Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 04 Ιούλιος 2018
Μπορεί πριν λίγες μέρες, ο Γιώργος Ζυγκερίδης, να είχε ανακοινωθεί από τη Δόξα Κάτω Καμήλας και να είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση η μετακίνησή του.  Όμως η έλευση στη Δόξα Λιθοτόπου του Λεωνίδα Υφαντίδη, δημιούργησε ένα κλίμα ευφορίας, αφού διάχυτη είναι η αισιοδοξία για κάτι πολύ μεγάλο φέτος στον Λιθότοπο. Αυτό έφερε την απόφαση του μεγάλου «σκόρερ» Ερρίκου-Γιώργου Ζυγκερίδη να πάρει την απόφαση, για επιστροφή στην γενέτειρά του, για να συμβάλλει κι αυτός σ’ αυτό που όλοι πλέον επιθυμούν στην ομάδα του Λιθοτόπου για τη φετινή χρονιά. Το πρωτάθλημα Σερρών.
Με ένα απλό αλλά γεμάτο νόημα μήνυμα υποδέχτηκαν τον Ερρίκο στον Λιθότοπο.
 
Αναλυτκά:
ΔΟΞΑ Λιθοτοπου ΝΕΑ: 
Η σημαία της ομάδας μας, επέστρεψε στον ιστό της.
Με χαρά, συγκίνηση, αλλά και μεγάλη ικανοποίηση, ενημερώνουμε, πως ένα ακόμα παιδί δικό μας, επέστρεψε στην βάση του. Ο λόγος για τον Γιώργο Ζυγκερίδη, που επιστρέφει δριμύτερος, για να ενισχύσει την ομάδα μας στην μεγάλη προσπάθεια για να πρωταγωνιστήσει και πάλι...
Ερρίκο, καλώς ήρθες στο σπίτι σου !!!!
 
 
Κατηγορία ΕΠΣΣ
Την απόφαση της διοίκησης να μην πάρει  μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής η Ελπίδα Σκουτάρεως εξαιτίας του γηπεδικού προβλήματος που αντιμετωπίζει επιβεβαίωσε με συνέντευξη του στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του συλλόγου Φώτης Κεραμάρης.
 
Η Ελπίς Σκουτάρεως πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στο περσινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής (αν και νεοφώτιστη τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα) είχε όμως να αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα με το γήπεδο της κι έτσι αναγκάστηκε να αγωνίζεται στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών αλλά και στα γήπεδα Σιδηροκάστρου και Χρυσού. Ο Φώτης Κεραμάρης εξέφρασε τον προβληματισμό του αλλά και την αγανάκτηση του για το ότι στο γήπεδο της ομάδας δεν ξεκίνησαν έργα, μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη (η ΕΡΤ Σερρών επικοινώνησε μαζί του αλλά βρίσκεται σε ολιγοήμερες διακοπές και υποσχέθηκε μόλις επιστρέψει στις Σέρρες να απαντήσει) και διέψευσε τις φήμες για συγχώνευση της Ελπίδας με άλλες ομάδες του Νομού.
 
Αναλυτικά ο Φώτης Κεραμάρης είπε στην ΕΡΤ Σερρών:
 
«Με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν θα κατέβει η ομάδα, αλλά δεν μπορώ να το πω και 100%. Τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ. Ξέρω ότι αν δεν κατέβει η ομάδα θα μπούμε στο στόχαστρο, είμαι προετοιμασμένος για αυτό, αλλά εμείς είμαστε περήφανοι για όσα κάναμε τα τελευταία χρόνια και η ντροπή ανήκει στους ανθρώπους του Δήμου 100%. Προχθές είχαμε και πάλι συγκέντρωση. Ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ μας έδωσε και πάλι τις υποσχέσεις που μας δίνει τον τελευταίο καιρό αλλά έχουμε χορτάσει από λόγια. Δεν γίνεται μια ομάδα τέτοιου επιπέδου να μην έχει γήπεδο. Είμαστε το μεγαλύτερο χωριό του Δήμου και δεν έχουμε γήπεδο. Πως μπορεί μια ομάδα να ανταπεξέλθει σε μια τέτοια κατηγορία και πως μπορεί να την συντηρήσει ένας άνθρωπος βιοπαλαιστής χωρίς να έχει το γήπεδο της, να κόβει τα εισιτήρια της, να βάζει τις διαφημίσεις της, να εκμεταλλεύεται το κυλικείο. Πέρυσι δώσαμε 5.000 ευρώ μόνο για την προετοιμασία μας σε ξένο γήπεδο, για την μεταφορά των παικτών και ότι χρειαζόταν. Γίνεται να μην υπάρχει μια γηπεδική εγκατάσταση; Κάναμε μία συγκέντρωση προχθές και αντί να μας πει ότι δεν υπάρχουν χρήματα, ότι είναι δύσκολη η κατάσταση, μας έδωσε πάλι τις γνωστές υποσχέσεις».
 
