Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013
EPSS
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη το βράδυ, 22 Αυγούστου 2013, με απόλυτη επιτυχία,  η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών, κατά την οποία εγκρίθηκε όπως αναμενόταν ο Διοικητικός και ο Οικονομικός απολογισμός. Ακολούθως έγινε η κλήρωση του Κυπέλλου και των Πρωταθλημάτων.
Γεμάτες οι κερκίδες του γηπέδου στην Ομόνοια, από τους Ανθρώπους του Ποδοσφαίρου σ’ αυτή την ποδοσφαιρική γιορτή, σ’ αυτό το Ποδοσφαιρικό ραντεβού της χρονιάς.
Στην εισήγησή του ο πρόεδρος Χριστόφορος Χριστοφορίδης ανέφερε τα εξής:
Δημιουργήσαμε ένα Νέο πρωτάθλημα για να παίζουν οι ομάδες και την άνοιξη που είναι πράσινα τα γήπεδα και όχι μόνο τον χειμώνα όπως μας ανάγκαζε η ΕΠΟ, φιλοδοξώντας να πετύχουμε. Παίρνοντας τα καλά και πετώντας τα άσχημα. Δημιουργήσαμε μια νέα κατηγορία, την κατηγορία των επιλέκτων με 12 ομάδες. Στην κατηγορία αυτοί θα φιλοξενούνται ομάδες που επιθυμούν διακρίσεις Σ΄ αυτή την ελίτ κατηγορία θα αγωνίζονται οι ομάδες που επιθυμούν διακρίσεις.
Οι ομάδες μας σε λίγα χρόνια θα θέλουν να αγωνίζονται σ’  αυτό το πρωτάθλημα και όχι αυτό της Γ΄ Εθνικής ή της Δ΄ Εθνικής ή όποια θα επινοήσουν.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια γιατί διαψεύσατε τους πάντες με την καθολική σας συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα. Είστε η πρώτη Ένωση στην Ελλάδα. Στα δύσκολα αυτά χρόνια για την πατρίδα μας εσείς προσφέρετε για τον αθλητισμό.
Μακάρι η ΕΠΣ Σερρών να μπορούσε να σας βοηθήσει. Αλλά δυστυχώς τα οικονομικά της δεν είναι και τα καλύτερα. Όμως σας υποσχόμαστε ότι η Ε.Π.Σ. Σερρών θα βοηθήσει τις ομάδες της περιφέρειας για τα πολλά έξοδα μετακίνησης των διαιτητών με έσοδα που θα προέλθουν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και αφετέρου με κάποια διαφήμιση στο όνομα του πρωταθλήματος.
Αγαπητοί φίλοι ο τάπητας του γηπέδου ήθελε αντικατάσταση και τα οικονομικά μας δεν το επέτρεπαν. Ήρθαμε όμως σε μια  συμφωνία με τον Εθνικό Γαζώρου από την στιγμή που οι "μπλε" ανέλαβαν το κόστος αλλαγής του χορτοτάπητα, έτσι εξυπηρετούνται και οι δύο πλευρές.
Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Γενικός Γραμματέας Στέφανος Καρυπίδης ο οποίος και
ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα στην μεθεπόμενη περίοδο με την δημιουργία της υπερκατηγορίας των επιλέκτων.
Στη συνέχεια έγιναν οι βραβεύσεις των πρωταθλητών όλων των ομίλων της Β' και Γ' Κατηγορίας από τα μέλη του Δ.Σ της ΕΠΣΣ στους πρωταθλητές: Διαγόρα Δασοχωρίου, Πυθαγόρα Καλών Δένδρων, Απόλλωνα Παραλιμνίου, Ελπίδα Προβατά και τον Απόλλωνα Κωνσταντινάτου.
Συγκινητική η στιγμή όταν πήρε τον λόγο ο αρχιδιαιτητής Πόλυς Κουρτίδης και ανακοίνωσε για προσωπικούς λόγους την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, ευχαριστώντας τους Διαιτητές, την Ε.Π.Σ. Σερρών και όλα τα σωματεία, τονίζοντας ότι κάναμε όλα τα παιχνίδια χωρίς την παρουσία της Αστυνομίας.
Αμέσως πήρε τον λόγο ο πρόεδρος Χριστόφορος Χριστοφορίδης και ευχαρίστησε από βάθη καρδιάς τον Πόλυ Κουρτίδη για την πολυετή προσφορά του στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο.
Ακολούθησαν οι κληρώσεις, μετά απ τις οποίες η ΕΠΣ Σερρών πρόσφερε σε όλους τους παρευρισκόμενους στο παρακείμενη ψησταριά εδέσματα τα οποία συνοδεύτηκαν από παγωμένη μπύρα και πολύ ποδοσφαιρική κουβέντα.
Κατηγορία ΕΠΣΣ

