Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018
(Ο Οδυσσέας Πρωταθλητής Σερρών 2004-05)
Ήταν Κυριακή 29 Μαΐου 2005.
Πριν ακριβώς 8 χρόνια, όταν ο Οδυσσέας Αναγέννησης ανακηρύσσονταν Πρωταθλητής Σερρών, αφού στον τελικό εκείνης της ημέρας είχε αντιμετωπίσει την ΑΕ Χρυσού την οποία είχε κερδίσει με 1-0.
Τότε ξεκινούσε ένα ταξίδι που θα ήταν γεμάτο περιπέτειες και συγκινήσεις, αλλά και χαρές  στις μεγάλες θάλασσες των Εθνικών κατηγοριών του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Ένα ταξίδι στο διάβα του οποίου έκανε να ασχοληθεί μαζί του όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα. Ένα ταξίδι το οποίο αποτέλεσε το κίνητρο και για άλλες Σερραϊκές ομάδες να προσπαθήσουν για κάτι ανάλογο (Βισαλτιακός, Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας, Εθνικός Σιδηροκάστρου) ή και μεγαλύτερο(Ενικός Γαζώρου)
Κανείς δεν μπορούσε όμως να φανταστεί, εκείνο το βροχερό απόγευμα της Κυριακής, που θα τους φτάσει αυτός ο τίτλος που κέρδισαν με χρυσό σκόρερ τότε τον Βασίλη Κουκουζέλη, και με προπονητή τον Ηλία Ναλμπαντίδη.
Η ενδεκάδα του Οδυσσέα σ’ εκείνον τον τελικό ήταν: Πετρίδης Μ., Κρίτσκας, Ζλατίντσης, Χουρουζίδης Ακ., Απιδόπουλος Κ., Κουκουζέλης, Αρμουτίδης, Τουρατζίδης, Αρετόγλου, Τσιφτελίδης Ακ.
 
Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ 2005-2013
.
2005-06  Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΣΤΗΝ Δ΄ΕΘΝΙΚΗ!!! 
odysseas_2
(H Ασπρόμαυρη Κερκίδα στο γήπεδο του Πανθρακικού, στο ιστορικό παιχνίδι με την Δόξα Γρατινής)
Την επόμενη χρονιά 2005-06, ο Οδυσσέας έπαιξε στον 1ο Όμιλο της Δ΄ Εθνικής. Έκανε μια εκπληκτική χρονιά που πρόσφερε πολλές χαρές και συγκινήσεις και γέμισε με ενθουσιασμό τους Πόντιους της Αναγέννησης. Είχε σημειώσει, νεοφώτιστος γαρ, πολλές και εντυπωσιακές νίκες, όπως 4-1 τη Δόξα Ξάνθης, 3-0 τον Πανδραμαϊκό, 4-0 μέσα στη Ηράκλεια και 2-1 μέσα στην Ανακάλυψη Δράμας.
Άγγιξε μάλιστα το θαύμα εκείνη τη χρονιά, αφού στην προτελευταία αγωνιστική ήταν ένα πόντο πίσω από την Δόξα Γρατινής και το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν ήταν στην έδρα της πρωτοπόρου Δόξας. Το παιχνίδι εκείνο που ήταν ένας Τελικός έγινε στο γήπεδο του Πανθρακικού. Το γήπεδο του Πανθρακικού για όσους είχαν την τύχη να βρεθούν είχε ντυθεί ασπρόμαυρο, αφού η εκδρομή που διοργάνωσαν οι Πόντιοι ήταν μια από τις μεγαλύτερες για Δ΄ Εθνική και σίγουρα συγκρίνεται με εκδρομές μεγαλύτερων Κατηγοριών. Ο Οδυσσέας μπορεί να έχασε με 1-0 εκείνο το παιχνίδι, αλλά σίγουρα μόνο χαμένος δε βγήκε, αφού κέρδισε πολλούς νέου φίλους, τον σεβασμό των αντιπάλων και καταξιώθηκε στη συνείδηση της Βόρειας Ελλάδας σαν μια μεγάλη ομάδα της Δ΄ Εθνικής.
odysseas_3 
Προπονητής στον πάγκο ήταν ο Σάκης Αλεξίου και η ενδεκάδα: Σαμουηλίδης Χ., Ζλατίντσης, Κρίτσκας, Παναγιωτίδης, Τουρατζίδης, Καρυπίδης Σ., Σαμουηλίδης Σ., Αλτιντζής, Θεοδωρίδης, Τρούπης, Γαϊδαρτζής
.
2006-07
Η μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε την τελευταία στιγμή πείσμωσε ακόμη περισσότερο τους Ασπρόμαυρους και στη νέα χρονιά παρουσιάσθηκαν πιο προετοιμασμένοι και έκαναν μια ακόμη πολύ καλή χρονιά, όμως απέναντι
odysseas_4_170906
(Ορθ: Πετρίδης, Ζλατίντσης, Παναγιωτίδης, Αλτιντζής, Λεωνίδας, Καρυπίδης
Καθ.: Σιδηρόπουλος, Παυλίδης, Θεοδωρίδης, ..., Ηλιόπουλος)
τους βρήκαν έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, την Προσοτσάνη που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια με 66 πόντους, ενώ ο Οδυσσέας Αναγέννησης τερμάτισε τελικά στην 3η θέση με 56 πόντους, έναν πόντο πίσω από τη 2η Δόξα Ξάνθης και ισοβαθμώντας με το Βισαλτιακό και ένα μόλις πάνω από μια άλλη Σερραϊκή ομάδα την Ηράκλεια.
.
2007-08 - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗ Δ' ΕΘΝΙΚΗ - ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE 2
Η 3η χρονιά στη Δ΄ Εθνική, ήταν και η φαρμακερή, αφού ο Οδυσσέας είχε πλέον αυτό που του έλειπε τα προηγούμενα χρόνια. Η εμπειρία από την κατηγορία. Γιατί το έμψυχο υλικό του ήταν πολύ ικανό στον πάγκο ήταν για Τρίτη συνεχή χρονιά ο Σάκης Αλεξίου και ο 12ος παίκτης ήταν πάντα κοντά στην ομάδα, έτοιμος να τη βοηθήσει και στην πιο δύσκολη αγωνιστική αποστολή, αλλά και να βοηθήσει και οικονομικά.
Κάνοντας μια εντυπωσιακή χρονιά ο Οδυσσέας παίρνει κεφάλι από την αρχή στην κούρσα του 1ου ομίλου και στην29η αγωνιστική αντιμετώπισε εκτός έδρας την 2η στη βαθμολογία Βιστωνίδα που βρισκόταν 3 πόντους πίσω από τον Οδυσσέα. Η Νίκη ήταν απαραίτητη για αποφύγει τις ισοβαθμίες. Εκεί μίλησε η ψυχή του Οδυσσέα, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Εντός αγωνιστικού χώρου πέτυχε μια σπουδαία νίκη με 4-2. Εκτός αγωνιστικού χώρου ήταν πλέον οι οργανωμένοι «Παντός Καιρού» αλλά και οι απλοί φίλοι που κέρδισαν την μάχη της κερκίδας και βοήθησαν τα μέγιστα σε εκείνη την επική νίκη που ανακήρυξε πρωταθλητή στον 1ο όμιλο, της Δ΄ Εθνικής, τον Οδυσσέα Αναγέννησης.
Η ενδεκάδα σ’ εκείνη της επική νίκη ήταν: Χουρουζίδης, Παυλίδης, Αργυρίου, Μαυρουδής, Λεωνίδας, Καρυπίδης, Ζέλιος, Αμαραντίδης, Σαββίδης, Κολοκοτρώνης, Παναγιωτίδης
odysseas_5_110508
(Από την υποδοχή που επιφυλάχθηκε στον Οδυσσέα Αναγέννησης στην Πλατε΄'ια Ελευθερία των Σερρών στην επιστροφή από την Ξάνθη)
Μάλιστα στην επιστροφή από την Ξάνθη έγινε 1η υποδοχή Ηρώων στην Πλατεία Ελευθερίας στις Σέρρες, αλλά και 2η πιο συγκινητική στο χωριό, όπου η Αναγέννηση έμοιαζε σα μια μεθυσμένη Πολιτεία. Το μεγάλο όνειρο ήταν πλέον γεγονός και ο Οδυσσέας Αναγέννησης ήταν πλέον πρωταθλητής και από την επόμενη χρονιά θα αγωνίζονταν πλέον στη Γ΄ Εθνική.
odysseas_7_240508
Η απονομή της κούπας - από τα χέρια των αρχηγών Καρυπίδη και Παναγιωτίδη στον ουρανό της Αναγέννησης
odysseas_6_240508
Η απονομή της Κούπας έγινε μια βδομάδα αργότερα στις 24-5-08 σε μια μοναδική γιορτή που είχαν οργανώσει οι Άνθρωποι του Οδυσσέα, με χορό από Ποντιακούς Συλλόγους, με πολλά βεγγαλικά στον Ουρανό του χωριού και φυσικά με φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα.
.
2008-09 - ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE 2 
Ο Οδυσσέας Αναγέννησης πλέον στο Πάνθεον του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, αφού συμμετέχει στην Γ΄ Εθνική. Ένας μεγάλος Άθλος, αφού πλέον οι ομάδες που συμμετείχαν εκείνη τη χρονιά στον όμιλο του Βορρά προκαλούσαν δέος. Επαγγελματικές ομάδες με μεγάλη ιστορία, όπως η Δόξα Δράμας, ο Παναιτωλικός, η Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο Μακεδονικός, η Νίκη Βόλου, ο Φωκικός και ανάμεσά τους ο Οδυσσέας Αναγέννησης.
odysseas_8_080209
(Ο Νίκος Σαμουηλίδης έχει πετύχει το χρυσό γκολ στο νικητήριο παιχνίδι με την Λαμία, στις 8 Φεβ 2009 και πνίγεται στις αγκαλιές ετων συμπαικτών του)
Στην παρθενική του συμμετοχή όμως ο Οδυσσέας βάλθηκε να τρελάνει όλους τους Έλληνες, αφού σχεδόν έως στο 1/3 του πρωταθλήματος ήταν στην κορυφή, κάνοντας όλη την Ελλάδα να μιλάει για Γαλάτες και για μικρό Γαλατικό χωριό, των 800 κατοίκων, την Αναγέννηση Σερρών που έβαλε φωτιά στον Ελληνικό ποδοσφαιρικό κόσμο. Δεν υπήρχε έντυπο ηλεκτρονικό ή γραπτό μέσο που να μην κάνει αφιέρωμα στην Αναγέννηση και τον Οδυσσέα. Ήταν εκείνη η χρονιά που και ο ΠΣΑΠ βράβευσε την οικογένεια Σαμουηλίδη(πατέρα πρόεδρο – 3 γιους ποδοσφαιριστές) για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Εκείνη τη χρονιά ο Οδυσσέας συγκεντρώνει 45 βαθμούς, πετυχαίνοντας 11 νίκες και 12 ισοπαλίες και καταφέρνει να σωθεί καταλαμβάνοντας την 12η θέση σε σύνολο 18 ομάδων.
.
2009-10
odysseas_9_0910
(Πανηγύρια στο τέλος του αγώνα για τη μεγάλη νίκη του Οδυσσέα επί της Δόξας κρανούλας στις 18-11-2009)
Η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Γ΄ Εθνική, είναι πλέον γεγονός. Ο Οδυσσέας το καμάρι των Ποντίων της Αναγέννησης έχει πλέον αποκτήσει φίλους σε όλο το νομό Σερρών, που κάθε Κυριακή βρίσκονται στο χωριό αυτό του Σερραϊκού κάμπου προκειμένου να απολαύσουν ποδόσφαιρο Γ΄ Εθνικής. Τη χρονιά αυτή ο Οδυσσέας έχει και Σερραϊκή παρέα, τον Βισαλτιακό, το εκπρόσωπο της Βισαλτίας. Αναγέννηση Επανομής, Τρίκαλα, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Νίκη Βόλου, Βέροια, Φωκικός, Εορδαϊκός μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα της Κατηγορίας. Μετά από μια καλή χρονιά, ο Οδυσσέας συγκεντρώνει 37 βαθμούς πετυχαίνοντας 8 νίκες και 13 ισοπαλίες καταλαμβάνει την 12η και πάλι θέση και παραμένει για τρίτη συνεχή χρονιά στη Γ΄ Εθνική.
.
2010-11 - ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ Β΄ΕΘΝΙΚΗ
Τη χρονιά αυτή ο Οδυσσέας πραγματοποιώντας μια ονειρική πορεία με 44 πόντους, πετυχαίνοντας 11 νίκες και 11 ισοπαλίες καταλαμβάνει τη 9η θέση στη γενική κατάταξη, 4 μόνο πόντους μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου στη Β΄ Εθνική και για τέταρτη πλέον χρονιά θα αγωνίζεται πλέον Γ΄ Εθνική.
odysseas_10_1011
(Ορθ.: Ζαγοριανός, Παϊζάνος, Γκάγκας, Κουκούτσης, Τριανταφυλλάκος, Χουρουζίδης Θόδωρος
Καθ.: Κεφαλάς, Κυριακίδης, Λαμπερνάκης, Μαγγανάς, Χουρουζίδης Θωμάς)
Τη χρονιά αυτή ο Οδυσσέας είχε μια άλλη Σερραϊκή παρέα τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, ενώ Αναγέννηση Επανομής, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Νίκη Βόλου, Καλλονή, Φωκικός είναι από τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας με τα οποία έκανε παρέα.
.
2011-12 - ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Δ' ΕΘΝΙΚΗ 
Δυστυχώς όλα τα ωραία έχουν κάποτε και ένα τέλος. Ο Οδυσσέας καταπονημένος από τις μεγάλες θάλασσες αντιμετωπίζοντας όπως όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο προβλήματα επιβίωσης, δίνει έναν τιτάνιο αγώνα να διατηρηθεί στην κατηγορία, αλλά δεν τα καταφέρνει. Τη χρονιά αυτή έχει για παρέα δυο Σερραϊκές ομάδες τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας που τον ακολούθησε στον υποβιβασμό.
Αλλά και της ευχάριστης έκπληξης τον Εθνικό Γαζώρου με εντελώς αντίθετη πορεία, αφού ανακηρύσσεται πρωταθλητής της Γ΄ Εθνικής και ανεβαίνει στη Β΄ Εθνική.
odysseas_11_1112
(Ορθ: Σαμουηλίδης, Καρυπίδης, Κεφαλάς, Πιπινίκας, Μπασιούκας, Γκάγκας
Καθ: Μπλατσέρης, Λαμπερνάκης, Χουρουζίδης Θ., Πούπης, Κιουρτζίδης)

