Για την 12η θέση της  Ελίτ του Σερραϊκού ποδοσφαίρου θα αναμετρηθούν το ερχόμενο Σάββατο 25/5, η Δόξα Νέου Σκοπού(10η στην Επίλεκτη) και ο Ηρακλής Αμμουδιάς(3ος στην Ανώτερη). Ένα παιχνίδι που θα αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και θα κλείσει την αγωνιστική σεζόν ου ολοκληρώνεται.
 
Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:
 
Ορισμός αγώνα μπαράζ Νέος Σκοπός-Αμμουδιά
Παρουσία παραγόντων των δύο ομάδων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Σ, στο πλαίσιο του Δ.Σ, ο ορισμός του αγώνα μπαράζ ανάμεσα στη Δόξα Νέου Σκοπού και τον Ηρακλή Αμμουδιάς με το νικητή να κερδίζει μία θέση στην Επίλεκτη Κατηγορία της σεζόν 2019-20. 
 
Αναλυτικά:
Σάββατο 25 ΜΑΪΟΥ
♦Γήπεδο Ε.Π.Σ.Σερρών(Πάρκο Ομόνοιας) | Ώρα έναρξης 05:00μ.μ | 
ΝΕΟΣ ΣΚΟΠΟΣ - ΑΜΜΟΥΔΙΑ 
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών καλεί τους Σερραίους φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια των δύο ομάδων.
 
Μια απολαυστική ιστορία 8 χρόνων θα εορταστεί, για 3η συνεχή χρονιά, στο προαύλιο χώρο του Λευκού Πύργου την Τετάρτη 29 Μαΐου από τις 5μμ έως τις 9μμ, με ένα ανατρεπτικό αστικό πικ νικ. 
Πρωταγωνιστής, φυσικά, το Todaylicious Hot Dog με λουκάνικο Φρανκφούρτης Creta Farms Εν Ελλάδι παρέα με τη Hellmann’s BBQ sauce και το  Hellmann's Cream Cheese.
Δωρεάν hot dog, ασταμάτητη μουσική, διασκεδαστικά παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις που θα συναρπάσουν όλους τους παρευρισκόμενους! 
Μείνετε συντονισμένοι στις επίσημες σελίδες των Todaylicious & Today’s Delicious Stores και στο www.todaygroup.gr για περισσότερες πληροφορίες!
 
Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμό ΣΕΡΡ.Α.Σ., κ. Γιάννης Γαβριηλίδης, μας μιλά για την απόφασή του να είναι υποψήφιος στο δήμο Σερρών.
Παράλληλα, περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί ο δήμος να βοηθήσει στην ανάπτυξη, πέρα από την βελτίωση της καθημερινότητας.
 