UEFA
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η σχολή προπονητών UEFA A΄, που διεξήχθη στηΝ Χαλκίδα με την συμμετοχή πολλών εν ενεργεία προπονητών.
Στην σχολή συμμετείχαν και δύο Σερραίοι προπονητές, ο Γιάννης Χατζής (προπονητής της Ακαδημίας Σέρρες '85) και ο Άκης Βάβαλης (Βοηθός προπονητή Λοκομοτίβ Πλόβντιβ).
Η σχολή διεξάγεται πλέον σύμφωνα με πολύ αυστηρές προδιαγραφές της UEFA, προκειμένου να καταρτίσει άρτια τους σύγχρονους προπονητές.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ
EPSS_GRAMMATEIS
(Η γραμματειακή υποστήριξη άψογη στα καθήκοντά της, εκτέλεσε τέλεια μια ακόμη κλήρωση: Γιώργος Τσεγγελίδης, Γιάννης Τσεγγελίδης, Δήμος Δημόπουλος)
Επιτέλους έγινε η κλήρωση, μύρισε ποδόσφαιρο.
Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος των Σερρών ήταν συγκεντρωμένος στα γήπεδα της ΕΠΣΣ, στην Ομόνοια και περίμενε εναγωνίως την ώρα της κλήρωσης.
Περίμενε να πάρει το χαρτάκι, να μάθει τον πρώτο αντίπαλο.
Μύρισε μπάλα για όλους τους λάτρεις του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.
Η κληρωτίδα γύρισε, οι κλειδάριθμοι δόθηκαν, τα ζευγάρια βγήκαν.
Εμείς σαν πρώτη δόση σας παρουσιάζουμε την πρώτη αγωνιστική σε όλες τις Κατηγορίες και σε όλους τους ομίλους και σιγά σιγά θα τα περάσουμε στα ανάλογα link της ιστοσελίδας μας(Λίγο υπομονή για το τελευταίο).
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 
Αναλυτικά οι αγώνες της πρώτης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου, σε όλους τους ομίλους σε Α΄ και Β΄ κατηγορία είναι οι εξής:
.
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
.
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ - 1η Αγωνιστική
ΘΕΡΜΟΠΗΓΗ-ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ
ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ-ΔΑΣΟΧΩΡΙ
ΡΟΔΟΠΟΛΗ-ΚΑΡΠΕΡΗ
ΜΕΛΕΝΙΚΙΤΣΙ-ΓΕΦΥΡΟΥΔΙ
ΣΚΟΤΟΥΣΑ-ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ
ΑΜΜΟΥΔΙΑ-ΚΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ
.
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ - 1η Αγωνιστική
ΠΗΓΑΣΟΣ-ΔΡΑΒΙΣΚΟΣ
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ-ΝΙΓΡΙΤΑ
ΠΕΠΟΝΙΑ-ΒΕΡΓΗ
ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ-ΧΡΥΣΟ
ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ-ΨΥΧΙΚΟ
ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ-ΣΚΟΥΤΑΡΙ
ΙΒΗΡΑ-ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ
.
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
.
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ - 1η Αγωνιστική
ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ-ΧΑΡΩΠΟ
ΚΟΙΜΗΣΗ-ΚΕΣΣΑΝΗ
ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ-ΓΟΝΙΜΟ
ΧΡΥΣΟΧΩΡΑΦΑ-ΚΑΣΤΑΝΟΥΣΑ
ΚΕΡΚΙΝΗ-ΑΓΚΙΣΤΡΟ
ΒΥΡΩΝΕΙΑ-ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ
ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ-ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ
ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΙΝΤ-ΤΡΙΑΔΑ
.
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ - 1η Αγωνιστική
ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ-ΧΡΙΣΤΟΣ
ΛΕΥΚΩΝΑΣ-ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΕΡ-ΑΜΠΕΛΟΙ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ-ΠΡΟΒΑΤΑΣ
ΑΝΩ ΚΑΜΗΛΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΤΟ
ΔΗΜΗΤΡΙΤΣΙ-ΟΡΕΙΝΗ
ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ-ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑ
ΠΑΜΒΛΑΧΙΑΚΟΣ-ΝΙΚΟΚΛΕΙΑ
.
Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ - 1η Αγωνιστική
ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ
ΟΙΝΟΥΣΑ-ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΕΡ
ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ-ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ
SERRES 1800-ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ
ΠΡΩΤΗ-ΤΡΑΓΗΛΟΣ
ΝΕΑ ΜΠΑΦΡΑ-ΛΕΟΝΤΕΣ ΣΕΡ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ-ΤΟΥΜΠΑ
ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ-ΜΑΥΡΟΛΟΦΟΣ
Κατηγορία ΕΠΣΣ
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013 00:47

