Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 05 Μαϊος 2020
Στον Τάσο Πατσίδη και στο Proininews μίλησε ο προπονητής του Μ. Α. Ορφανίου, Μπάμπης Χρυσοστομίδης. Ως γνωστόν ο Σερραίος τεχνικός, προποητής τα 2 τελευταία χρόνια στην ομάδα της Καβάλας πέτυχε 2 ανόδους, ενώ η φετινή 3η είναι η πιο σημαντική, καθώς ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου αναδείχτηκε πρωταθλητής της ΕΠΣ Καβάλας και κέρδισε την άνοδο στην Γ' Εθνική, αφού ήταν πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα της Α' ΕΠΣ Καβάλας, όταν λόγω κορονοϊού μπήκε STOP και στο ποδόσφαιρο.
 
Χαρακτήρισε δίκαιη την άνοδο της ομάδας του που όπως είπε ο ίδιος βασίστηκε στο γεγονός ότι δημιουργήθηκε μια καλή παρέα που τα τελευταία δυο χρόνια είχε δυο ανόδους.
 
Αναλυτικά η συνέντευξη.
 
Ερώτηση: Τελικά δίκαια έστω και με αυτό τον τρόπο, ο Μ. Α Ορφανίου ανεβαίνει στη Γ` Εθνική;
Απάντηση: Θεωρώ ότι είναι δίκαιη. Η πορεία και η διάρκεια κρίνει έναν πρωταθλητή. Είμαστε μια ομάδα που στα δυο τελευταία χρόνια έχουμε δυο ανόδους χωρίς να χάσουμε εκτός έδρας. Ναι, δίκαια είμαστε στη Γ` Εθνική. Το πιο κομβικό παιχνίδι απ` ότι αποδείχθηκε ήταν το διπλό στο Βερούλειο μέσα στον Βύρωνα. Αποδείχθηκε τελικός. Αν όντως όπως πολύ σωστά είπε ο κ. Καρίπογλου στη συνέντευξη του, το πρωτάθλημα σταματούσε μια εβδομάδα πριν, ο Βύρωνας θα ήταν πρωταθλητής.
 
Ο παράγοντας τύχη έπαιξε το ρόλο του.
 
Ερώτηση: Πάντως γεγονός είναι ότι η ομάδα σας δέχθηκε κολακευτικά σχόλια απ` όλους; Μάλιστα και από τον πρόεδρο του Βύρωνα που ήταν ανταγωνιστής στη μάχη του τίτλου;
Απάντηση: Όντως διάβασα τη συνέντευξη του κ. Καρίπογλου. Είπε αλήθειες. Η κάθε ομάδα πήρε αυτό που  τις άξιζε και τελικά αποδείχθηκε ότι δίκαια ο Μέγας βγήκε πρωταθλητής. Τα σχόλια από την αρχή του πρωταθλήματος ότι σε κάποια στιγμή θα ξεφουσκώναμε και ότι δεν θα είχαμε διάρκεια, δεν επαληθεύτηκαν.
 
Εμείς είχαμε ένα μικρό σε αριθμό ρόστερ, με χαμηλό μπάτζετ. Τα παιδιά ανταποκριθήκανε στο 100%. Τους αξίζουν διπλά συγχαρητήρια.
 
Ερώτηση: Τελικά ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας;
Απάντηση: Το μυστικό της επιτυχίας ήταν ότι εμείς είμαστε μια καλή παρέα. Είμαστε δυο χρόνια μαζί στην ομάδα. Γίναμε μια καλή οικογένεια. Τα αποδυτήρια βγάζανε υγεία. Αυτά έφεραν τα καλά αποτελέσματα.
 
Ερώτηση: Πέρασε κάποιες διακυμάνσεις η πορεία του Μέγα. Είχε φτάσει να είναι 5 βαθμούς μπροστά αλλά είχε χάσει γρήγορα αυτό το αβαντάζ.
Απάντηση: Είχαμε ένα μήνα που κάναμε κάποια άσχημα αποτελέσματα. Σε αυτό επηρέασαν διάφορες καταστάσεις. Είχαμε τον Μαυρέα τραυματία για 2,5 μήνες. Είχαμε τον Παλληκαρά τραυματία για 1,5 μήνα. Η οποιαδήποτε απώλεια στη δικιά μας ομάδα, στο δικό μας ρόστερ, έπαιζε το ρόλο της.
 
Ευτυχώς το ξεπεράσαμε. Ευτυχώς για μας δεν το εκμεταλλεύτηκαν όσο θα έπρεπε ο Βύρων και ο Ορφέας που εκείνο το διάστημα είχαν και αυτές οι δυο ομάδες, ορισμένα στραβοπατήματα.
 