Συστήστε μας τον Γιάννη Γαβριηλίδη
Γεννήθηκα στην Ελβετία το 1979. Μεγάλωσα στις Σέρρες  σε μια τρίτεκνη οικογένεια και αποτελώ το μικρότερο μέλος της.
Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Λογιστική, ενώ ολοκλήρωσα και τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στη Χρηματοοικονομική Λογιστική και Διοίκηση στο ΑΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.
Διατηρώ λογιστικό γραφείο στο κέντρο της πόλης εδώ και 12 έτη, ενώ στο παρελθόν εργάστηκα ως διευθυντικό στέλεχος σε επιχειρήσεις στον κλάδο των κατασκευών. Είμαι παντρεμένος και είμαι πατέρας μιας πεντάχρονης κορούλας. 
Πως προέκυψε η ενασχόλησή σας με τα κοινά? Γιατί αποφασίσατε να συμμετέχετε στις εκλογές για το Δήμο Σερρών;
Το ερέθισμα για την ενασχόληση μου με την τοπική αυτοδιοίκηση είχε ενεργοποιηθεί από τις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, όπου υπήρχαν προτάσεις για την ένταξη μου σε κάποιο συνδυασμό.
Τα έτη που μεσολάβησαν από τότε μου έδειξαν ότι θα πρέπει να αποβάλλουμε τον παράγοντα αποστασιοποίησης από τα κοινά και να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε μέσω της ενεργής μας συμμετοχής  τα κακώς κείμενα που ενδεχομένως μας ενοχλούν στον τόπο και στην πόλη. Οφείλουμε να είμαστε συνειδητοποιημένοι και ενεργοί πολίτες και να βρισκόμαστε μπροστά στις αποφάσεις που λαμβάνονται , καθώς αυτές επηρεάζουν την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής μας. Οι πρωταρχικές ανάγκες όλων  διαπιστώνονται πρώτα σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκεί πρέπει να αντιμετωπίζονται. Το ενδιαφέρον και η ενασχόληση όλων θα πρέπει να αναπτυχθεί για τις γειτονιές που μεγαλώνουν, που πηγαίνουν σχολείο, που σπουδάζουν και απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που μπορεί η συγκεκριμένη τοπική κοινωνία να τους προσφέρει.  
Τα παραπάνω με ενέπνευσαν να πάρω την απόφαση να συμμετέχω στα κοινά του Δήμου μας, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό ΣΕΡΡ.Α.Σ. του Στέφανου Φωτιάδη.
gabrihlidhs 222
Είστε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό ΣΕΡΡ.Α.Σ. Γιατί αποφασίσατε να συμπορευτείτε με τον Στέφανο Φωτιάδη;
Η αποδεδειγμένη εμπειρία και οι πράξεις σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η ειλικρίνεια, η ωριμότητα της σκέψης, η δημιουργικότητα  και η ικανότητα στη λήψη αποφάσεων είναι χαρακτηριστικά που θεωρώ ότι θα πρέπει να έχει ο αυριανός Δήμαρχος της πόλης μας. Τα χαρακτηριστικά αυτά διέκρινα στον Στέφανο Φωτιάδη και ανταποκρίθηκα θετικά στο κάλεσμα του. Πέραν τούτου όμως ο συνδυασμός μας έχει κάνει πράξη αυτό που ο νόμος ορίζει. Είναι ανεξάρτητος, με πνεύμα συνεργασίας, πολυσυλλεκτικός, πλήρως απαγκιστρωμένος από κομματικές γραμμές και ακριβώς αυτό είναι το ηθικό πλεονέκτημα, έναντι άλλων.  Όσοι συμμετέχουν έχουν μία κοινή ιδεολογία και έναν κοινό προσανατολισμό, την πόλη μας. Σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας οι κάτοικοι αποφασίζουν και τα κόμματα οφείλουν να απέχουν.
Ποια είναι, κατά τη δική σας άποψη, τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Σερρών;
Δε θα αναφερθώ στα γνωστά και σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητας, όπως το πράσινο, το νερό,  την καθαριότητα, το οδικό δίκτυο, την πρόσβαση των ΑΜΕΑ, ούτε σε προβλήματα υποδομής μιας γειτονιάς ή μιας συνοικίας, γιατί ο Δήμος μας δεν είναι μόνο μια γειτονιά… Ούτε βεβαίως θα μηδενίσω τις προσπάθειες των Δημοτικών Αρχών  που προσπάθησαν και προσπαθούν για κάτι καλύτερο.  Αυτό που θα πρέπει να ανησυχεί όλους τους φορείς , Δήμος, Περιφέρεια, Επιμελητήριο και να υπάρχει συνέργεια μεταξύ τους είναι  να επιδιώξουν και να  αντιστρέψουν  την τελευταία θέση που κατέχει ο Νομός μας και με τη βούλα της ΕΛΣΤΑΤ σε επίπεδο ΑΕΠ. Ο στόχος μας λοιπόν είναι ένας, ρεαλιστικός, ουσιαστικός και μέσα από το πρόγραμμα μας εφικτός.  Είναι αδιανόητο φίλοι και αδέρφια μας να αναζητούν επαγγελματικό, κοινωνικό, ακόμη και εκπαιδευτικό καταφύγιο σε άλλες πόλεις και χώρες και όχι στην δική μας ώστε με τη σειρά τους να παράξουν νέο πλούτο.
Είστε ένας νέος άνθρωπος, ελεύθερος επαγγελματίας, που δραστηριοποιήστε στον τόπο σας. Πιστεύετε πως ο Δήμος έχει ρόλο, μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη, ώστε οι νέοι να μείνουν στον τόπο τους;
Ανέφερα λίγο πριν, ότι οι ανάγκες  και τα προβλήματα  που βιώνουμε σε τοπικό επίπεδο, μέσα σε αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίζονται. Ο Δήμος είναι υποχρεωμένος και οφείλει να δημιουργήσει ένα δίχτυ προστασίας για τους δημότες και ιδιαίτερα στους νέους που αποτελούν το πιο δημιουργικό και το πιο ελπιδοφόρο κομμάτι της κοινωνίας μας. Προς αυτή την κατεύθυνση ο Δήμος θα πρέπει να συνεργαστεί με όλους τους φορείς αλλά και να αξιοποιήσει όλους τους πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την ανάδειξη  του φυσικού πλούτου του Νομού μας, την ενίσχυση της εξωστρέφειας,  της πολιτιστικής κληρονομιάς, των μνημείων, την αύξηση της τοπικής απασχόλησης, τη μείωση της ανεργίας, την ενθάρρυνση των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, τη μείωση των δημοτικών τελών, έτσι ώστε όλοι οι δημότες να έχουν ωφέλεια από τα παραπάνω. Το μέλλον του τόπου είναι τα παιδιά μας, τα οποία θέλουμε να παραμείνουν εδώ και φυσικά όλοι έχουμε την υποχρέωση να δημιουργήσουμε τις ιδανικές συνθήκες προς αυτή την κατεύθυνση.
Αν εκλεγείτε, με ποιον τομέα θα θέλατε να ασχοληθείτε;
Εφόσον οι Σερραίοι δημότες με τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους, θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση του Δημάρχου να με αξιοποιήσει όπως αυτός πιστεύει.
 