Ο Οδυσσέας με 4 νίκες και 8 ισοπαλίες συγκεντρώνει μόλις 20 βαθμούς καταλαμβάνει την 11η θέση και υποβιβάζεται στη Δ΄ Εθνική μετά από 4 χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Γ΄ Εθνική.
.
2012-13 - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ... ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ...
Η ελεύθερη πτώση του Οδυσσέα δυστυχώς συνεχίζεται, αφού ούτε στη γνωστή Δ΄ Εθνική, μπορεί να σταθεί. Και ενώ ξεκινάει με όνειρα να πρωταγωνιστήσει στον εύκολο κατά τα φαινόμενα όμιλο των 10 ομάδων, ο Οδυσσέας δεν μπορεί να βρει υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς συγκεντρώνοντας 17 βαθμούς με μόλις 4 νίκες και 5 ισοπαλίες καταλαμβάνει την 8η θέση.
odysseas_12___1213
(Ορθ.:Πούπης, Χατζάκος, Γκέκας, Τσιαμπουρής, Τσιφτελίδης
Καθ.: Σαμουηλίδης, Μαγκανάς, Ζάντσιος, Ξανθόπουλος,  Σαμουράκης, Μαυρουδόγλου)
Μαζί με τις άλλες δυο  Σερραϊκές ομάδες(Νέα Ζίχνη 9η, Ροδόπολη 10η) επιστρέφει στα τοπικά Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Σερρών, μετά από 8 χρόνια περιπλάνησης σε άγνωστες και μεγάλες θάλασσες.
Μια ακόμη αξιέπαινη πρωτοβουλία ανθρωπιάς πήραν οι ποδοσφαιριστές της Ελπίδας Σκουτάρεως που ανοίγουν μια μεγάλη αγκαλιά ανθρωπιάς, καθώς συμβάλλουν οικονομικά κι αυτοί δίνοντας μέρος από το μισθό τους, στον μικρό Αλέξανδρο με στόχο την οικονομική υποστήριξη του και ζητάνε απ όλο το φίλαθλο κόσμο να ενισχύσει οικονομικά αυτή την προσπάθεια.
Ο Αλέξανδρος Μελισσινός από την Κοζάνη διαγνώστηκε με μία μορφή καρκίνου (οστεοσάρκωμα στον μηρό), που έχει προκαλέσει την αδυναμία του παιδιού να μετακινηθεί για να εξυπηρετήσει τις βασικές του ανάγκες.
Προς το παρόν φιλοξενείται στον ξενώνα του Ιδρύματος Ελπίδα, όμως οι γιατροί θεωρούν επιβεβλημένη τη μεταφορά του στο εξωτερικό για περαιτέρω νοσηλεία (Μd Anderson στο Χιούστον του Τέξας).
Το απαγορευτικό, για τους γονείς του, αντίτιμο των 300.000 ευρώ δε μπορεί να καλυφθεί και για αυτό το λόγο ζητείται η συνδρομή όλων για να συγκεντρωθεί το ποσό κι ο μικρός μαχητής από την Κοζάνη, να επιστρέψει δυνατός, υγιής και ευτυχισμένος.
Στον παρακάτω λογαριασμό, κατατίθενται τα χρήματα όσων μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν:
 
