Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 19 Μάιος 2018

Το μεγάλο παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Γήπεδο Χρυσού, ανάμεσα στην Serres 1800 και τον Αστέρα Νεοχωρίου, σε 112 μοναδικες εικόνες...

1800 logo SITE

Κατηγορία ΕΠΣΣ
Την αναβολή των αυριανών αγώνων του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΣ(Play Off-B’ κατηγορίας), έστω και την τελευταία στιγμή, ζητούν από την Δόξα Παλαιοκώμης προκειμένου να διευκολυνθούν και να συμμετάσχουν στην αυριανή Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων που θα πραγματοποιεί στον Αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης(Κυριακή 20/5-17:00). 
Το παραπάνω αίτημα το έχουν υποβάλλει προς την ΕΠΣΣ τις τελευταίες ημέρες και διερωτώνται γιατί δεν αναβάλλονται οι αγώνες αφού πρόκειται για ένα θέμα τόσο λεπτό και Εθνικό και αφορά την Μακεδονίας μας όπως αναφέρουν στο Δελτίο Τύπου που μας απέστειλαν.
 
Αναλυτικά:
 
ΔΟΞΑ ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
2.500 χορευτές στον ιστορικό χώρο της Αμφίπολης. 3η Πανελλήνια συνάντηση Μακεδόνων την Κυριακή 20 Μαΐου, στις 5:00μμ στο Αρχαιολογικό Πάρκο Αμφίπολης.
Συγκέντρωση-διαμαρτυρία για τον  Τύμβο Καστά και την Μακεδονία μας. Παρόλες τις αιτήσεις, τηλέφωνα και παρακλήσεις, τόσο της Διοίκησης του σωματείου, αλλά και τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αμφίπολης, οι Κύριοι της ΕΠΣ Σερρών δεν αναβάλλουν όλη την αγωνιστική, για να παραβρεθούμε όλοι μαζί σ’ αυτή την μοναδική εκδήλωση, αλλά και να βοηθήσουμε εθελοντικά στην υλοποίησή της. Μοναδική τους απάντηση να έρθουμε σε συνεννόηση με την ομάδα της Νέας Ζίχνης και αν δεν κατέβουμε στον αγώνα θα μας ρίξουν και -3. 
Δεν καταλαβαίνουμε πραγματικά το σκεπτικό τους, αλλά ας κρίνει όλο το Σερραϊκό κοινό αν σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να αναβάλλονται τα πάντα, χωρίς ίντριγκες και ποδοσφαιρικές μικρότητες. 
Κύριοι της ΕΠΣΣ αλλά και φίλοι όλων των ποδοσφαιρικών ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ σωματείων έστω και την παραμονή της εκδήλωσης, έστω και την τελευταία στιγμή, ας ενωθούμε επιτέλους, έστω για μία φορά, για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.
delti tipoy amfipoolh 18 05
 
Κατηγορία ΕΠΣΣ

Φωτογραφικό αφιέρωμα στον Πρωταθλητή Σερρών, Εθνικό Σιδηροκάστρου που με "τρενάκι" έκανε το γύρο του θριάμβου στην πρωτεύουσα της Σιντικής, το Σιδηρόκαστρο, στον Δρόμο προς την Γ΄Εθνική που ήταν το μπόνους και στο φετινό έπαθλο...

Κατηγορία ΕΠΣΣ
Με επιτυχία πέρασαν ο Σάκης Γκόγκας και ο Μαργαρίτης Τσιφούτης τις δοκιμασίες της σχολής Επανεξέτασης  UEFA C που λειτούργησε παράλληλα μ’ αυτή της σχολής UEFA C και είναι πλέον και με τη βούλα προπονητές ποδοσφαίρου, αφού είναι κάτοχοι πλέον πτυχίου UEFA C.
 
Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ UEFA C ΣΕΡΡΕΣ 8 – 12.05.2018
Τα αποτελέσματα των πρακτικών και θεωρητικών αξιολογήσεων της σχολής επανεξέτασης UEFA C που πραγματοποιήθηκε στην Σέρρες 8-12/5/2018 είναι τα ακόλουθα :
 
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1 ΤΣΙΦΟΥΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ
2 ΣΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ
3 ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ
4 ΓΚΟΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ
5 ΜΑΝΩΛΟΥΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ
6 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ
7 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ
8 DRENOVA ANDREAS MEMLI ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ
9 ΜΕΡΕΜΕΤΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ
10 ΤΣΙΑΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ
11 ΣΟΥΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ
12 ΖΕΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ
13 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ
14 ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ
15 ΣΧΟΙΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ
16 ΚΑΜΠΙΣΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ
17 ΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ
18 ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ
19 ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΘΕΟΓΕΝΗΣ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ
20 ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ
21 ΠΗΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ) διοργανώνει τη 3η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, στις 17:00  στην Αμφίπολη (χώρος διεξαγωγής Φεστιβάλ Αμφίπολης- Αρχαιλογικό Πάρκο Αφμίπολης), απ’ όπου θα στείλουν το μήνυμα ότι ο Ελληνικός λαός συνεχίζει να αγωνίζεται για την Ιστορία και το μέλλον της Πατρίδας.
Πρόκειται για ένα μοναδικό πολιτιστικό γεγονός, όπου ΟΛΟΙ οι Μακεδόνες ανταμώνουν σε μια πανδαισία ήχων, χρωμάτων και παραδόσεων. Περισσότεροι από 2.500 χορευτές αναμένεται να κατακλύσουν τον Ιστορικό χώρο της Αμφίπολης, για να παρουσιάσουν χορούς από όλο το γεωγραφικό πλάτος της Μακεδονίας. Παραδοσιακές Μακεδονικές ορχήστρες θα ταξιδέψουν τους θεατές από τη μια άκρη της Μακεδονίας μέχρι την άλλη. Μακεδονικές φορεσιές από τη Φλώρινα μέχρι την Καβάλα θα συνθέσουν το μωσαϊκό της γνήσιας Μακεδονικής Παράδοσης.
Η καρδιά της Μακεδονίας θα κτυπήσει ΔΥΝΑΤΑ στην ΑΜΦΙΠΟΛΗ στην 3η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων!
ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΪΟΥ 2018, 17:00 - ΑΡΧΑΙΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ
Πρωταθλητής και τυπικά ο Εθνικός Σιδηροκάστρου, καθώς σήμερα ολοκληρώθηκαν και τα  Play Off στην Επίλεκτη κατηγορία και αμέσως μετά τον τελευταίο αγώνα των Πρωταθλητών με τον Νέο Σκοπό έγινε η απονομή της Κούπας από τον Δήμαρχο Σιντικής, κ. Φώτη Δομουχτσίδη, ενώ όλοι οι παίκτες παρέλαβαν και τα μετάλλια τους. Ακολούθησαν οι πανηγυρισμοί των παικτών για την μεγάλη αυτή επιτυχία, αφού ο Εθνικός επιστρέφει μετά από 5 χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες(Γ΄Εθνική). Οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν και εκτός γηπέδου, αφού με το τρενάκι εκπρόσωποι της ομάδας, των ακαδημιών αλλά και φίλαθλοι έκαναν τον γύρο της πόλης για να επιστρέψουν στο γήπεδο όπου συνεχίζονταν οι πανηγυρισμοί αλλά και με το μαγκάλι πάρτι που είχε οργανωθεί. Τα πανηγύρια θα συνεχιστούν και το βράδυ στο γνωστό στέκι, το Καφέ-Μπαρ, του προέδρου Νίκου Μουντουλάρη.
Για την ιστορία στο σημερινό παιχνίδι τα γκολ πέτυχαν οι: 56' Μαϊκόπουλος, 62', 70' Παρούκας - 77' Μίγγας 
Στον Λιθότοπο με πολλά γκολ ολοκλήρωσε την αγωνιστική σεζόν η τοπική Δόξα που επιβλήθηκε με 4-2 του ΠΣ Σέρρες, σε ένα παιχνίδι έτσι κι αλλιώς αδιάφορο βαθμολογικά. Τα γκολ: 44' Ελευθεριάδης Ν., 70', 80' Γρούλιος, 87' Παπαδόπουλος - 33' Αγαπίδης, 55' Σιψής Κ.
 
Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ - PLAY OFF (10η αγων.)
Λευκή ισοπαλία είχαμε στο ντέρμπι κορυφής στο Ποντισμένο ανάμεσα στον  γηπεδούχο Άρη και τον φιλοξενούμενο Ηρακλή Αμμουδιάς, μια ισοπαλία που ήταν αρκετή για να τσεκάρουν οι γηπεδούχοι το εισιτήριο ανόδου στην Ανώτερη κατηγορία. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πρέπει να περιμένουν την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΣ για το παιχνίδι Νέο Πετρίτσι-Αμμουδιά που διακόπηκε ως γνωστόν στο 72’ και ενώ το σκορ ήταν  2-0 υπέρ των γηπεδούχων.
Στο Νέο Πετρίτσι η τοπική Αναγέννηση ολοκλήρωσε με μια άνετη νίκη την σεζόν, καθώς κέρδισε με 5-0 τον Ιωνικό και περιμένει κι αυτή την απόφαση για το παιχνίδι που διακόπηκε για να γίνει γνωστό πια ομάδα θα ακολουθήσει ανάμεσα στο Νέο Πετρίτσι και την Αμμουδιά το Ποντισμένο στην Ανώτερη κατηγορία. Τα γκολ: 13' Βουκάντσης, 18', 27' Βλαντιμίροφ, 62' Γάδος, 65' Γκούπε
family neo 15 2 2017 ESO
Το πρόγραμμα:
 
 ΣΑΒΒΑΤΟ  19/05/2018 - 05:00 μμ
 
 ΕΠΙΛΕΚΤΗ - PLAY OFF ( 10η Αγων.) 
ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ-ΠΣ ΣΕΡΡΕΣ..............4-2 (1-1)
Σκόρερ: 44' Ελευθεριάδης Ν., 70', 80' Γρούλιος, 87' Παπαδόπουλος - 33' Αγαπίδης, 55' Σιψής Κ.
Διαιτητές: Στόλης, Βογιατζή, Μπάρμπας
Γιατρός αγώνα: Δουλγέρη Πασχαλία
ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ-ΝEOΣ ΣΚΟΠΟΣ...3-1 (0-0)
Σκόρερ: 56' Μαϊκόπουλος, 62', 70' Παρούκας - 77' Μίγγας
Διαιτητές: Δαουλτζής, Σάββας, Σώμης
Γιατρός αγώνα: Παρίσης Γεώργιος
 
 ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - PLAY OFF(3-4 θέση)
(Χρυσό) SERRES 1800-ΝΕΟΧΩΡΙ...2-2 (0-1)
Σκόρερ: 64', 72' Αγγελακάς - 19' Σένια, 75' Κίτσιος
Διαιτητές: Μπάτσιος, Αναγνωστίδης, Καμπαρντίνας
Γιατρός αγώνα: Σιδηρόπουλος Κων/νος
 
Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ - PLAY OFF (10η αγων.)
ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ-ΑΜΜΟΥΔΙΑ.........0-0
Σκόρερ:
Διαιτητές: Κρυωνάς, Μαγής, Πούλιος Α.
Γιατρός αγώνα: Τσαριτζής Νικόλαος
ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ-ΙΩΝΙΚΟΣ............5-0 (3-0)
Σκόρερ: 13' Βουκάντσης, 18', 27' Βλαντιμίροφ, 62' Γάδος, 65' Γκούπε
Διαιτητές: Μπαντή, Βακουφτσής, Τατούδης
Γιατρός αγώνα: Παπουτσής Κων/νος
 