Για τις δύο επιλογές που τους έδωσε ο κ.Χατζημαργαρίτης, λέγοντας πως το γήπεδο μπορεί να είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο με λιγότερο ποιοτικό χλοοτάπητα και τον Οκτώβριο με καλύτερης ποιότητας:
«Εάν θα γίνει ο χλοοτάπητας 1 Σεπτεμβρίου θα κάνω… κωλοτούμπες ολυμπιακών προδιαγραφών. Δεν είναι δυνατόν στην κατάσταση που είναι σήμερα το γήπεδο να είναι εκείνη την περίοδο, έτοιμο. Δεν μπορεί να σπαρθεί τίποτα αυτό το διάστημα. Γιατί δεν έχει γίνει κάτι το προηγούμενο διάστημα και φτάσαμε στις 4 Ιουλίου να συζητάμε για το αν θα γίνει και τι; Και πέρυσι τέτοιο καιρό όταν συζητούσαμε μας πρότεινε να αγωνιζόμαστε στο Δημοτικό γήπεδο. Εμείς δεν θέλουμε να αγωνιζόμαστε εκεί. Μαλώσαμε με τον Πανσερραϊκό, που με το δίκιο του θέλει να αγωνιστεί μόνος στο γήπεδο του. Παρακαλούσαμε να παίξουμε στο Σιδηρόκαστρο και το Χρυσό και τους ευχαριστούμε για την βοήθεια».
 
Για το τι προτίθεται να κάνει από εδώ και πέρα:
«Είπα στον κ. Χατζημαργαρίτη να πάρει τα δελτία και όταν όλα είναι έτοιμα να έρθει να μας βρει. Πως μπορώ να ξέρω ότι θα κάνει με τα γήπεδα. Μέχρι τις 16 Αυγούστου θα πρέπει να δηλώσουμε συμμετοχή. Με τις εγγυήσεις. Που θα κάνουμε προετοιμασία; Μας είπε ότι θα ετοιμάσει το γήπεδο της Πεπονιάς το οποίο χρειάζεται έργα. Αν είναι έτοιμο 23 Ιουλίου εδώ είμαστε, δεν είμαι αισιόδοξος».
 
 Για το πως νιώθει ο ίδιος:
«Είμαι πολύ πικραμένος, αγαπώ τον αθλητισμό και πιο πολύ την ομάδα του χωριού μου. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν πολλά τέτοια χωριά σαν το δικό μας με τόσους πολλούς φιλάθλους. Ακολουθούσαν την ομάδα παντού. Δεν θέλουμε να γίνει κάτι πρόχειρο γιατί τον Οκτώβριο δεν θα έχουμε γήπεδο. Χρειάζονται πολλά έργα, αποστραγγιστικό, μπεκ για ύδρευση, χώμα για να σηκωθεί ψηλά, να σπαρθεί, περίφραξη, κερκίδα. Πως θα σου δώσει η ΕΠΟ άδεια για να παίξεις; Αν θέλουμε να είμαστε σωστοί και ωραίοι, είναι έργα που πρέπει να γίνουν για να μείνουν».
 
Για τα όσα ακούγονται πως το γηπεδικό είναι δικαιολογία και υπάρχει οικονομικό πρόβλημα:
«Αυτά είναι αλληλένδετα. Πέρυσι η ομάδα ανέβηκε στη Γ΄ Εθνική, βάλαμε ένα «χ» ποσό και βαθιά το χέρι στην τσέπη γιατί δεν είχαμε τα έσοδα που περιμέναμε. Ακόμη και να περιορίσουμε το μπάτζετ και να πάμε για πιο χαμηλά δε γίνεται. Πως μπορώ να μαζέψω έσοδα, όταν πρωταρχικό είναι το γήπεδο, τα διαρκείας, το κυλικείο. Πήγαμε στο Σιδηρόκαστρο και έκοψα 1,5 εισιτήριο. Πως μπορώ να ζητήσω χορηγίες από τα μαγαζιά του χωριού, όταν η ομάδα δεν υπάρχει στο χωριό, να έρθει φιλοξενούμενος κόσμος, να κάνει κατανάλωση στα μαγαζιά»
 
Για το ποιος φταίει για την καθυστέρηση σε όλα αυτά:
«Δεν ξέρω. Ρωτήστε τον κ. Αγγελίδη, τον κ. Χατζημαργαρίτη, τον πρόεδρο του χωριού μας».
 