Κατάθεση στον λογαριασμό της Eurobank:
 
0026.3507.2002.00004202
στο όνομα του πατέρα, Μελισσινός Γενναίος,
 
με ΙΒΑΝ: GR9802635070000200200004202.
 
Κατηγορία Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
Ανακοινώθηκαν σήμερα οι διαιτητές του Α΄όμίλου της Γ' Εθνικής και για πρώτη φορά στον όμιλο των Σερραϊκών ομάδων ορίζονται δυο Σερραίοι διαιτητές. Πιο συγκεκριμένα ο Απόστολος Τζουμαλάκης θα σφυρίξει το παιχνίδι Δόξα Προσκυνητών-Ορφέας Ξάνθης, έχοντας βοηθούς από τον σύνδεσμο Καβάλας. Αμιγώς Σερραϊκό είναι το άλλο τρίο, καθώς ο Ηλίας Χαψάς θα διευθύνει το παιχνίδι Νέστος Χρυσούπολης-ΑΕ Διδυμοτείχου, έχοντας βοηθούς τον Χρήστο Κρυωνά και τον Αχιλλέα Αναστασιάδη. 
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής:
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/1 - 15:00
 
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ–ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
Διαιτητής: Ηλίας Χαψάς (Σερρών)
Βοηθοί: Χρήστος Κρυωνάς, Αχιλλέας Αναστασιάδης (Σερρών)
Παρατηρητής: Βέργος Χαλβατζής (Ξάνθης)
 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ
Διαιτητής: Αστέριος Μπαλάσας (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Χρήστος Τασόπουλος, Βασίλειος Χατζηβασιλείου (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Χρήστος Πεντζερετζής (Κιλκίς)
 
ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ-ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΠΕΡΗΣ
Διαιτητής: Αναστάσιος Ασβεστόπουλος(Κιλκίς) 
Βοηθοί: Παύλος Παπαδόπουλος, Ανδρέας Χαραλαμπόπουλος(Κιλκίς) 
Παρατηρητής: Νικόλαος Μανάκας (Θράκης)
 
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ-ΚΑΒΑΛΑ
Διαιτητής: Γεώργιος Γεωργιτσόπουλος (Δράμας)
Βοηθοί: Πέτρος Ραβικάλης, Κωνσταντίνος Οικονομίδης (Δράμας)
Παρατηρητής: Ιωάννης Τοπούζης (Θράκης)
 
ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ-ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
Διαιτητής: Απόστολος Τζουμαλάκης (Σερρών)
Βοηθοί: Γεώργιος Λαζάρης, Εμμανουήλ Μηναδάκης (Καβάλας)
Παρατηρητής: Γεώργιος Ουζουνίδης (Έβρου)
 
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ-ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ
Διαιτητής: Στέφανος Δημητριάδης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Σταύρος Χρυσαΐδης, Νικόλαος Σκούτας (Χαλκιδικής)
Παρατηρητής: Γεώργιος Ταϊρίδης (Μακεδονίας)
Κατηγορία ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Νέα ποδοσφαιρική στέγη στην μεγάλη και μακριά καριέρα του πολύπειρου επιθετικού, Σάκη Γκόγκα που ανακοινώθηκε σήμερα Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018, επίσημα από τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου, εκεί όπου θα βρει έναν ακόμη Σερραίο, τον νεαρό επιθετικό Γιάννη Παπίτσα. 
Ο Σάκης Γκόγκας που ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Καρπερής με 4 γκολ αφήνει ένα μεγάλο κενό στην επίθεση της πρώην ομάδας του και τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο με δεδομένο ότι δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του επιθετικού Φώτη Κωνσταντίνου που είχε ανακοινωθεί πριν λίγες μέρες. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Δράμας.
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ο Σύλλογος μας ανακοινώνει την απόκτηση του Σάκη Γκογκα. 
Ο υψηλόσωμος πολυπειρος επιθετικός έχει αγωνιστεί τόσο στην Α όσο και στην Β εθνική με την Καβάλα, Πανσερραικο, Ηρακλή, Γαζωρο κτλ.
Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του συλλόγου μας τον Σάκη και ευχή μας η κοινή επίτευξη του στόχου μας
 