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟ: ΕΒΡΕΞΕ… ΝΤΕΡΜΠΙ

EPSS_APONOMES_KYPELLOY
"Οι περσινοί πρωταθλητές στις μικρές κατηγορίες. Κεραμάρης-Παραλίμνιο(Β΄Κατηγ. Γ΄ όμιλ), Κουλαξίδης-Δασοχώρι(Β΄Κατηγ. Α΄όμιλ), Θεοχαρίδης-Καλά Δένδρα(Β΄Κατηγ. Β΄όμιλ), Ψαθάς-Ροδόπολη(Παιδικό), Παρασκευάς-Προβατάς(Γ΄Κατηγ. Α΄όμιλ), Αλιατίδης-Κωνσταντινάτο(Γ΄κατηγ. Β΄ όμιλ."
Εν μέσω καλοκαιρίας έβρεξε ντέρμπι στην 1η Αγωνιστική του Κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών, αφού είχαμε ζευγάρια που προέρχονται από την Α΄ κατηγορία και μάλιστα με προϊστορία,  όπως Σκούταρι-Χρυσό(επανάληψη του περσινού που πέρασαν οι γηπεδούχοι), αλλά και Δασοχώρι-Αμμουδιά, Παραλίμνιο-Νιγρίτα, Ίβηρα-Ψυχικό, Πήγασος-Καλά Δένδρα.
Από την άλλη έχουμε πολλά πολλά γειτονικά ντέρμπι με τους γηπεδούχους να προέρχονται συνήθως από την Β΄ κατηγορία και τους φιλοξενούμενους από την Α΄, ότι πρέπει δηλαδή για να σκάσουν κάποιες εκπλήξεις. Θεσμός του Κυπέλλου είναι αυτός εξάλλου, θεσμός των εκπλήξεων κατ’ άλλους.
Αναλυτικά τα ζευγάρια ανά όμιλο είναι τα παρακάτω:
.
1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΚΑΣΤΑΝΟΥΣΑ-ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ
ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ-ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ
ΚΕΡΚΙΝΗ-ΡΟΔΟΠΟΛΗ
ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ-ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ
.
2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΔΑΣΟΧΩΡΙ-ΑΜΜΟΥΔΙΑ
ΓΟΝΙΜΟ-ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ
ΧΡΥΣΟΧΩΡΑΦΑ-ΚΑΡΠΕΡΗ
ΨΩΜΟΤΟΠΙ-ΚΟΙΜΗΣΗ
.
3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΣΚΟΤΟΥΣΑ-ΘΕΡΜΟΠΗΓΗ
ΧΡΙΣΤΟΣ-ΧΑΡΟΠΟ
ΑΓΚΙΣΤΡΟ-ΓΕΦΥΡΟΥΔΙ
ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ-ΜΕΛΕΝΙΚΙΤΣΙ
.
4ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΝΩ  ΒΡΟΝΤΟΥ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ
ΛΕΥΚΩΝΑΣ-ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΕΡ-ΑΝΩ ΚΑΜΗΛΑ
ΠΗΓΑΣΟΣ-ΚΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ
.
5ος ΟΜΙΛΟΣ
SERRES 1800-ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑ
ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ-ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ
ΝΕΟΧΩΡΙ-ΟΡΕΙΝΗ
ΣΚΟΥΤΑΡΙ-ΧΡΥΣΟ
.
6ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ-ΝΙΓΡΙΤΑ
ΙΒΗΡΑ-ΨΥΧΙΚΟ
ΟΙΝΟΥΣΑ-ΠΕΠΟΝΙΑ
Ρεπό: ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
.
7ος ΟΜΙΛΟΣ
ΜΑΥΡΟΛΟΦΟΣ-ΔΡΑΒΗΣΚΟΣ
ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ-ΤΟΥΜΠΑ
Κ17 ΕΘΝ. ΓΑΖΩΡΟΥ-ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ
ΚΟΡΜΙΣΤΑ-ΚΡΗΝΙΔΑ
.
8ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΡΟΒΑΤΑΣ-ΝΙΚΟΚΛΕΙΑ
ΒΕΡΓΗ-ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ-ΑΜΠΕΛΟΙ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΤΟ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Κατηγορία ΕΠΣΣ
XRYSOSTOMIDHS_MPAMPHS_210813
Ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης θα είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής του Πανσερραϊκού στη θέση του παραιτηθέντος Γώργου Τσιφούτη. Ο Γιώργος Τσιφούτης δεν έκλεισε καλά καλά ένα εικοσιτετράωρο στην θέση για την οποία έγινε μεγάλη προσπάθεια για να την αναλάβει  και παραιτήθηκε λόγω έλλειψης χρόνου.
Ευτυχώς ο Χρήστος Καραθανάσης κινήθηκε αστραπιαία και βρήκε τον αντικαταστάτη του, που είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής.
Πρόκειται για τον Μπάμπη Χρυσοστομίδη που γεννήθηκε στην Παλαιοκώμη Σερρών, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Ακολούθως έπαιξε στο Ορφάνι Καβάλας, στην ΠΑΕ Καβάλας(93-94), στην Ορεστιάδα (94-95), στη Νίκη Βόλου(95-98), ΗΛΤΕΞ Λύκοι(98-99),Αναγέννηση Καρδίτσας(1999-2000), στη συνέχεια στο Αγερσανί Νάξου, στην Κοζάνη για να επιστρέψει ως παίκτης προπονητής στην Αμφίπολη(3 χρόνια) και να συνεχίσει ως παίκτης προπονητής στον Δραβήσκο(5 χρόνια).
Στον Δραβήσκο ο 42χρονος Τεχνικός Διευθυντής του Πανσερραϊκού πλέον, κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ασχολήθηκε καθαρά με την προπονητική. Δούλεψε στον Βισαλτιακό(Δ΄ Εθν), Οδυσσέα Αναγέννησης(Γ΄ Εθν.), Άνω Μητρούσι, Νέα Ζίχνη(Δ΄ Εθν.), Χείμαρρο και μέχρι πριν λίγο προπονούσε το Παραλίμνιο, ενώ πέρασε και από τις Μικτές της ΕΠΣ Σερρών.
Μάλιστα ο Μπάμπης χρυσοστομίδης πιάνει αμέσως δουλειά, αφού σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μας ενημέρωσε ότι σήμερα το απόγευμα μαζί με τον πρόεδρο θα ανηφορίσουν στην Ορεινή προκειμένου να βάλουν κάτω το θέμα ενίσχυσης της ομάδας.
Μετά την απρόσμενη εξέλιξη αλλά και το αίσιο τέλος που είχε η υπόθεση του Τεχνικού Διευθυντή, ο κόσμος του Πανσερραϊκού, όλες αυτές τις ημέρες παραμένει απλός θεατής και περιμένει εναγωνίως να δει κάποιες κινήσεις ενίσχυσης. Πέρασαν εξάλλου δέκα μέρες με τον Χρήστο Καραθανάση στην κορυφή του Πανσερραϊκού, πολλά ακούγονται και λέγονται για μια ενίσχυση με μια πεντάδα παιχτών, αλλά αποτέλεσμα  δεν υπάρχει και ο κόσμος δικαίως είναι πολύ ανήσυχος, αφού το μέλλον  του Πανσερραϊκού είναι άδηλο.
Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