 ΚΥΡΙΑΚΗ  20/05/18 - 05:00 μμ
 
 ΕΠΙΛΕΚΤΗ - PLAY OFF ( 10η Αγων.) 
ΧΡΥΣΟ-ΝEO ΣΟΥΛΙ
Σκόρερ:
Διαιτητές: Χαψάς, Παυλίδης, Λεοντής
Γιατρός αγώνα: Φούρναρη Κυριακή
 
 Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ - PLAY OFF (10η αγων.)
ΒΥΡΩΝΕΙΑ-ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ
Σκόρερ:
Διαιτητές: Παγωνάς, Τάλιου, Κουρουζίδης
Γιατρός αγώνα: Μούρας Δήμος
 
 Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Β’ ΟΜΙΛΟΣ - PLAY OFF (9η αγων.)
ΠΕΘΕΛΙΝΟΣ-ΠΕΠΟΝΙΑ
Σκόρερ:
Διαιτητές: Κεφαλάς, Βασάκης, Τσίκου
Γιατρός αγώνα: Γκαβανόζης Αναστάσιος
ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ-ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ
Σκόρερ:
Διαιτητές: Σαφούρης, Χολάνης, Πούλιος Ι.
Γιατρός αγώνα: Δίγκα Στέλλα
ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ-ΟΙΝΟΥΣΑ
Σκόρερ:
Διαιτητές: Κρομμύδας, Πούλιος Αντ., Παπαποστόλου
Γιατρός αγώνα: Δουλγέρη Πασχαλία
 
 
Κατηγορία ΕΠΣΣ

ΦΩΤΟ: ο Θοδωρής Αγγελακάς με άψογο σττυλ πιάνει μονοκόμματο σουτ και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γκαϊδατζάκη παρά την έξοδο που επιχειρεί, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα... 

Όλα ανοιχτά παραμένουν και θα κριθούν στην ρεβάνς του ερχόμενου Σαββάτου 26/5, στο Νεοχώρι ανάμεσα στον Αστέρα και της Serres 1800, μετά το σημερινό ισόπαλο 2-2 στο Χρυσό, στο πρώτο παιχνίδι του αγώνα κατάταξης για την 3η θέση που οδηγεί στον νοκ άουτ αγώνα μπαράζ με τον Ολυμπιακό Ροδόπολης για μια θέση στην Επίλεκτη.
Οι δυο ομάδες έδειξαν πάντως στον σημερινό αγώνα όπου διεκδίκησαν με πάθος τη νίκη και το θετικό αποτέλεσμα ότι θέλουν αυτή την τελευταία ευκαιρία για την άνοδο στην Επίλεκτη και ότι σίγουρα και στο δεύτερο παιχνίδι μας περιμένει ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας, αφού είναι βέβαιο ότι και τότε θα διεκδικήσουν το εισιτήριο.
Στο σημερινό παιχνίδι που ήταν πολύ καλό και αποζημίωσε τους φίλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Χρυσού για να το παρακολουθήσουν, οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο όταν και κατάφεραν να προηγηθούν με 1-0, ενώ οι Πρωτευουσιάνοι ήταν καλύτεροι στο Β’ ημίχρονο, όταν και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, να προηγηθούν με 2-1 και ενώ όλοι πίστευαν ότι έχοντας το μομέντουμ αν δεν αυξήσουν θα κρατήσουν τουλάχιστο τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν την απάντηση, με τον Κίτσιο να αναλαμβάνει δράση, καθώς είχε αντικατασταθεί ο τραυματίας Βόγκλι, εκτελώντας αριστοτεχνικά ένα φάουλ έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στο βάθος της εστίας του Πανομάτη. 
Από κει και πέρα παρά τις προσπάθειες και των 22 ποδοσφαιριστών που έκαναν κατάθεση ψυχής και παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που έχασαν και οι δυο ομάδες με αποκορύφωμα αυτή των γηπεδούχων με το δοκάρι στο 94' καμία ομάδα δεν πήρε κεφάλι στο σκορ και προβάδισμα για την τρίτη θέση.
 
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ LIVE...
 

