Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013
METSKAS_ANDR
(Ο Ανδρέας Μέτσκας με την φανέλα του Παμβλαχιακού στον περσινό χαμένο τελικό με ο Γεφυρούδι)
 Τον νεαρό Ανδρέα Μέτσκα της Κ 17 του Πανσερραϊκού, που πέρσι αγωνιζόταν με τον Παμβλαχιακό, απέκτησε ο Ηρακλής Αμμουδιάς.
Ο νεαρός επιθετικός που πέρσι έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με τον Παμβλαχιακό, σημειώνοντας 19 γκολ, κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα πηγαίνοντας στον Ηρακλή Αμμουδιάς, ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και φέτος στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών.
Αύριο αναμένεται να τελειώνει και του Κώστα Παπαδόπουλου, του δυναμικού μεσοαμυντικού με πλούσια καριέρα και στις εθνικές κατηγορίες, που τον τελευταίο καιρό προπονείται με την ομάδα της Αμμουδιάς.
Από την άλλη αποχώρησαν οι αδελφοί Γκάλιου, Ηλίας και Νίκος, για προσωπικούς λόγους και είναι σε αναζήτηση ομάδας. Ασφαλώς μια σημαντική απώλεια για τους Γαλάζιους της Αμμουδιάς, δέκα μέρες πριν την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων.
Κατηγορία ΕΠΣΣ
EPSS_KYPELLA
Σε 8 ομίλους χωρίστηκαν οι 63 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή(από Α΄(28), Β΄(29), Γ΄(5)(κατηγορία) και ο Εθνικός Γαζώρου Κ17, για να αντιμετωπισθούν οι μακρινές χιλιομετρικές αποστάσεις, ενώ οι αγώνες που θα διεξαχθούν  θα είναι νοκ άουτ και θα προκριθούν 32 ομάδες.
Κάθε όμιλος απαρτίζεται από 8 ομάδες εκτός από τον 6ο όμιλο που θα τον χαρακτηρίζαμε τον πιο δύσκολο, καθώς συμμετέχουν μεν 7 ομάδες, η μία θα περάσει χωρίς αγώνα, όμως οι έξι ομάδες είναι από την Α΄ κατηγορία(Ίβηρα, Μονόβρυση, Νιγρίτα, Παραλίμνιο, Πεπονιά, Ψυχικό) και από την Β΄… τυχερή η Οινούσα.
Αναλυτικά οι 8 όμιλοι, ενώ και εδώ η κλήρωση θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Σερρών.
.
ΟΜΙΛΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ∆ΟΥ 2013-2014
.
1ος ΟΜΙΛΟΣ
1. ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ
2. ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ
3. ΚΑΣΤΑΝΟΥΣΑ
4. ΚΕΡΚΙΝΗ
5. ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ
6. ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ
7. ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ
8. ΡΟ∆ΟΠΟΛΗ
.
2ος ΟΜΙΛΟΣ
1. ΑΜΜΟΥ∆ΙΑ
2. ΓΟΝΙΜΟ
3. ∆ΑΣΟΧΩΡΙ
4. ΚΑΡΠΕΡΗ
5. ΚΟΙΜΗΣΗ
6. ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ
7. ΧΡΥΣΟΧΩΡΑΦΑ
8. ΨΩΜΟΤΟΠΙ
.
3ος ΟΜΙΛΟΣ
1. ΑΓΚΙΣΤΡΟ
2. ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ
3. ΓΕΦΥΡΟΥ∆Ι
4. ΘΕΡΜΟΠΗΓΗ
5. ΜΕΛΕΝΙΚΙΤΣΙ
6. ΣΚΟΤΟΥΣΑ
7. ΧΑΡΟΠΟ
8. ΧΡΙΣΤΟΣ
.
4ος ΟΜΙΛΟΣ
1. ΑΝΩ ΒΡΟΝΤΟΥ
2. ΑΝΩ ΚΑΜΗΛΑ
3. ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ
4. ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΕΡ
5. ΚΑΛΑ ∆ΕΝΔΡΑ
6. ΛΕΥΚΩΝΑΣ
7. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ
8. ΠΗΓΑΣΟΣ
.
5ος ΟΜΙΛΟΣ
1. SERRES 1800
2. ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ
3. ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑ
4. ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ
5. ΝΕΟΧΩΡΙ
6. ΟΡΕΙΝΗ
7. ΣΚΟΥΤΑΡΙ
8. ΧΡΥΣΟ
.
6ος ΟΜΙΛΟΣ
1. ΙΒΗΡΑ
2. ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
3. ΝΙΓΡΙΤΑ
4. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ
5. ΠΕΠΟΝΙΑ
6. ΨΥΧΙΚΟ
7. ΟΙΝΟΥΣΑ
.
7ος ΟΜΙΛΟΣ
1. ∆ΡΑΒΗΣΚΟΣ
2. ΚΟΡΜΙΣΤΑ
3. ΚΡΗΝΙ∆Α
4. ΜΑΥΡΟΛΟΦΟΣ
5. ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ
6. ΓΑΖΩΡΟΣ
7. ΡΟ∆ΟΛΙΒΟΣ
8. ΤΟΥΜΠΑ
.
8ος ΟΜΙΛΟΣ
1. ΑΜΠΕΛ&ΛΒΧΡ
2. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
3. ΒΕΡΓΗ
4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΤΟ
5. ΝΙΚΟΚΛΕΙΑ
6. ΠΡΟΒΑΤΑΣ
7. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
8. ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ
Κατηγορία ΕΠΣΣ
EPSS_290313_PLAY_OFF_
Ανακοινώθηκαν όπως σας είχαμε προαναγγείλει το μεσημέρι οι όμιλοι στην Α΄ και την Β΄ κατηγορία χωρίς εκπλήξεις στον καταρτισμό των ομίλων, καθώς από την μια δήλωσαν όλες οι ομάδες, ενώ από την άλλη ήταν ξεκάθαρο ότι κάποιες ομάδες λόγω γεωγραφικών κριτηρίων έπρεπε να παίξουν σε συγκεκριμένους ομίλους.
Έτσι ενόψει και της αναδιάρθρωσης και της μιας υπερκατηγορίας, ο Β΄ όμιλος φαίνεται ιδιαίτερα δυνατός, καθώς και το Άνω Μητρούσι μετά από χρόνια θα παίξει στον Β΄όμιλο, εκεί που θα βρει το Παραλίμνιο που ενισχύεται σημαντικά, αλλά και τις παραδοσιακά ισχυρές ομάδες του ομίλου τα τελευταία χρόνια, όπως Χρυσό, Ψυχικό,  Πεπονιά και Σκούταρι που ενισχύθηκαν κι αυτές σημαντικά, αλλά και του Πανσουλιακού, της ΑΕ Νιγρίτας και του Πήγασου που είναι πάντα υπολογίσιμες ομάδες. Ερωτηματικά θα είναι  η Νέα Ζίχνη που προέρχεται από την Δ΄ Εθνική, ενώ από την άλλη η Βέργη, ο Δραβίσκος και η Μονόβρυση θα παλέψουν για το καλύτερο.
Στον Α΄ όμιλο με μια πρώτη ματιά ξεχωρίζουν ασφαλώς η Αμμουδιά, τα Άνω Πορόια και η Ροδόπολη, ερωτηματικό η Αναγέννηση, ενισχυμένη όμως και η Καρπερή. Από την άλλη αποδυναμωμένοι φαίνονται ο Χείμαρρος και το Μελενικίοτσι δυο ομάδες της περσινής τετράδας, ενώ Λιμνοχώρι και Σκοτούσσα θα είναι δυο υπολογίσιμες ομάδες. Ερωτηματικό για το πώς θα παρουσιαστούν οι νεοφώτιστοι Δασοχώρι, Γεφυρούδι, Ακριτοχώρι και Καλά Δένδρα, αλλά και η Θερμοπηγή που ως την τελευταία στιγμή έπαιζε η συμμετοχή της.
Η κλήρωση των πρωταθλημάτων θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 22 Αυγούστου, στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΣ.
Αναλυτικά οι όμιλοι σε Α΄  και Β΄ κατηγορία είναι οι παρακάτω:
.
ΟΜΙΛΟΙ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟ∆ΟΥ 2013-2014
.
1ος ΟΜΙΛΟΣ
.
ΑNΩ ΠΟΡΟΪΑ
ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ
ΑΜΜΟΥ∆ΙΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΓΕΦΥΡΟΥ∆Ι
∆ΑΣΟΧΩΡΙ
ΘΕΡΜΟΠΗΓΗ
ΚΑΛΑ ∆ΕΝ∆ΡΑ
ΚΑΡΠΕΡΗ
ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ
ΜΕΛΕΝΙΚΙΤΣΙ
ΡΟ∆ΟΠΟΛΗ
ΣΚΟΤΟΥΣΑ
ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ
.
2ος ΟΜΙΛΟΣ
.
ΑΕ ΝΙΓΡΙΤΑΣ
ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ
ΒΕΡΓΗ
∆ΡΑΒΙΣΚΟΣ
ΙΒΗΡΑ
ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ
ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ
ΠΕΠΟΝΙΑ
ΠΗΓΑΣΟΣ
ΣΚΟΥΤΑΡΙ
ΧΡΥΣΟ
ΨΥΧΙΚΟ
.  
ΟΜΙΛΟΙ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟ∆ΟΥ 2013-2014
.
1ος ΟΜΙΛΟΣ
.
ΑΓΚΙΣΤΡΟ
ΑΧΛΑ∆ΟΧΩΡΙ
ΒΥΡΩΝΕΙΑ
ΓΟΝΙΜΟ
ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ
ΚΑΣΤΑΝΟΥΣΑ
ΚΕΡΚΙΝΗ
ΚΕΣΣΑΝΗ
ΚΟΙΜΗΣΗ
ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ
ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ
ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΙΝΤ
ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ
ΤΡΙΑ∆Α
ΧΑΡΟΠΟ
ΧΡΥΣΟΧΩΡΑΦΑ
.
2ος ΟΜΙΛΟΣ
.
ΑΜΠΕΛΟΙ &ΛΒΧ
ΑΝΩ ΚΑΜΗΛΑ
ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ
ΔΗΜΗΤΡΙΤΣΙ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΤΟ
ΛΕΥΚΩΝΑΣ
ΝΙΚΟΚΛΕΙΑ
ΟΡΕΙΝΗ
ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ
ΠΑΜΒΛΑΧΙΑΚΟΣ
ΠΡΟΒΑΤΑΣ
ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
ΧΡΙΣΤΟΣ
.
3ος ΟΜΙΛΟΣ
.
SERRES 1800
ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ
ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ
ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ
ΛΕΟΝΤΕΣ ΣΕΡ
ΜΑΥΡΟΛΟΦΟΣ
ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ
ΝΕΑ ΜΠΑΦΡΑ
ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΕΡ
ΟΙΝΟΥΣΑ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ
ΠΡΩΤΗ
ΡΟ∆ΟΛΙΒΟΣ
ΤΟΥΜΠΑ
ΤΡΑΓΗΛΟΣ
Κατηγορία ΕΠΣΣ