 

SERRESGOAL_LIKE_2
Έσπασε το φράγμα των 2.000 «Μου αρέσει» το Serresgoal.
Σας ευχαριστούμε που καθημερινά μας επιβεβαιώνετε και μας ανεβάζετε στην κορυφή.
Μας αναδεικνύετε το πρώτο Αθλητικό site του Νομού Σερρών και όχι μόνο.
ΜΑΖΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ 3.000 «ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ»
Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

XRISTOS_ACADEMY
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Νίκη Χριστός», ξεκινάει τις δραστηριότητες της,  στη 1 Σεπτεμβρίου, στους πανέμορφους αθλητικούς χώρους της στο Χριστός Σερρών.
Η Ακαδημία Νίκη Χριστός είναι μέλος του Δικτύου PAOK ACADEMY
Όσοι ενδιαφέρονται για εγγραφές μπορούν να απευθύνονται στους τρεις προπονητές της Ακαδημίας:
.
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΕΡΜΕΝΤΖΕΛΗΣ ΤΗΛ: 6973 800 271
ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΤΗΛ: 6972 639 073
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΔΗΣ TΗΛ: 6947 815 770
XRISTOS_2_GIA_SERRESGOAL 

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Ιανουάριος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 19 & 20/1 -15:00

Ιαν 18, 2020

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 19 & 20/1 -15:00

Ορισμοί διαιτητών πρωταθλημάτων ΕΠΣ Σερρών (18 & 19/1/2020) ...