Κατηγορία Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
Ο Σάββας Σιδηρόπουλος από τον σύνδεσμο Έβρου θα σφυρίξει το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον Αιγινιακό που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 14 ιανουαρίου 2018, στις 15:00.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής:
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 13/1 – 15:00
 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Κωτούλας (Κιλκίς)
4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)
 
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΟΦΗ
Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)
Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Γιαννίκος (Πειραιά)
4ος: Κακρίδης (Πειραιά)
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/1 – 15:00
 
ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Διαιτητής: Αντιπαριώτης (Ανατ. Αττικής)
Βοηθοί: Λυμπερόπουλος (Αθηνών), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)
4ος: Κουναλάκης (Ηρακλείου)
 
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Έβρου)
Βοηθοί: Τερζόπουλος (Έβρου), Τσιότσιος (Μακεδονίας)
4ος: Σιδηρόπουλος (Πέλλας)
 
ΤΡΙΚΑΛΑ – ΣΠΑΡΤΗ
Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Καλύβας (Φθιώτιδας)
4ος: Πανυτσίδης (Κοζάνης)
 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΡΗΣ
Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)
Βοηθοί: Κορτέσης (Αθηνών), Καραθανάσης (Ανατ. Αττικής)
4ος: Μπλούνας (Φθιώτιδας)
 
ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΒΕΡΟΙΑ
Διαιτητής: Βισκαδούρος (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Παγουράς (Βοιωτίας), Σοφός (Βοιωτίας)
4ος: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής)
 
Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Τίκας (Θεσπρωτίας)
4ος: Τάσης (Ηπείρου)
 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΜΑΤΑΙΩΣΗ
 
Κατηγορία ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΦΩΤΟ: Ο νεαρός Στέλιος Κλειτσιώτης μόλις έχει πετύχει το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Απόλλωνα και ανοίγει τον δρόμο για τη νίκη-πρόκριση με 2-0, από το πρώτο παιχνίδι, επί του γηπεδούχου Ολυμπιακού Λευκώνα...

AUTO CLUB MOYRAT

IMG 8482
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΝΑ:
όρθ.: Πεχλιβανίδης, Κοσμίδης, Στογιαντζίκης, Θυμιάνης, Πολυχρονίδης, Φιλιππίδης
καθ.: Μερτίκας, Δάλλας, Μεσέρδης, Τσιφτελίδης, Ακριτίδης
IMG 8479
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ:
Όρθ.: Ναλμπάντης, Σαββίδης, Κουτζαβασίλης, Κουλτσιάκης, Ανθουλάκης, Δέντσας
καθ.: Μεταλλίδης, Πολυζωίδης, Κλειτσιώτης, Τσομαχασβίλι, Τσαούσης
MERTIKAS 10 01 18
Ο Παναγιώτης Μερτίκας πλασάρει τον Νεόφυτο Σαββίδη, αλλά η μπάλα δεν βρίσκει στόχο, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να αιφνιδιάσει νωρίς νωρίς τον μεγάλο σημερινό αντίπαλο. Από και και πέρα οι παίκτες του Παύλου Δημητρίου σε μια εντελώς ανενωμένη ενδεκάδα πέτυχαν 2 γκολ και σφράγισαν από πολύ νωρίς το εισιτήριο, όπως ήταν αναμενόμενο, για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΣ, κάνοντας διαδικαστικό τον επαναληπτικό αγώνα.  

IMG 8515
Πανηγύρια για το 1-0 για τον Απόλλωνα που πέτυχε ο νεαρός Στέλιος Κλειτσιώτης στο 15'....
IMG 8619
...ενώ το 2-0 πέτυχε ένας άλλος νεαρός ο Θόρνικε(Νίκος) Τσομαχασβίλι...