Ερώτηση: Μέτρησε και το γεγονός ότι ο Μέγας δεν ήταν το μεγάλο φαβορί για την άνοδο;  Ο Βύρων και ο Ορφέας είχαν χαρακτηριστεί τα δυο μεγάλα φαβορί.
Απάντηση: Σίγουρα παίζει το ρόλο του όταν ξεκινάς το πρωτάθλημα και σε χρίζουν όλοι φαβορί. Υπάρχει το άγχος ότι πρέπει να κερδίζεις συνέχεια. Σε βαραίνει αυτό το πράγμα. Όταν δεν είσαι φαβορί, παίζεις πιο ελεύθερα και σου βγαίνουν τα αποτελέσματα. Σημαντικότερος παράγοντας στο ποδόσφαιρο είναι το άγχος και η ψυχολογία. Εμείς δεν είχαμε κανένα άγχος. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα και στην πορεία μας βγήκανε όλα.
 
Στις πέντε πρώτες αγωνιστικές πιάσαμε τον αρχικό μας στόχο, που ήταν η γρήγορη παραμονή και μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα παίζαμε πιο ελεύθερα στα παιχνίδια σε σχέση με τον Ορφέα και τον Βύρωνα.
 
Ερώτηση: Τι μπορούμε να πούμε για την επόμενη μέρα; Ο Μέγας επανέρχεται σε Εθνική κατηγορία μετά από πολλά χρόνια. Ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας;
Απάντηση:  Κοιτάξτε λόγω της πανδημίας δεν έγινε μέχρι τώρα  η παραμικρή συζήτηση. Πιστεύω ότι μέσα στο επόμενο 15νθήμερο θα βρεθούμε. Υπάρχει όλη η καλή διάθεση από τις δυο πλευρές να συνεχιστεί η συνεργασία κάτω από κάποιες κατάλληλες προϋποθέσεις.  Θα συζητήσουμε και θα δούμε. Η διάθεση είναι πολύ καλή.
 
Ερώτηση:  Στη Γ` Εθνική στο νέο πρωτάθλημα θα βρεθούν αντίπαλοι δυο ομάδες τις ίδιας περιοχής, ο Μ. Α Ορφανίου και ο Αετός Ορφανού. Είναι καλό η αρνητικό;
Απάντηση: Έχει τα θετικά αλλά έχει και τα αρνητικά. Όσον αφορά την απόσταση είναι καλό που έχεις μια ομάδα δίπλα σου. Είναι ένα κέρδος. Υπάρχει όμως η αντιπαλότητα των γειτονικών χωριών. Οι στόχοι είναι κοινοί στην ίδια κατηγορία ενώ απευθύνεσαι στους ίδιους ποδοσφαιριστές. Ότι θες να πάρεις εσύ στις μεταγραφές, πιθανό να το θέλει και ο αντίπαλος. Η αγορά είναι η ίδια. Είμαστε στην ίδια αγορά και για τις διαφημίσεις και τους χορηγούς. Αυτό είναι ένα θέμα. Απευθύνεσαι στους ίδιους ανθρώπους, στο ίδιο κοινό. Νομίζω ότι αν τα βάλουν κάτω τα πράγματα οι διοικήσεις των δυο ομάδων, μπορεί να βγει μια καλή συνεργασία που θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμη στη διάρκεια της σεζόν.
 
 
 
 
Φωτο: Ο Διευθύνων σύμβουλος του Πανσερραϊκού κ. Τάσος Καζίας παραδίδει τις δύο παλέτες με τα χαρτικά, καθώς και 2 επετειακές φανέλες στον Διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών κ. Φαρμάκη!
 
Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, δώρισε στο Νοσοκομείο Σερρών δυο παλέτες με χαρτικά, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη της στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για όλα όσα κάνουν τον καιρό της πανδημίας, της COVID-19. Ο Διοικητής κ. Νικόλαος Φαρμάκης, παρέλαβε το υλικό και μαζί την υπόσχεση από την ομάδα μας, ότι μόλις ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα και επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων στα γήπεδα, όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Σερρών θα αποκτήσει δωρεάν, εισιτήρια διαρκείας των «λιονταριών».
 
Κατηγορία Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Error: No articles to display

www.serresgoal.gr - FOTO KLIK - Εθν. Αντίστασης 5 (πλατεία Ελευθερίας) - Σέρρες- Τηλ.: 23210 23131

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Ιούλιος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 07 & 08/3 -15:30

Μαρ 07, 2020

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 07 & 08/3 -15:30

Οι ορισμοί των διαιτητών των πρωταθλημάτων ΕΠΣ Σερρών για το Σαββατοκύριακο...