Παρακολουθήστε Λεπτό Προς Λεπτό τον πολύ σημαντικό αγώνα κατάταξης για την 3η θέση της Ανώτερης ανάμεσα στην Serres 1800 και τον Αστέρα Νεοχωρίου, που οδηγεί στο μπαράζ με την Ροδόπολη για μια θέση στην Επίλεκτη και διεξάγεται στο Χρυσό, σήμερα Σάβατο 19 Μαΐου, στς 17:00.

1800 logo SITE

LIVE... LIVE... LIVE... LIVE...

- Καλησπέρα απ' το Δημοτικό Γήπεδο Χρυσού... Το serresgoal πιστό σ' αυτό το μεγάλο ραντεβού του τοπικού ποδοσφαίρου, είναι το μοναδικό ιντερνετικό μέσο που βρίσκεται εδώ και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλα όσα θα γίνουν εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου... Πολύ καλές οι συνθήκες του γηπέδου, ο καιρός φαίνεται να "κρατάει" και όλα συνηγορούν στο να παρακολουθήσουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι...

- Ξεκίνησε το παιχνίδι...

02' ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! Δυνατά μπήκαν και οι δύο ομάδες στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν δυνατά "παρών" με το καλημέρα, καθώς σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Σένια βγήκε μόνος απέναντι απ' τον Πανομάτη, το πλασέ που επιχείρησε όμως απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο πορτιέρο των πρωτευουσιάνων

13' σουτ του Βόγκλι λίγο έξω απ' την περιοχή και δεξιά, μπλοκάρει ο Πανομάτης

- Καλό και ισορροπημένο παιχνίδι παρακολουθούμε το πρώτο τέταρτο, δείγμα ότι και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ αυτή τη δεύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσουν μια θέση στα Play Off...

16' ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! Κοντινό πλασέ του Βόγκλι, αποκρούει εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία σε κόρνερ ο Πανομάτης

19' ΓΚΟΛ!!! 0-1 ο Σένια. Ο Βόγκλι βγάζει κάθετη στην πλάτη της άμυνας των τυπικά γηπεδούχων, ο Σένια πετάγεται και μόνος προ του Πανομάτη δε δυσκολεύεται να τον πλασάρει με επιτυχία και να δώσει προβάδισμα στον Αστέρα

29' φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων με τελικό εκφραστή της προσπάθειας τον Μαλαδάκη ο οποίος πιάνει ένα ψηλοκρεμαστό σουτ και στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι

42' φάουλ στο ημικύκλιο για τους γηπεδούχους, το εκτελεί ο Αγγελακάς η μπάλα λίγο άουτ απ' το αριστερό κάθετο δοκάρι

43' σέντρα από αριστερά του Βόγκλι, κοντινή γυριστή κεφαλιά του Χατζηπέτρου, η μπάλα λίγο άουτ απ' το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πανομάτη

ΗΜΙΧΡΟΝΟ

46' Ξεκίνησε το Β' ημίχρονο με δύο αλλαγές για τους τυπικά γηπεδούχους - ο Αναγνώστου και ο Τσουβαλτζής στη θέση των Χαλκίδη και Μαλαδάκη αντίστοιχα

και μια αλλαγή για τους φιλοξενούμενους - ο Αριστερίδης στη θέση του Βόγκλι

51' ωραία κάθετη του Τάντιτς, ο Τσουβαλτζής τρέχει να προλάβει τη μπάλα αλλά ο Γκαϊδατζάκης με έγκαιρη έξοδο, μπλοκάρει τη μπάλα και αποσοβεί ένα μεγάλο κίνδυνο για την εστία του

53' σουτ του Αγγελακά έξω απ' την περιοχή και δεξιά, η μπάλα άουτ

54' αλλαγή για τους φιλοξενούμενους - ο Παπαδόπουλος στη θέση του Γκιέργκι

55' μακρινό δυνατό σουτ του Αναγνωστίδη, η μπάλα λίγο πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι

60' ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!! Φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων, με τελικό εκφραστή της επίθεσης τον Παπαδόπουλο Στ. που μέσα απ' την περιοχή κι αριστερά επιχειρεί πλασέ αλλά η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους τα τελευταία λεπτά

62' σέντρα από αριστερά, ο Αγγελακάς στο δεύτερο δοκάρι πιάνει μονοκόματο σουτ αλλά με υπερένταση αποκρούει με το δεξί του πόδι ο Γκαϊδατζάκης

63' δυνατό σουτ του Αγγελακά λίγο έξω απ' το ημικύκλιο, η μπάλα περνάει άουτ

64' ΓΚΟΛ!!! 1-1 ο Αγγελακάς. Ο Λάππας βγάζει πολύ ωραία ψηλοκρεμαστή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, εκεί πετάγεται ο Αγγελακάς που με μονοκόματο σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα φέρνοντας στα ίσα το παιχνίδι

69' ωραία προσπάθεια του Τάντιτς από αριστερά, μπαίνει μέσα στην περιοχή, πιάνει ένα διαγώνιο σουτ, η μπάλα κάπου βρίσκει και περνάει ελάχιστα άουτ απ' το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γκαϊδατζάκη

71' αλλαγή για τον Αστέρα - ο Κιοφετζής στη θέση του Πολυχρονίδη

72' ΓΚΟΛ!!! 2-1 ο Αγγελακάς. Γέμισμα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Αγγελακάς γίνεται κάτοχος της μπάλας και με γυριστό μονοκόματο σουτ δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον νεαρό Γκαϊδατζάκη, που βλέπει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του για δεύτερη φορά. Ένα γκολ που ο σκόρερ έτρεξε να το αφιερώσει στον αρχηγό της ομάδας που έχει αντικατασταθεί και βρίσκεται στον πάγκο

75' ΓΚΟΛ!!! 2-2 ο Κίτσιος. Φάουλ για τους φιλοξενούμενους στο ημικύκλιο, το εκτελεί με περίτεχνο σουτ ο Κίτσιος και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Πανομάτη, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έντονα από τους παίκτες του Αστέρα

76' αλλαγή για τους φιλοξενούμενους - ο Χαϊμανατζής στη θέση του Κυριακάκη

83' αλλαγή για τους γηπεδούχους - ο Πάντσιος στη θέση του Αναγνωστίδη Ν.

84' ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! Αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Σένια αποφεύγει τους αντιπάλους του, μπαίνει στην περιοχή και μόνος προ του Γκαϊδατζάκη ετοιμάζεται να πλασάρει, αλλά τελευταία στιγμή με τάκλιν αυτοθυσίας ο Παυλίδης τον ανακόπτει και παραχωρεί κόρνερ

88' τεχνικό ψηλοκρεμαστό σουτ του Λάππα απ' το ύψος της περιοχής, η μπάλα λίγο άουτ απ' το δεξί κάθετο δοκάρι

94' ΔΟΚΑΡΙ-ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! Φάουλ εκτελεί από δεξιά ο Λάππας, στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά του Αποστόλου, η μπάλα στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Τυχάλας πιάνει καρφωτή κεφαλιά αλλά η μπάλα περνάει λίγο πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

 

SERRES 1800(Ν. Κουζουτζίδης): Πανομάτης, Παπαδόπουλος Στ., Λάππας, Τυχάλας, Αναγνωστίδης Ν.(83' Πάντσιος), Τάντιτς, Παυλίδης, Αγγελακάς, Παπαδόπουλος Ι., Χαλκίδης(46' Αποστόλου), Μαλαδάκης(46' Τσουβαλτζής)

ΑΣΤΗΡ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ(Αγγ. Τζουμαλάκης): Γκαϊδατζάκης, Πανούδης, Πολυχρονίδης(71' Κιοφετζής), Γουδεντζίδης, Γκιέργκι(54' Παπαδόπουλος), Ουζούνης, Κίτσιος, Κυριακάκης(76' Χαϊμανατζής), Σένια, Χατζηπέτρου, Βόγκλι(46' Αριστερίδης)

Διαιτητές: Μπάτσιος, Αναγνωστίδης, Καμπαρντίνας
Γιατρός αγώνα: Σιδηρόπουλος Κων/νος
Κατηγορία ΕΠΣΣ

ΦΩΤΟ: ο Ρόλαντ Σένια αποφεύγει τους πάντες και δεν δυσκολεύεται σε κενή εστία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα με 1-0, στον Αστέρα Νεοχωρίου στο τελικό 2-2, με την Serres 1800...