Κατηγορία ΕΠΣΣ
Τον Γιώργο Αβραμίδη, τον κεντρικό αμυντικό που μέχρι πριν λίγο αγωνίζονταν στη Δόξα Κάτω Καμήλας ανακοίνωσε σήμερα ο Αστήρ Νεοχωρίου. 
Ο 26χρονος δυναμικός αμυντικός έζησε μεγάλες στιγμές τα τελευταία 4,5 στους Ασπρόμαυρους της Κάτω Καμήλας, αφού πανηγύρισε δυο ανόδους, ενώ θέλει να πανηγυρίσει μια ακόμη άνοδο αυτή την φορά με τον Αστέρα στην ελίτ του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, την Επίλεκτη κατηγορία. Έχει αγωνισθεί και στον Αστέρα Πεπονιάς.
 
Κατηγορία ΕΠΣΣ
Φιλικό διαζύγιο ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής και τον Μίλτο Δουλγέρη. Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα με αποκορύφωμα την εντός έδρας ήττα από τη Δόξα Προσκυνητών την περασμένη Κυριακή βάρυναν ακόμη περισσότερο το κλίμα στους Πρωταθλητές Σερρών και χθες Τρίτη 9/1 το απόγευμα, μετά από πολύωρη συνεδρίαση της Διοίκησης και του Μίλτου Δουλγέρη αποφασίσθηκε να λυθεί φιλικά η συνεργασία των δυο πλευρών προκειμένου να γίνει ένα ηλεκτροσόκ το οποίο θα σταθεί ικανό να δώσει ώθηση στον ιστορικό Μέγα Αλέξανδρο. 
Ο μέχρι πρότινος προπονητής Μίλτος Δουλγέρης σε επικοινωνία που είχε με την σελίδα μας θέλησε να ευχαριστήσει τη Διοίκηση, τους άμεσους συνεργάτες του στο προπονητικό τιμ, αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία, την προσπάθεια παρά τις αντίξοες συνθήκες που έκαναν και τον τίμιο αγώνα που έδωσαν και εύχεται η ομάδα να επιστρέψει πολύ σύντομα στον δρόμο των επιτυχιών και να καταφέρει να πετύχει την παραμονή  στην κατηγορία που ήταν ο  αρχικός στόχος.
 
Κατηγορία Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
Μαύρη σελίδα για την ιστορία του Οδυσσέα Αναγέννησης που 10 χρόνια μετά την ιστορική επιτυχία της ομάδας της Αναγέννησης που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Δ’ Εθνική(2007-08)  και ανέβηκε στην Football League 2, αποσύρεται επίσημα από τα τους αγωνιστικούς χώρους μη μπορώντας να ξεπεράσει τα προβλήματα που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε και την έφεραν φέτος να είναι καθηλωμένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Επίλεκτης κατηγορία με μόλις 3 βαθμούς(3 ισοπαλίες) μετά από 16 αγώνες.
Ο Οδυσσέας Αναγέννησης μια από τις πιο ιστορικές και μεγάλες ομάδες του Νομού Σερρών που ιδρύθηκε το 1952 πέρα από το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής που κατέκτησε το 2007-08, έπαιξε 5 φορές σε τελικούς του Κυπέλλου Σερρών και κατέκτησε το τρόπαιο 3 φορές(2007,2014, 2016). 
Από κει και πέρα όσον αφορά τα πρωταθλήματα μετά το 2000 έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2000-01 και το 2004-05 όταν και ξεκίνησε την ονειρική εκείνη πορεία που τον έφερε στο Πάνθεο των Μεγάλων, καθώς πέτυχε την άνοδο στην Football League 2 όπου αγωνίστηκε για 4 αγωνιστικές περιόδους.
Όσον αφορά την τιμωρία αν και αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να απασχολεί τους πολλούς φίλους του Οδυσσέα στην Αναγέννηση, στον νομό Σερρών αλλά και σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο βάσει του ΚΑΠ(άρθρο 17) είναι -9 βαθμούς για την φετινή χρονιά και -6 για την επόμενη χρονιά.  
 
Κατηγορία ΕΠΣΣ
Prev Next
…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
STUDIO FOTO KLIK
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Νοέμβριος 2019 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΣΣ… ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ… ΤΕΤ 11/9 – 19:30

Σεπ 06, 2019

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΣΣ… ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ… Τ…

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών διοργανώνει την Τετάρτη 11/9 και ώρα 1...