Για το τι γίνεται με τους παίκτες:
«Έχω μιλήσει με όλους τους παίκτες και δεν μπορώ να κρατήσω κανέναν. Κάποιοι έχουν πάει σε άλλες ομάδες, κάποιοι έχουν πει ότι θα περιμένουν, αλλά δεν μπορώ να δεσμευτώ για κανέναν».
 
 Για τα σενάρια συγχώνευσης:
«Δεν ισχύει κανένα σενάριο συγχώνευσης. Δεν έχει γίνει καμία πρόταση. Είναι λόγια που τα ακούω κι εγώ».
 
Πηγή: ΕΡΤ Σερρών
 
Κατηγορία Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του κάνει ο Στέλιος Καψάλης καθώς ως παίκτης του Άρη θα αγωνιστεί στην  Super League. Ο 23χρονος Σερραίος αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τους κίτρινους, πέρασε με επιτυχία και τα διαδικαστικά(ιατρικές εξετάσεις) και ενσωματώθηκε στην αποστολή του Άρη στα 3-5 Πηγάδια.
 Ο Στέλιος Καψάλης ξεκίνησε από την ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού, πέρασε στην πρώτη ομάδα, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2017. Πέρσι μεταγράφηκε στην Βασίλισσα του Βορρά, όπου πρόλαβε και φόρεσε  τη φανέλα της Βέροιας σε 16 παιχνίδια, καθώς ως γνωστόν η ομάδα της Ημαθίας αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Football League.
 
Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Σερραίου ποδοσφαιριστή:
«Έχω γνωριστεί με τον Πάκο Ερέρα, μου φάνηκε πολύ ευδιάθετος και χαρούμενος άνθρωπος, πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά, δεν έχουμε μιλήσει μέχρι τώρα για λεπτομέρειες. Ανεβαίνω μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, έχω περάσει εξετάσεις, είναι όλα όπως πρέπει.
 
Για το πως νιώθει που θα αγωνίζεται σε μια ομάδα όπως ο Άρης:
«Νιώθω πολύ χαρούμενος που είμαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο σε όλη την Ελλάδα και έχει πολλές απαιτήσεις, αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα ο Άρης».
 
Για το πως περιμένει την φετινή χρονιά:
«Μιλάμε για άλλες απαιτήσεις, ο Άρης πρέπει να πρωταγωνιστεί, δεν μπορεί να έχει άλλους στόχους, είναι διαφορετικές οι απαιτήσεις».
 
Για τις θέσεις που αγωνίζεται:
«Μπορώ να αποδώσω καλύτερα ως κεντρικός αμυντικός, έχω παίξει την περσινή χρονιά και ως αριστερό μπακ».
 
Για το μήνυμα που έχει να δώσει στον κόσμο του Άρη:
«Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα, ονειρεύομαι να παίξω σε ένα γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης».
 
Στο νησί των Φαιάκων μετακομίζει ο Πέτρος Στοΐλας, αφού ανακοινώθηκε επίσημα ως συνεργάτης του Δημήτρη Σπανού.
Ο 36χρονος Σερραίος τεχνικός, που είναι κάτοχος UEFA PRO, μετά την Σπάρτη, τα Τρίκαλα και τον Πανσερραϊκό, συνεχίζει στην Football League αυτή τη φορά στην ΑΟ Κέρκυρα.
 
Η επίσημη ανακοίνωση:
"Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Σπανό. Μαζί του θα βρίσκονται, ο βοηθός του Πέτρος Στοΐλας και ο γυμναστής Σωτήρης Βίνο. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία".
 
Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ
Η διοίκηση του Τμήματος Μπάσκετ Ανδρών του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού ανακοινώνει με χαρά και ιδιαίτερη τιμή την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σερραίο Παλαίμαχο Διεθνή Καλαθοσφαιριστή Γιώργο Μακαρά, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή. 
 