Πηγή: blife.gr
 
Για τέταρτη συνεχή χρονιά θα βρίσκεται στον πάγκο του Απόλλωνα Παραλιμ΄νιου ο παύλος Δημητρίου, αφού χθες αργά το βράδυ ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών.
Από την άλλη τη φανέλα του Απόλλωνα θα φορούν και τη νέα χρονιά μια 5εντάδα παικτών που είναι οι: Τάκας Βασίλειος, Μάλαμας Λιάρας, Κουτζαβασίλης Γιάννης, Νικολαΐδης Κρίτων και Τοπάλ Χαράλαμπος.
 
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
 
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Το Δ.Σ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παύλο Δημητρίου. Ο προπονητής που καθοδηγεί την ομάδα μας τα τελευταία τρία χρόνια, θα συνεχίσει το επιτυχημένο του έργο και την ερχόμενη σεζόν αφού υπάρχει πλήρη συμφωνία σε όλα τα σημεία της συνεργασίας μας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, για το καλό της ομάδας μας.
 
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
Το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Τάκα Βασίλειο, Μάλαμα Λιάρα, Κουτζαβασίλη Γιάννη, Νικολαΐδη Κρίτων και Τοπάλ Χαράλαμπο.Τους εύχεται να είναι υγιείς και να έχουν καλή αγωνιστική σεζόν.
 
Το Τουρνουά Ποδοσφαίρου του NRG Sports Center είναι γεγονός για 15η χρονιά! 
Η συνήθεια που έγινε λατρεία για τους… κολλημένους με την μπάλα επιστρέφει και σας δίνει την ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητες σας και να κερδίσετε πλούσια δώρα!
Γυαλιά Ηλίου… 
Aθλητικά σετ με μπουφάν και φόρμες Givova…
Δωροεπιταγές για φαγητό και διασκέδαση σε γνωστά καταστήματα των Σερρών!
 
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!
 
Σέντρα στις 28 Μαΐου!
Μαζέψτε την παρέα σας, κάντε την δική σας ομάδα, δηλώστε συμμετοχή και τα γήπεδα του NRG Sports Center σας περιμένουν για να ξεδιπλώσετε το ταλέντο σας και εδώ οι καλύτεροι σίγουρα φαίνονται, γιατί στο τέλος φεύγουν φορτωμένοι με δώρα!
 
ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ;
 
Υπεύθυνος Τουρνουά:
Γιώργος Συμεωνίδης(6942624667)
Τηλ. Επικοινωνίας: 23210 47280, NRG Sports Center(Πάρκο Ομόνοιας)
 

ΦΩΤΟ: ο Νίκος Μαλαδάκης, μόνος προ του Βαγγέλη Τζίμμα δεν δυσκολεύεται από κοντά κάνει το 1-0 για τον Ηρακλή....