IKAROI_SERRON
Ευχαριστήρια ανακοίνωση πριν την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου εξέδωσαν  Ίκαροι Σερρών με την οποία ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της περσινής όμορφης χρονιάς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, θέλει να ευχαριστήσει τα απερχόμενα μέλη της περσινής ομάδας των «Κυανοκίτρινων», και να ευχηθεί καλή σταδιοδρομία στην καριέρα τους.
Οι Τότσιος, Πεχλιβάνης, Ιωσηφίδης, Βοϊβατόπουλος, Καπινιάρης, Κουκάς, Νικολούδης, Λαφτσής όπως και το προπονητικό τιμ των Καμαράκη-Ποριόπουλου, χάρισαν όμορφες στιγμές στους φιλάθλους της ομάδας μας, παίζοντας καλό μπάσκετ και κατακτώντας σημαντικές νίκες στην ιστορία του συλλόγου.
Η ζωή και το μπάσκετ όμως συνεχίζονται, καλή επιτυχία φίλοι μας»

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

EPS_SERRON_LOGO
Δεν υπήρξε καμία έκπληξη στις δηλώσεις συμμετοχής για τα προσεχή πρωταθλήματα της ΕΠΣ Σερρών 2013-14, σε Α΄ και Β΄ Κατηγορία, καθώς όλες οι ομάδες που δικαιούνταν συμμετοχή δήλωσαν κανονικά στην κατηγορία τους.
Έτσι η επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣΣ έχει επεξεργαστεί τις δηλώσεις συμμετοχής και έχει καταλήξει στον καταρτισμό των ομίλων. Τις προτάσεις της η Επιτροπή θα τις παρουσιάσει το βράδυ στο καθιερωμένο Εβδομαδιαίο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο θα πάρει την απόφαση και θα κατόπιν θα γίνουν γνωστοί και οι όμιλοι.
Πάντως και στον σχηματισμό των ομίλων δεν υπάρχουν ανατροπές ή αλλαγές, καθότι ο καταρτισμός γίνεται μόνο με Γεωγραφικά κριτήρια και είναι αυτός που όλοι λίγο πολλοί έχουμε προκρίνει στα Αθλητικά στέκια, αφού οι ομάδες είναι μετρημένες.