Ο Γιώργος ξεκίνησε την πλούσια επαγγελματική του καριέρα από τη Θύελλα Σερρών. Την περίοδο 1984-85 ήταν ένας από τους επικεφαλής αθλητές της Α.Ε. Σερρών που πέτυχε την άνοδο στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Την επόμενη χρονιά, παρά τον υποβιβασμό της ομάδας, «ο Σερραίος με το γλυκό σουτ» μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, στον οποίο αγωνίστηκε για έξι συνεχόμενα έτη έχοντας σπουδαίους συμπαίκτες όπως οι Σταυρόπουλος, Πρέλεβιτς, Κόρφας και Φασούλας, αλλά και αντιπάλους όπως ο Γκάλης και ο Γιαννάκης στον Άρη. Στα χρόνια αυτά έπαιξε σε 3 τελικούς Κυπέλου Ελλάδας, ενώ το 1991 κέρδισε το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης, με «ηρωική» μάλιστα εμφάνιση στον ιστορικό τελικό της Γενεύης. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στο Περιστέρι και, πέντε χρόνια αργότερα, έκλεισε την καριέρα του  στον Αθηναϊκό σύλλογο ως αθλητής της Α1 μόλις στα 31 του. Παράλληλα, αγωνίστηκε ως διεθνής σε όλες τις Εθνικές Ομάδες της χώρας μας, έχοντας συνολικά 15 συμμετοχές με 7 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα και σημαντικότερη αυτή με την «Επίσημη Αγαπημένη» στο Προολυμπιακό Τουρνουά το 1988.  
 
Ο Γιώργος Μακαράς, εκτός από το ταλέντο και την προσφορά του στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση, ξεχώρισε επίσης για τον χαρακτήρα και το ήθος του ως άνθρωπος, γι’ αυτό και αναγνωρίστηκε και βραβεύτηκε από συμπαίκτες και αντιπάλους. 
 
Για όλα τα παραπάνω, η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο του Πανσερραϊκού Κρι Κρι εμπιστεύεται στον Γιώργο τη νευραλγική θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας και τον καλωσορίζει στη μεγάλη «οικογένεια» των «λιονταριών».
 
Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Παίκτης του Απόλλωνα Παραλιμνίου είναι ο πρώην μέσος του Πανσερραϊκού, Αριστοτέλης Παναγιωτίδης.
Ο 21χρονος μέσος είχε δοθεί δανεικός το 2016-17 στα Λιοντάρια από τον ΠΑΟΚ, μαζί με τους Τσελεπίδη, Κτιστόπουλο και Κάκκο. Το περσινό καλοκαίρι ενώ είχε συμφωνήσει στον Ηρακλή(Football League), η μεταγραφή κόλλησε, αφού ο  Ηρακλής υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική. Βρήκε όμως  στέγη στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στην Καλλιθέα, ενώ τον περασμένο Γενάρη επέστρεψε στην γενέτειρά του την Πτολεμαΐδα και αγωνίστηκε στην ΑΕΠ Καραγιαννίων(Γ’ Εθνική – 3ος όμιλος).
Ο Αριστοτέλης Παναγιωτίδης πρόκειται να δώσει λύσεις στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής στον νέο Απόλλωνα που ετοιμάζει ο Παύλος Δημητρίου.
 
Κατηγορία Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
Τετάρτη, 04 Ιούλιος 2018 17:13

ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΙΑΞΗΣ!!!

Ένα ακόμη μεγάλο ταλέντο του Σερραϊκού κάμπου κάνει το τεράστιο άλμα στην καριέρα του, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Κυριάκου Γιαξή από τον Πανσερραϊκό με ελεύθερη μεταγραφή.
Ο νεαρός άσος υπέγραψε συμβόλαιο με τον Δικέφαλο μέχρι το 2021 και θα ενταχθεί στην Κ20 της ομάδας.
 
Κυριάκος Γιαξής
Γεννήθηκε στις Σέρρες στις 3 Απριλίου του 2001 και από πολύ μικρός εντάχθηκε στην θυγατρική ομάδα του Πανσεραϊκού, τον Πήγασο Σερρών. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις στο τοπικό πρωτάθλημα, όσο και με την φανέλα της Μικτής της ΕΠΣ Σερρών, με την οποία κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα, όντας μάλιστα αρχηγός, του έδωσαν προαγωγή στην μεγάλη ομάδα του Πανσερραϊκού με την οποία την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 13 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Football League.
Παράλληλα ο Γιαξής κλήθηκε και στην Εθνική Παίδων και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, συμμετέχοντας τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι της ομάδας και θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Μετά τον υποβιβασμό του Πανσερραϊκού στην τρίτη εθνική κατηγορία ο νεαρός άσος έμεινε ελεύθερος και παρά το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, εντός και εκτός χώρας, εκείνος αποφάσισε να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.
Καλώς ήρθες Κυριάκο!
 
