απαίτησαν κάποια μέλη και θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιουλίου, την 2η κατά σειρά Δευτέρα του Ιουλίου και που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Από την άλλη, η πλευρά του Ρώσου έχει διαρρεύσει στον τύπο της Αθήνας ότι δεν πρέπει να ανησυχούν οι φίλοι του Πανσερραϊκού και κανείς στις Σέρρες, αφού όλα βαδίζουν βάσει του  προγράμματος και ότι από την Δευτέρα θα γίνουν οι πληρωμές προς τους ποδοσφαιριστές.
Αν συμβεί το θαύμα και γίνουν οι πληρωμές έχει καλώς.
Αν όμως δεν συμβεί κάτι συνταρακτικό την Δευτέρα το πρωί, τότε στο Έκτακτο Συμβούλιο της ερχόμενης Δευτέρας θα πρέπει ο Λάζαρος Θεοδωρίδης, να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και επιτέλους να πληροφορήσει τον Πανσερραϊκό φίλαθλο κόσμο για τις προθέσεις του για το μέλλον του Πανσερραϊκού.
Είναι κάτι που το αξίζει ο Σερραίος Φίλαθλος και δεν θα πρέπει να συνεχίσει να μένει στο μαύρο σκοτάδι, χωρίς ενημέρωση.
Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ

 

XOYROYZIDHS_THEO_2
Στον Ηρακλή Αμπελοκήπων θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Θόδωρος Χουρουζίδης. Όπως είναι γνωστό ο Ηρακλής Αμπελοκήπων θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και ο 25χρονος Σερραίος πορτιέρο θα βοηθήσει τα μέγιστα σ’ αυτή την προσπάθεια των Γαλάζιων, καθώς έχει μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία.
Η μέχρι τώρα καριέρα του Θόδωρου Χουρουζίδη:
.
2005-06 ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ (Δ΄ ΕΘΝ.)
2006-07 ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ (Δ΄ ΕΘΝ.)
2007-08 ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ (Δ΄ ΕΘΝ.)
2008-09 ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Δ΄ ΕΘΝ.)
2009-10 ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Δ΄ ΕΘΝ.)
2010-11 ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ (Γ΄ ΕΘΝ.)
2011-12 ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ (Γ΄ ΕΘΝ.)
2012-13 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ (Δ΄ ΕΘΝ.)
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Θόδωρος Χουρουζίδης υποστήριξε:
«Έρχομαι σε μια νεοφώτιστη ομάδα, που έχει ενθουσιασμό και θέλει να αφήσει το στίγμα της με μια καλή πορεία. Έχω όρεξη να προσφέρω και να βοηθήσω, αλλά είναι νωρίς να πούμε για στόχους».

 

Κατηγορία Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
SERRESGOAL_060713
Η αγωνιστική περίοδος 2012-13, έληξε πριν λίγο καιρό και το Serresgoal με περισσή χαρά και ικανοποίηση  σας κάνει γνωστό ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα σας παρουσίασε 5.937 φωτογραφίες από όλα τα Σερραϊκά Γήπεδα και εσείς τις τιμήσατε με
1.004.710 συνολικά κλικ.
Τις 12 περισσότερο εμφανισμένες φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε κάνοντας
ενώ απλά σας πληροφορούμε ότι η πρώτη έχει δεχτεί 1.491 κλικ.
Νούμερα εξωπραγματικά που δείχνουν από την μία το πλήθος  των επισκέψεων που δέχεται το Serresgoal, ενώ από την άλλη την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση με την οποία περιβάλλετε το Serresgoal.
Εμείς στο Serresgoal νοιώθουμε πολύ υπερήφανοι αλλά και διπλά υπεύθυνοι για αυτά τα νούμερα και προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο, υποσχόμενοι ότι τη νέα σεζόν σας επιφυλάσσουμε πολλές εκπλήξεις, καινούργια πράγματα, που θα κάνουν και πάλι το Serresgoal ΜΟΑΝΑΔΙΚΟ!
Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

KALA_DENDRA
Τελικά η ομάδα του Πυθαγόρα ξεπέρασε τις Διοικητικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό, καθώς απέκτησε νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο συγκροτούν μια παρέα Νέων Ανθρώπων, γεμάτοι όρεξη για δουλειά και προσφορά.
Αυτό το Νεανικό και Δυναμικό Διοικητικό Σχήμα θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στις δυσκολίες της μεγάλης κατηγορίας των Σερρών ζητώντας παράλληλα την συμπαράσταση και στήριξη  του Κόσμου, έτσι ώστε όλοι μαζί να οδηγήσουν τον Πυθαγόρα στις παλιές καλές στιγμές όταν το καμάρι των Καλών Δένδρων είχε φτάσει να πρωταγωνιστεί στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών.
Το νέο Δ.Σ αποτελείται από τους παρακάτω:
Πρόεδρος : Θεοχαρίδης Ιωάννης
Αντιπρόεδρος : Κλιγκάτσης Γρηγόριος
Γενικός Γραμματέας : Χρυσομέρης Δημήτριος
Ειδικός Γραμματέας : Μπαλαμπάνης Αργύριος
Ταμίας : Παυλίδης Στέφανος
Μέλη : Βαλσαμάκης Βασίλειος
Καρπουζάκης Βασίλειος του Αλεξάνδρου
Ζαμπούνης Χρήστος

Κατηγορία ΕΠΣΣ

…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Φεβρουάριος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ... ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΧΑΨΑΣ... ΚΥΡ 23/2-15:00

Φεβ 19, 2020

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ... ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΧΑΨΑΣ... ΚΥΡ 23/2-15:00

Ο Ηλίας Χαψάς θα σφυρίξει το Σερραϊκό ντέρμπυ της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον ...