Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

ANO_KAMHLA
Καρέ μεταγραφών για τον Φωστήρα Άνω Καμήλας, που θέλει να πετύχει την άνοδο στην φετινή χρονιά, αυτό δηλαδή που δεν πέτυχε πέρσι, όταν για λίγο δεν κατάφερε να μπει στην πεντάδα για να διεκδικήσει από κει τουλάχιστο το εισιτήριο της Ανόδου στην κατηγορία των μεγάλων των Σερρών.
Έτσι παίκτες πλέον του Φωστήρα Άνω Καμήλας είναι ο κεντρικός αμυντικός, Γιώργος Χαριζάνης, ο μέσος, Κώστας Μπαμπάκος, ο νεαρός αριστερός μπακ, Βέλιος Ηλίας που αποκτήθηκαν από τον Θρακικό Άνω Μητρουσίου μαζί με ικανότατος σκόρερ, Ηρακλή Σιδηρόπουλο που αποκτήθηκε από τον Πυθαγόρα Καλών Δένδρων, που θα δώσουν επι πλέον λύσεις στον προπονητή της ομάδας Νίκο Γρασίδη.

Κατηγορία ΕΠΣΣ

 

FAZOR_FANELA_000
(Η αρχηγός των κοριτσιών της Πανσερραϊκής, Γιώτα Μπιζιργιαννίδου, απευθύνει χαιρετισμό)
Σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση που διοργάνωσε η ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου, στο Ξενοδοχείο Elpida Resort, έγινε η παρουσίαση της Οικογένειας του Εθνικού Γαζώρου, που φέτος μεγάλωσε, καθώς ξεκίνησε την συνεργασία με το Ανδρικό και το Γυναικείο τμήμα της Πανσερραϊκής.
FAZOR_FANELA_099
Στα Puma ντυμένος και φέτος ο Εθνικός Γαζώρου, στολή ποδοσφαιριστών...
FAZOR_FANELA_100
Στολή τερματοφυλάκων
FAZOR_FANELA_102 
Πρώτος πήρε το λόγο  εκ μέρους της ΠΑΕ ο αντιπρόεδρος Χρήστος Μέγκλας, αφού πρόεδρος Γιώργος Καλαποτλής απουσίαζε στην Αθήνα για το Συμβούλιο της ΕΠΑΕ. Αρχικά έκανε τον απολογισμό της περσινής χρονιάς, τονίζοντας όλα τα επιτεύγματα αυτής της προσπάθειας, αναφέρθηκε στα γήπεδα που συντηρεί και τα οποία χρησιμοποιούν όλα τα τμήματα της ομάδας, ενώ έκανε λόγο και για τη συνεργασία με άλλες ομάδες που θέλει να ξεκινήσει η ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου, ενώ κάλεσε τον κόσμο Σερρών να στηρίξει την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.
FAZOR_FANELA_105
Ο προπονητής Μάκης Κατσαβάκης, αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Εθνικού Γαζώρου που ήρθε να δουλέψει στη γενέτειρά του, αναφέρθηκε στη νέα  φετινή προσπάθεια που γίνεται στον Εθνικό Γαζώρου, με πολύ μετρημένες κινήσεις που στόχο έχει να παραμείνει ο Εθνικός στην κατηγορία, ενώ παράλληλα να αναδείξει νέους ποδοσφαιριστές.
FAZOR_FANELA_107 
Ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές ευχήθηκες μια χρονιά με επιτυχίες, χωρίς τραυματισμούς, ενώ κάλεσε τον κόσμο των Σερρών να σταθεί στο πλευρό της ομάδας.
FAZOR_FANELA_108 
Το λόγο στη συνέχεια πήρε το μέλος Νίκος Σολούγκας που παρουσίασε τα φετινά Εισιτήρια Διαρκείας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί κι αυτός με την σειρά του καλή χρονιά.
FAZOR_FANELA_109 
Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας των Νέων Σάκης Τάσσιος, πήρε στην συνέχεια το λόγο, αναλύοντας τις περσινές επιτυχίας της νεοσύστατης ομάδας των Νέων, αλλά και την ανάγκη δημιουργίας μιας άλλης ομάδας Νέων, αφού υπήρξαν οι αλλαγές στα όρια ηλικίας, ενώ έκλεισε ευχόμενος μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.
FAZOR_FANELA_110 