Μια νέα προσπάθεια ξεκινά στον Δραβίσκο  με στόχο την επιστροφή στα ψηλότερα του Σερραϊκού ποδοσφαίρου. Η επιστροφή του Αντώνη Καρακίζη στον πάγκο της Ασπίδας γεμίζει με αισιοδοξία τους ανθρώπους της ομάδας καθώς είναι συνδεδεμένη με την πανηγυρική άνοδο  στην Α’ ΕΠΣΣ, το 2001-02 όταν οι δυο πλευρές είχαν συνεργαστεί. 
Οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνίας αργά χθες το βράδυ και ήδη άρχισε ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά, με μοναδικό στόχο την άνοδο στην Ανώτερη κατηγορία της ΕΠΣΣ. Η ομάδα θα βασιστεί στα υπάρχον ρόστερ το οποίο ανανέωσε στην μεγάλη του πλειοψηφία, ενώ θα γίνουν και προσθήκες παικτών της περιοχής, αλλά και παικτών που είχαν συμβάλλει τα μέγιστα στην μεγαλειώδη πορεία της ομάδας μέχρι την Επίλεκτη κατηγορία και μετά την οικειοθελή αποχώρηση η ομάδα βρέθηκε στα πολύ χαμηλά στη φετινή Β’ Κατηγορία.
Ο 52χρονος τεχνικός, Αντώνης Καρακίζης, που επιστρέφει στην Aσπίδα Δραβίσκου, είναι κάτοχος πτυχίου UEFA Α’ κι έχει μεγάλη πείρα στους πάγκους των ομάδων των Σερρών, καθώς έχει δουλέψει στο Ροδολίβος, τους Επταμύλους, το Άγιο Πνεύμα, τους Πόντιους Σερρών, τον Παμβλαχιακό, την ΑΕΔ Τραγήλου, την Τερπνή, την Κοίμηση, το Σκούταρι την Μονόβρυση και τον Προβατά.
 
Κατηγορία ΕΠΣΣ
Prev Next
STUDIO FOTO KLIK
ParisNiko - Τηλ. 23210 24515, 55177 - CU: 6943 445 854, F2G: 6931 303 318, WHATS UP: 6980 018 050
…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
Goal Cafe | To Νούμερο 1 Sports Cafe της πόλης / ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ NOVA
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ STUDIO - Τηλ.: 694 806 9001
Με τη συλλογή ποτηριών cocktail κάθε μέρα είναι γιορτή!
P&J Papoutsis, clothes & shoes
VETROP - ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΤΣΗΣ -  ΕΜΠΟΡΙΟ (ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ) - Τηλ.: 23210 80033 - Οδός Σερρών - Θεσσαλονίκης (6o χλμ)
ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΗΛ.: 23210 36238 - Κιν: 6978 330 547
Le@rn it... ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ...
Σουβλάκι ο Σώτος | Τηλέφωνο :23210 56211
BP Πετρέλαιο Θέρμανσης: Μανάφης Κωνσταντίνος, 2o χλμ Σερρών-Θεσσαλονίκης, τηλ: 23210 39358
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
BP ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - AUTO GAS
SELI ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ - ΤΗΛ: 23210 73223
Συμβουλευτική Λογιστική - Γαβριηλίδης Ιωάννης - Μεραρχίας 13 - Σέρρες - τηλ. 23210 67371 - 6934 910 968
www.serresgoal.gr - FOTO KLIK - Εθν. Αντίστασης 5 (πλατεία Ελευθερίας) - Σέρρες- Τηλ.: 23210 23131
O2  ARENA sports cafe - Γρ. Ρακιτζή 57, Σέρρες - τηλ.: 23210 65676, Υπεύθυνος: Νίκος Λάππας τηλ.: 6936145444
Family Kitchen - Χειροποίητος Γύρος, Εκλεκτά Ψητά
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
Bet Αρένα - Τηλ. 23210 59586
ΟΠΤΙΚΑ - ΗΛΙΑΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ - Λ. ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ 18, ΣΕΡΡΕΣ - ΤΗΛ: 23210 23124 - 6936 903 511
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
Auto Club - Λευκώνας Σερρών - Τηλ. 23210 50599, 75895

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΤΑΣΟΣ ΔΕΝΤΣΑΣ... ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ...

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Φεβρουάριος 2019 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ… ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 19ΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ… ΚΥΡ 17/2 – 15:00

Φεβ 15, 2019

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ… ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 19ΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ… ΚΥΡ 17/2 – 15:00

Χωρίς Σερραίο διαιτητή ο Σερραϊκός όμιλος της Γ’ Εθνικής, για τα παιχνίδια ...