Λεπτό Προς Λεπτό, με πλήρη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση όλων των αγώνων, που θα διεξαχθούν σήμερα Σάββατο 19 Μαΐου 2018, για την Επίλεκτη(Play Out/10η αγων.), Ανώτερη Play Off(Αγώνας κατάταξης 3η-4η θέση), Β' κατηγορία Play Off (Α' όμ.-10η αγων./ Β' όμ.-9η αγων.)με ώρα έναρξης τις 17:00.

Η ανανέωση της ιστοσελίδας μας γίνεται με το κουμπί F5 ή με τον κλασσικό τρόπο(επιλογή διεύθυνσης και enter)...

 * Μαύρο χρώμα... σε εξέλιξη…
** Κόκκινο χρώμα... σε εξέλιξη με γκολ… σε παρένθεση το ημίχρονο...
*** Γαλάζιο χρώμα... τελικά αποτελέσματα…
 
mathitodromio ESO
Το πρόγραμμα:
 
 ΣΑΒΒΑΤΟ  19/05/2018 - 05:00 μμ
 
 ΕΠΙΛΕΚΤΗ - PLAY OFF ( 10η Αγων.) 
ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ-ΠΣ ΣΕΡΡΕΣ..............4-2 (1-1)
Σκόρερ: 44' Ελευθεριάδης Ν., 70', 80' Γρούλιος, 87' Παπαδόπουλος - 33' Αγαπίδης, 55' Σιψής Κ.
Διαιτητές: Στόλης, Βογιατζή, Μπάρμπας
Γιατρός αγώνα: Δουλγέρη Πασχαλία
ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ-ΝEOΣ ΣΚΟΠΟΣ...3-1 (0-0)
Σκόρερ: 56' Μαϊκόπουλος, 62', 70' Παρούκας - 77' Μίγγας
Διαιτητές: Δαουλτζής, Σάββας, Σώμης
Γιατρός αγώνα: Παρίσης Γεώργιος
 
 ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - PLAY OFF(3-4 θέση)
(Χρυσό) SERRES 1800-ΝΕΟΧΩΡΙ...2-2 (0-1)
Σκόρερ: 64', 72' Αγγελακάς - 19' Σένια, 75' Κίτσιος
Διαιτητές: Μπάτσιος, Αναγνωστίδης, Καμπαρντίνας
Γιατρός αγώνα: Σιδηρόπουλος Κων/νος
 
Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ - PLAY OFF (10η αγων.)
ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ-ΑΜΜΟΥΔΙΑ.........0-0
Σκόρερ:
Διαιτητές: Κρυωνάς, Μαγής, Πούλιος Α.
Γιατρός αγώνα: Τσαριτζής Νικόλαος
ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ-ΙΩΝΙΚΟΣ............5-0 (3-0)
Σκόρερ: 13' Βουκάντσης, 18', 27' Βλαντιμίροφ, 62' Γάδος, 65' Γκούπε
Διαιτητές: Μπαντή, Βακουφτσής, Τατούδης
Γιατρός αγώνα: Παπουτσής Κων/νος
 
 ΚΥΡΙΑΚΗ  20/05/18 - 05:00 μμ
 
 ΕΠΙΛΕΚΤΗ - PLAY OFF ( 10η Αγων.) 
ΧΡΥΣΟ-ΝEO ΣΟΥΛΙ
Σκόρερ:
Διαιτητές: Χαψάς, Παυλίδης, Λεοντής
Γιατρός αγώνα: Φούρναρη Κυριακή
 
 Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ - PLAY OFF (10η αγων.)
ΒΥΡΩΝΕΙΑ-ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ
Σκόρερ:
Διαιτητές: Παγωνάς, Τάλιου, Κουρουζίδης
Γιατρός αγώνα: Μούρας Δήμος
 
 Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Β’ ΟΜΙΛΟΣ - PLAY OFF (9η αγων.)
ΠΕΘΕΛΙΝΟΣ-ΠΕΠΟΝΙΑ
Σκόρερ:
Διαιτητές: Κεφαλάς, Βασάκης, Τσίκου
Γιατρός αγώνα: Γκαβανόζης Αναστάσιος
ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ-ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ
Σκόρερ:
Διαιτητές: Σαφούρης, Χολάνης, Πούλιος Ι.
Γιατρός αγώνα: Δίγκα Στέλλα
ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ-ΟΙΝΟΥΣΑ
Σκόρερ:
Διαιτητές: Κρομμύδας, Πούλιος Αντ., Παπαποστόλου
Γιατρός αγώνα: Δουλγέρη Πασχαλία
 
 
Κατηγορία ΕΠΣΣ
Prev Next
Le@rn it... ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ...
BP Πετρέλαιο Θέρμανσης: Μανάφης Κωνσταντίνος, 2o χλμ Σερρών-Θεσσαλονίκης, τηλ: 23210 39358
Goal Cafe | To Νούμερο 1 Sports Cafe της πόλης / ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ NOVA
ParisNiko - Τηλ. 23210 24515, 55177 - CU: 6943 445 854, F2G: 6931 303 318, WHATS UP: 6980 018 050
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ STUDIO - Τηλ.: 694 806 9001
ΤΣΙΡΩΝΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ-ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ-ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ-ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ-ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ- ΜΕΣΟΡΑΧΗ ΣΕΡΡΩΝ, ΤΗΛ.: 2324022873, 2324020110, 6944740126, 6971804152
Σουβλάκι ο Σώτος | Τηλέφωνο :23210 56211
…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
P&J Papoutsis, clothes & shoes
ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΗΛ.: 23210 36238 - Κιν: 6978 330 547
STUDIO FOTO KLIK
Με τη συλλογή ποτηριών cocktail κάθε μέρα είναι γιορτή!
VETROP - ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΤΣΗΣ -  ΕΜΠΟΡΙΟ (ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ) - Τηλ.: 23210 80033 - Οδός Σερρών - Θεσσαλονίκης (6o χλμ)
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
Bet Αρένα - Τηλ. 23210 59586
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
Auto Club - Λευκώνας Σερρών - Τηλ. 23210 50599, 75895
Συμβουλευτική Λογιστική - Γαβριηλίδης Ιωάννης - Μεραρχίας 13 - Σέρρες - τηλ. 23210 67371 - 6934 910 968
ΟΠΤΙΚΑ - ΗΛΙΑΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ - Λ. ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ 18, ΣΕΡΡΕΣ - ΤΗΛ: 23210 23124 - 6936 903 511
O2  ARENA sports cafe - Γρ. Ρακιτζή 57, Σέρρες - τηλ.: 23210 65676, Υπεύθυνος: Νίκος Λάππας τηλ.: 6936145444
www.serresgoal.gr - FOTO KLIK - Εθν. Αντίστασης 5 (πλατεία Ελευθερίας) - Σέρρες- Τηλ.: 23210 23131
Family Kitchen - Χειροποίητος Γύρος, Εκλεκτά Ψητά
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
BP ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - AUTO GAS
SELI ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ - ΤΗΛ: 23210 73223

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΤΑΣΟΣ ΔΕΝΤΣΑΣ... ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ...

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Μάιος 2018 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, ΤΖΟΥΜΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΑΣ, ΚΥΡ 13/1-15:00

Ιαν 09, 2019

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, ΤΖΟΥΜΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΑΣ, ΚΥΡ 13/1-15:00

Ο Απόστολος Τζουμάλακης ορίσθηκε να σφυρίξει το παιχνίδι ΑΕ Καραϊσκάκης-Από...