ΦΩΤΟ: Νίκος Μαλαδάκης το 1-0, ο δημιουργός και των δυο γκολ Χρήστος Γκάλιος, και ο Θανάσης Βούλιος το 2-0...

Το μπαράζ βάφτηκε Γαλάζιο στο Παραλίμνιο, καθώς ο Ηρακλής Αμμουδιάς, ο 2ος του Α’ ομίλου της Ανώτερης κατηγορίας επιβλήθηκε με 2-0 του Άρη Πρώτης και πήρε την δεύτερη ευκαιρία για άνοδο στην Επίλεκτη, καθώς το επόμενο σαββατοκύριακο θα ορισθεί το μπαράζ από την διοργανώτρια αρχή, ανάμεσα στον Ηρακλή Αμμουδιάς και τη Δόξα Νέου Σκοπού για την 12η ομάδα στην Ελίτ του σερραϊκού ποδοσφαίρου.
Σε έναν παιχνίδι μιας ανάσας όπως το σημερινό μπαράζ η ομάδα που βάζει πρώτη γκολ παίρνει το μεγάλο πλεονέκτημα και αυτό οι έμπειροι παίκτες του Βαγγέλη Τούσκα το πέτυχαν και μετά το διαχειρίσθηκαν πολύ καλά και κατάφεραν μάλιστα να πετύχουν και δεύτερο γκολ όταν στο τέλος οι Πρωταίοι είχαν βγει μπροστά και βρήκαν ντους κενούς χώρους να τελειώσουν πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Χρήστου Κρυωνά. 
Από την μεριά της η ομάδα της Πρώτης δημιούργησε τις ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ είτε γιατί δεν ήταν εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια οι παίκτες της, είτε γιατί σε κάποιες φάσεις ο Τάσος Ρουστάνης είπε όχι με τις αποκρούσεις που πραγματοποίησε.
 
Το φιλμ του αγώνα:
05’ μετά από φάση διαρκείας, ο Γκάλιος Χρ. λίγο έξω απ’ την μικρή περιοχή πιάνει δυνατό σουτ αλλά η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι
26’ δυνατό μακρινό σουτ του Γκρέτσα, η μπάλα περνάει λίγο άουτ απ’ το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ρουστάνη
28’ αντεπίθεση των τυπικά γηπεδούχων, ο Γκούρτσας από αριστερά βγάζει παράλληλη σέντρα, εναέρια προβολή στο πρώτο δοκάρι του Τσιάτρη, δε βρίσκει την μπάλα όμως όπως θα ήθελε κι αυτή περνάει παράλληλα μπροστά απ’ το τέρμα του Ρουστάνη
32’ μακρινό σουτ του Δρακούλη, δε δυσκολεύεται ο Ρουστάνης, που μπλοκάρει σταθερά, με τους παίκτες της Αμμουδιάς να έχουν μπει καλύτερα στο πρώτο 15λεπτο, ενώ οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα μετά το 20λεπτο
35’ κοντινή σέντρα από αριστερά του Ζαγκλιβέρη, ο Τσιάτρης με χαμηλή κεφαλιά δεν καταφέρνει να γίνει επικίνδυνος
37’ ΓΚΟΛ 0-1 ο Μαλαδάκης. Αντεπίθεση της Αμμουδιάς, με τον Γκάλιο από αριστερά να περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του και την κατάλληλη στιγμή να βρίσκει στο σημείο του πέναλτυ τον αφύλαχτο Μαλαδάκη, ο οποίος μόνος προ του Τζήμα δε δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους Γαλάζιους της Αμμουδιάς
40’ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! για τον Άρη με τον Δρακούλη απ’ το σημείο του πέναλτυ να σουτάρει αλλά να στέλνει τη μπάλα απελπιστικά άουτ
56’ μακρινό σουτ του Κωσταγιαννάκη, δεν ανησυχεί ο Ρουστάνης, αφού η μπάλα καταλήγει πολύ άουτ, με τους Πρωταίους να έχουν μπει καλύτερα στο Β’ ημίχρονο αφού βρίσκονται πίσω στο σκορ και προσπαθούν να φτάσουν στην ισοφάριση
59’ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! μετά από κόρνερ από δεξιά του Ζαγκλιβέρη, ο Γκούρτσας στο δεύτερο δοκάρι πιάνει δυνατό σουτ αλλά μπλοκάρει ο Ρουστάνης
60’ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! για τους Πρωταίους με τον Τσιάτρη μέσα απ’ την περιοχή κι αριστερά να πιάνει συρτό σουτ στην κλειστή γωνία αλλά να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ρουστάνης
82’ σουτ του Μητκώνη λίγο έξω απ’ την περιοχή, η μπάλα ψηλά άουτ
93’ ΓΚΟΛ 0-2 ο Βούλιος. Αντεπίθεση της ομάδας της Αμμουδιάς, με τον Χρήστο Γκάλιο και πάλι να είναι ο δημιουργός και την κατάλληλη στιγμή να βγάζει στον αφύλαχτο Βούλιο ο οποίος μόνος προ του Τζήμα δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0, ένα γκολ καρμπόν με το πρώτο 
95’ δυνατό σουτ του Τσιάτρη λίγο έξω απ’ την περιοχή, αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ρουστάνης
Διαιτητικό τρίο: Κρυωνάς, Δουλγέρης, Βογιατζής
 
ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΗΣ(Δρακούλης): Τζήμας, Γκρέτσα, Κονσολίδης, Πανταζής, Καρασαββίδης, Γκούρτσας, Ζαγκλιβέρης, Κουρτίδης, Δρακούλης, Κωσταγιαννάκης(81’ Μελίτος), Τσάτρης
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ(Β. Τούσκας): Ρουστάνης, Σοφιανίδης(74’ Σαδίκης), Νικ. Γκάλιος, Ηλ. Γκάλιος, Μοναστηρλής, Σιδηρόπουλος, Βούλιος, Αλμπανάκης, Μαλαδάκης(94’ Τούσκας), Μητκώνης, Χρ. Γκάλιος
 
ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
 
Παρακολουθήστε από το Serresgoal.gr, το αγαπημένο σας Λεπτό Προς Λεπτό, με πλήρη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση όλων των αγώνων, που θα διεξαχθούν σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου 2019, για την Επίλεκτη(10η αγων. - Play Off), την Ανώτερη κατηγορία(10η αγων.-Play Out), αλλά και τη Β' κατηγορία(26η αγων., 3ος γύρος), με ώρα έναρξης τις 17:00. 
Τέλος σήμερα διεξάγονται δυο παιχνίδια κατάταξης στην Ανώτερη κατηγορία που ξεκινούν στις 16:30.
 

Η ανανέωση της ιστοσελίδας μας γίνεται με το κουμπί F5 ή με τον κλασσικό τρόπο(επιλογή διεύθυνσης και enter)...

 * Μαύρο χρώμα... σε εξέλιξη…
** Κόκκινο χρώμα... σε εξέλιξη με γκολ… σε παρένθεση το ημίχρονο...
*** Γαλάζιο χρώμα... τελικά αποτελέσματα…
 

POLYXRONIDHS LOGO mikro

Αναλυτικά:

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/05/2019 - 04:30μ.μ 
 
ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Α. Θέσεις 3-4
(Παραλίμνιο) ΠΡΩΤΗ-ΑΜΜΟΥΔΙΑ.....0-2 (0-1)
Σκόρερ: 37' Μαλαδάκης, 93' Βούλιος
Διαιτητές: Κρυωνάς, Δουλγέρης, Βογιατζής
Ιατρικό προσωπικό: Ντάκουλας Θεόφιλος
Β. Θέσεις 5-6
(Λευκώνας) ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ-ΡΟΔΟΠΟΛΗ.....1-4 (0-2)
Σκόρερ: 81' Κεφαλάς - 08', 62' Κωνσταντινίδης, 12', 76' Μπακάλοφ
Διαιτητές: Χαψάς, Σάββας, Φραγκάκης
Ιατρικό προσωπικό: Μούρας Δήμος
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 19/05/2019 - 05:00μ.μ
 