Κατηγορία ΕΠΣΣ

 

GAZOR_AMPELOKHPOI
Φιλικό επί Σερραϊκού εδάφους για τον Εθνικό Γαζώρου, που την ερχόμενη Τετάρτη 21 Αυγούστου, στις 18:30, θα υποδεχθεί στα γήπεδα της ΕΠΣ Σερρών τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ομάδα που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Η Π.Α.Ε. Εθνικός Γαζώρου ανακοινώνει την διεξαγωγή φιλικού αγώνα προετοιμασίας με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, την Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013, στις 18:30 στα Γήπεδα της Ε.Π.Σ. Σερρών.
.
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ
Στην αποστολή για το φιλικό παιχνίδι του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ με τον ΗΡΑΚΛΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, που θα γίνει αύριο Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013, στις 18:30 στα Γήπεδα της ΕΠΣ Σερρών, ο Μάκης Κατσαβάκης συμπεριέλαβε τους παρακάτω 23 ποδοσφαιριστές:
Παπαθανασίου, Μέλκας, Νύρλος, Κουκόλης, Κωφοκώτσιος, Νέδος, Χατζηδημητρίου, Μουσικάκης, Μερεσιώτης, Παπαδόπουλος, Μπαλασιώρης, Σουκάντος, Δέντσας, Κοσμίδης, Κωνσταντινίδης, Γαϊδαρτζής, Ναστέφσκι, Πολύζος, Μεταλλίδης, Παπαβασιλείου, Μεντής, Τζούριτς, Σκέριαντς
Κατηγορία ΕΠΣΣ
Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013 03:43

ΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΣ: ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ

NIKH_XRISTOS_190813_1008
Την ευκαιρία να γνωρίσουν τον νέο τους προπονητής Αχιλλέα Καραβασίλη, είχαν οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Χριστός. Μπορεί τα βάσανα τους να είχαν ξεκινήσει νωρίτερα, καθώς γι αυτό είχε φροντίσει ένας εκ των προπονητών των Ακαδημιών της Νίκης Χριστός, Κώστας Τσερμεντζέλης, καθώς ο Ξανθιώτης στην καταγωγή Αχιλλέας Καραβασίλης απουσίαζε στην γενέτειρα του για προσωπικούς λόγους.
Ο 46χρονος προπονητής που είναι κάτοχος πτυχίου UEFA B, κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, αφού επί σειρά ετών ήταν προπονητής των Ακαδημιών του Πανσερραϊκού και για πρώτη φορά αναλαμβάνει ομάδα που αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Σερρών, τη Νίκη Χριστός που φέτος θα αγωνίζεται στην Β΄ κατηγορία.
Στόχος και επιδίωξη των Διοικούντων στην ιστορική ομάδα του Χριστός είναι να αξιοποιηθεί η Ακαδημία του χωριού που γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση τα τελευταία χρόνια.
NIKH_XRISTOS_190813_1000
Η πρώτη γνωριμία και οι πρώτες οδηγίες...
NIKH_XRISTOS_190813_1006
...στη συνέχεια τρέξιμο...
NIKH_XRISTOS_190813_1004
...και ασκήσεις τακτικής...
NIKH_XRISTOS_190813_1003
...κοντά στην ομάδα και το ΔΣ, εκτός...
NIKH_XRISTOS_190813_1005
...και εντός αγωνιστικού χώρου... αλλά και ο προπονητής της Ακαδημίας, Νίκος Καλαμάρας, που μάλλον βάζει δύσκολα στον γιό του.
NIKH_XRISTOS_190813_1002
...το τρίο των πορτιέρο, Γιώργος Ακριτίδης, Μιχάλης Θεοχαρίδης και Γιώργος Τζώγας
NIKH_XRISTOS_190813_1007 

υπό το άγρυπνο βλέμμα του ακούραστου Κώστα Δελή που ετοιμάζει μια ακόμη φουρνιά τερματοφυλάκων.

Κατηγορία ΕΠΣΣ

…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Ιανουάριος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 19 & 20/1 -15:00

Ιαν 18, 2020

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 19 & 20/1 -15:00

Ορισμοί διαιτητών πρωταθλημάτων ΕΠΣ Σερρών (18 & 19/1/2020) ...