Ο Σάκης Τερζής προπονητής της ομάδα Νέων πήρε το λόγο και αφού κατ’  αρχήν ευχαρίστησε την Διοίκηση και τον Μάκη Κατσαβάκη για την εμπιστοσύνη προς το άτομό του, αναφέρθηκε στο επίτευγμα των 5  νέων ποδοσφαιριστών που ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα και πως πρέπει μέσα από την δουλειά την υπομονή και την επιμονή να επιδιώξουν και άλλοι την προσωπική τους δικαίωση, αφού η οικογένεια του Εθνικού Γαζώρου δίνει την δυνατότητα αυτή σε όλους τους Νεαρούς ποδοσφαιριστές.
FAZOR_FANELA_111 
Ο Νίκος Γεράκης εκπροσωπώντας ως αρχηγός την ομάδα των Νέων, ευχήθηκε δύναμη υγεία επιτυχίες και γιατί όχι και πρωτάθλημα.
FAZOR_FANELA_112 
Στη συνέχεια μίλησαν οι Άνθρωποι της Πανσερραϊκής. Πρώτος πήρε το λόγο ο πρόεδρος της Αντώνης Γεωργούλας, που μίλησε για την ιστορία της ομάδας από την εποχή που ονομάζονταν Πόντιοι Σερρών και την μετατροπή της σε Πανσερραϊκή.
FAZOR_FANELA_113
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο προπονητής του Γυναικείου τμήματος Γιώργος Κομσής, που ευχήθηκε παραμονή για την ομάδα στην Α΄Εθνική και ότι άλλο έρθει δεκτό.
Η αρχηγός των Κοριτσιών, Γιώτα Μπιζεργιαννίδου, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για την καθιέρωση της ομάδας στην Α΄ Εθνική, αλλά και στην δημιουργία Ακαδημίας για κορίτσια.
gazor_fanela_125
Δηλώσεις έκανε κι ο πρόεδρος της Ακαδημίας της Πανσερραϊκής, Τάσος Τζιντζίδης, που ζήτησε από τους Σερραίους να τους εμπιστευτούν τα παιδιά τους.
FAZOR_FANELA_115 
Ενώ τέλος χαιρετισμό απηύθυνε και ο προπονητής της Πανσερραϊκής Γιάννης Κόκκινος, που τόνισε ότι στόχος είναι να μάθιουν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές το ευ αγωνίζεσθαι, την ειλικρίνεια, τον σεβασμό, την δικαιοσύνη , την τιμιότητα αλά κα να ευχαριστιούνται το παιχνίδι.
FAZOR_FANELA_104 
Την όλη εκδήλωση παρουσίασε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου, κ. Φανή Ασπουγαλή.
FAZOR_FANELA_103
Οι άνθρωποι της Πανσερραϊκής ήτανεκεί...
FAZOR_FANELA_106
...και φυσικά οι ποδσφαιριστές. 
Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ
PANSER_6ADA
Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι εμείς από χθες, τη φανέλα με τα ο Λιοντάρι στο στήθος προβάρουν αυτή την ώρα στη Ορεινή οι Μιχάλης Γαλακτερός, Σάββας Γεωργιάδης, Σάββας Σιδηρόπουλος, Σπύρος Γκάγκας, Λευτέρης Τοπαλίδης και Γιάννης Ριγανάς, καθώς συμφώνησαν σε όλα με τον Πανσερραϊκό και βρίσκονται στην Ορεινή όπου συμμετέχουν στην προπόνηση υπό τις οδηγίες του Σάκη Αναστασιάδη.  Μπίμπης, Τοπαλίδης και Ριγανάς θα αποτελέσουν το τρίο των τερματοφυλάκων του Πανσερραϊκού.
GALAKTEROS 
Ο 27χρονος αριστερός μπακ, Μιχάλης Γαλακτερός, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Νέα Ζίχνη, και 19 χρονών μεταγράφηκε στον Πανσερραϊκό(2002-04). Ακολούθως σε Απόλλωνα Παραλιμνίου(2004-07), Δόξα Δράμας(2008-10), Εθνικό Γαζώρου(07-08),Παναχαϊκή(10-11α), Ηράκλεια(10-11β) Εθνικό Γαζώρου(2011-13).
GEORGIADIS_S 
Ο Σάββας Γεωργιάδης είναι 19 ετών, μεσοεπιθετικός, ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Πήγασου, βρέθηκε στα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού, από εκεί μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, όπου αγωνίσθηκε με την Κ20, ενώ πέρσι τον Γενάρη δόθηκε δανεικός στον Εθνικό Σιδηροκάστρου.
SIDHROPOYLOS_S 
Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, Σάββας Σιδηρόπουλος, ξεκίνησε από τις Ακαδημίες των Ποντίων ενώ πολύ μικρός βρέθηκε να αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών με του Πόντιους Σερρών. Ακολούθως βρέθηκε στη ομάδα Νέων του Πανερραϊκού και από και στην πρώτη ομάδα. Δεν πήρε τότε τις ευκαιρίες που προσδοκούσε στον Πανσερραϊκό, και δόθηκε δανεικός στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας(11-12), ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Τύρναβο.
GAGAS spyr 
Ο 23χρονος Βολιώτης κεντρικός αμυντικός, Σπύρος Γκάγκας, έχει αγωνισθεί στον Οδυσσέα Αναγέννησης(2009-12) και πέρσι αγωνίσθηκε στον Εθνικό Σιδηροκάστρου.
TOPALIDIS 
Ο 27χρονος πορτιέρο,  Λευτέρης Τοπαλίδης, έχει μια πλούσια καριέρα, αφού έχει αγωνισθεί στον Ορφέα Ελευθερίου(05-06), ΠΑΟΝΕ(2006-08),Δόξα Δράμας(2008-11), Ζάκυνθο(11-12) και Αναγέννηση Επανομής (12-13)
RIGANAS 
Ο 24χρονος Γιάννης Ριγανάς, κλείνει την τριάδα των πορτιέρο. Ξεκίνησε από τον Αστέρα Ρεθύμνου(08-09), ακολούθως στη Ρόδο(2009-11), ΑΠΟΠ(11-12) και πέρσι στην Κέρκυρα.
Από την άλλη είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί του Μπενίσκου και του Ευθυμιάδη.
Κατηγορία Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
PANSER_LOGO_
Πριν από λίγο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Ερασιτέχνη με το επιτελείο του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού, Χρήστο Καραθανάση, Σάκη Αναστασιάδη και Μπάμπη Χρυσοστομίδη.
Η συνάντηση έτσι κι αλλιώς ήταν πολύ κρίσιμη, αφού όλα αυτά που συνέβησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα με αποκορύφωμα τα χθεσινοβραδινά συμβάντα, είχαν φέρει σε οριακή κατάσταση τον Πανσερραϊκό.
Όμως η συνάντηση όλων υπό την παρουσία του Ερασιτέχνη που λειτούργησε πυροσβεστικά, έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι δυο άνδρες Σάκης Αναστασιάδης και Μπάμπης Χρυσοστομίδης έκαναν αμοιβαίες υποχωρήσεις, έδωσαν τις απαραίτητες εξηγήσεις και το συμβάν θεωρείται λήξαν, καθώς όλοι θεωρούν ότι οφείλεται στην ένταση της στιγμής, αλλά και στον χρόνο που δεν είναι σύμμαχός αυτό το διάστημα με τον Πανσερραϊκό, μιας και πιέζει αμείλικτα πολλά θέματα πρέπει να τρέξουν πολύ γρήγορα.
Από την άλλη οριοθετήθηκαν και οι αρμοδιότητες των δυο ανδρών(Αναστασιάδη-Χρυσοστομίδη) προκειμένου να αποφευσθούν παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον.
«Όλοι μαζί κοιτάζουμε το αύριο του Πανσεραϊκού», ήταν η χαρακτηριστική φράση που ειπώθηκε και που είναι το ζητούμενο στην προκειμένη  περίπτωση για τον Πανσερραϊκό..
Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες η τριάδα των ανδρών, Καραθανάσης, Ανστασιάδης, Χρυσοστομίδης είναι στα γραφεία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός όπου θα συζητήσουν για το φλέγον θέμα την ενίσχυση του ρόστερ. Πόσες θα πρέπει να είναι οι προσθήκες και σε ποιες θέσεις πονάει η ομάδα περισσότερο προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Κατηγορία Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Ιανουάριος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 19 & 20/1 -15:00

Ιαν 18, 2020

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 19 & 20/1 -15:00

Ορισμοί διαιτητών πρωταθλημάτων ΕΠΣ Σερρών (18 & 19/1/2020) ...