ΕΠΙΛΕΚΤΗ – PLAY OFF(10η αγων.)
(ΝΕΟΧΩΡΙ)SERRES 1800-ΧΡΥΣΟ.....0-0
Σκόρερ:
Διαιτητές: Καρπουζέλης, Παπαδόπουλος Ι., Παπαδόπουλος Χ.
Ιατρικό προσωπικό: Παπουτσής Κων/νος
ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑ-ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ.....4-2 (2-1)
Σκόρερ: 34'(π) Γεωργιάδης, 36', 64' Ζαχαριάς, 85' Κιουτσεκτσίδης - 31' Χατζηανδρέου, 58' Σταματίου
Διαιτητές: Δαουλτζής, Σώμης, Βογιατζή
Ιατρικό προσωπικό: Σιώης Γεώργιος
ΑΝΩΤΕΡΗ - Β’ ΟΜΙΛΟΣ – PLAY OUT(10η αγων.)
ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ-ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ.....1-2 (0-2)
Σκόρερ: 86' Μοσκοφίδης - 36' Νένος Χρ., 43' Λούφας
Διαιτητές: Παγωνάς, Μαργαριτόπουλος, Μαρλά
Ιατρικό προσωπικό: Σιάκκας Αντώνιος
ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ-ΚΟΡΜΙΣΤΑ.....2-4 (1-2)
Σκόρερ: 15' ..., 86' Καρίπογλου - 40' Παπαδόπουλος, 44' Παύλου, 72' Γεωργιάδης, 76' Γκούτσε
Διαιτητές: Πούλιος Αντ., Βουρλιάκης, Ευθυμιάδης
Ιατρικό προσωπικό: Δίγκα Στέλλα
Β’ ΕΠΣΣ - B’ ΟΜΙΛΟΣ(26η αγων. - 3ος γύρος)
(Πεπονιά)ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΠΕΠΟΝΙΑ.....0-6 (0-5)
Σκόρερ: 13' Φυλαχτούδης, 15' Δούφης, 29', 81' Μπεκρής , 32' Σκαπής, 45' Ποργιάζης
Διαιτητές: Μαγής,
Ιατρικό προσωπικό: Γιατρός ομάδας
ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑ-ΔΡΑΒΗΣΚΟΣ.....1-2 (1-0)
Σκόρερ: 21' Μπίσσι - 49' Μασκανάκης, 88' Μεσέρδης
Διαιτητές: Φράγκαλας Ρ., Ντούγιας, Χατζηαθανασίου
Ιατρικό προσωπικό: Ματενόγλου Δέσποινα
ΨΥΧΙΚΟ-ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ.....1-3 (0-2)
Σκόρερ: 86' Τάφα - 19' ..., 42' ..., 55' ...
Διαιτητές: Καραμανίδης Ι., Κουρουζίδης, Τσίκου
Ιατρικό προσωπικό: Μαλούδης Γεώργιος
(Τούμπα)16:00 ΠΕΘΕΛΙΝΟΣ-ΟΙΝΟΥΣΑ.....1-3 (0-1)
Σκόρερ: 86' Γεμενετζής - 15', 56' Βέρρος, 58' Γιαμουρίδης
Διαιτητές: Μαδένης, Καρασάββας, Ντεμάι
Ιατρικό προσωπικό: Γιατρός ομάδας
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 18/05/2019 - 05:00μ.μ
ΕΠΙΛΕΚΤΗ – PLAY OFF(10η αγων.)
ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ-ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ.....6-2 (3-1)
Σκόρερ: 16' Λεωνίδας, 29' Μουτίδης, 40',64' Ζυγκερίδης, 74' Τσομαχασβίλι, 90' Σαββίδης Αν. - 19' Λεκάκης, 69'(π) Βασιλειάδης Στ.
Διαιτητές: Βακουφτσής, Αρχοντογιάννης Γ., Κιοσσές Ι.
Ιατρικό προσωπικό: Παπουτσής Κων/νος
ΕΠΙΛΕΚΤΗ – PLAY OUT(10η αγων.)
ΛΕΥΚΩΝΑΣ-ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ.....2-2 (1-1)
Σκόρερ: 23' Μπαλτζής, 78' Καραμβαλάσης - 21' Ούτσιος, 76' Μακράκης 
Διαιτητές: Μπάτσιος, Σάκκος, Παπαποστόλου
Ιατρικό προσωπικό: Στεργιανού Άννα
ΝΕΟΣ ΣΚΟΠΟΣ-ΝΕΟΧΩΡΙ.....2-1 (2-0)
Σκόρερ: 4' Ταΐρης, 22' Γκέργκι - 89'(π) Σιψής
Διαιτητές: Κεφαλάς, Χολάνης, Δημητριάδης
Ιατρικό προσωπικό: Ντάκουλας Θεόφιλος
ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΒΑΤΑΣ.....2-1 (2-1)
Σκόρερ: 23' Χατζηπαυλίδης, 25' Μυλωνάς - 36' Χουρουζίδης
Διαιτητές: Σαφούρης, Καμπαρντίνας, Μπομπόγιας
Ιατρικό προσωπικό: Γκαβανόζης Αναστ.
ΑΝΩΤΕΡΗ - Α’ ΟΜΙΛΟΣ – PLAY OUT(10η αγων.)
ΑΓΚΙΣΤΡΟ-ΚΑΡΠΕΡΗ.....3-0 αα
Σκόρερ:
Διαιτητές: Μπαντή, Πούλιος Ι., Καραμανίδης Σ.
Ιατρικό προσωπικό: , Τσαριτζής Νικόλαος
Β’ ΕΠΣΣ - Α’ ΟΜΙΛΟΣ(26η αγων. - 3ος γύρος)
ΔΑΣΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ.....4-4 (1-2)
Σκόρερ: 31', 66' Σαπουντζής, 51', 90' Kαραβασίλης - 5' Αποστόλου, 12' Σαρακατσάνης, 47' Κούμλελης, 58' Μελαδίνης 
Διαιτητές: Μαυρίδης, Γαβριήλ, Μπεριντζής Στυλ.
Ιατρικό προσωπικό: Δίγκα Στέλλα
(Αερ.Α΄)ΙΩΝΙΚΟΣ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ.....4-0 (2-0)
Σκόρερ: 07' Καραποτόσογλου, 26',88' Καράδαγης, 66' Αγγέλου
Διαιτητές: Ντεμάι, Μπακιρτζής, Σαββάτης
Ιατρικό προσωπικό: Βασιλειάδης Κων/νος
ΒΥΡΩΝΕΙΑ-ΠΟΣ 2000….0-3 αα
ΧΑΡΟΠΟ-ΝEA ΤΥΡΟΛΟΗ.....0-3 αα
 
Prev Next
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΝ. ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
Bet Αρένα - Τηλ. 23210 59586
Σουβλάκι ο Σώτος | Τηλέφωνο :23210 56211
SELI ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ - ΤΗΛ: 23210 73223
Goal Cafe | To Νούμερο 1 Sports Cafe της πόλης / ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ NOVA
P&J Papoutsis, clothes & shoes
VETROP - ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΤΣΗΣ -  ΕΜΠΟΡΙΟ (ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ) - Τηλ.: 23210 80033 - Οδός Σερρών - Θεσσαλονίκης (6o χλμ)
Family Kitchen - Χειροποίητος Γύρος, Εκλεκτά Ψητά
BP ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - AUTO GAS
STUDIO FOTO KLIK
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ STUDIO - Τηλ.: 694 806 9001
ParisNiko - Τηλ. 23210 24515, 55177 - CU: 6943 445 854, F2G: 6931 303 318, WHATS UP: 6980 018 050
ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΗΛ.: 23210 36238 - Κιν: 6978 330 547
…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
BP Πετρέλαιο Θέρμανσης: Μανάφης Κωνσταντίνος, 2o χλμ Σερρών-Θεσσαλονίκης, τηλ: 23210 39358
O2  ARENA sports cafe - Γρ. Ρακιτζή 57, Σέρρες - τηλ.: 23210 65676, Υπεύθυνος: Νίκος Λάππας τηλ.: 6936145444
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
Συμβουλευτική Λογιστική - Γαβριηλίδης Ιωάννης - Μεραρχίας 13 - Σέρρες - τηλ. 23210 67371 - 6934 910 968
Με τη συλλογή ποτηριών cocktail κάθε μέρα είναι γιορτή!
Auto Club - Λευκώνας Σερρών - Τηλ. 23210 50599, 75895

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2019... ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ...

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Μάιος 2019 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 18 & 19/05 - 17:00

Μαϊ 17, 2019

ΕΠΣΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 18 & 19/05 - 17:00

ΦΩΤΟ: ο Χρήστος Κρυωνάς και ο Ηλίας Χάψας θα σφυρίξουν τους δυο αγώνες κατά...