Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και αυτή τη ρήση επιβεβαίωσε με τον πιο εμφαντικό τρόπο η ομάδα των Ικάρων που δεν θα ταξιδέψει στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής στην Κέρκυρα για το παιχνίδι με τους Φαίακες. Έτσι μοιραία θα υποστεί την ποινή που προβλέπεται και αυτή που βαραίνει πιο πολύ είναι το -1 για την επόμενη σεζόν.
 
Ανακοίνωση ΕΟΚ:
«Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ στον αγώνα ΚΕ Φαίακας Κερ. – ΑΟΚ Ίκαροι Σερ. της 19/05/2019 για την 30η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2οςόμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΚΕ Φαίακας Κέρκυρας με σκορ 20-0.
Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών το Σωματείο ΑΟΚ Ικαροι Σερρών εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός(1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και ενός(1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 (άρθρο 7)».
 
ΦΩΤΟ: ο νέος πρόεδρος του ΜΓΣ Τάσος Παναγιώτου και ο έφορος του ποδοσφαικιού τμήματος, Νίκος Κατσαβάκης, ξεκινούν πολύ έγκαιρα να τρέχουν τ ποδοσφαιρικά θέματα του Πανσερραϊκού...

Ξεκίνημα για τη νέα χρονιά από πολύ νωρίς για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΜΓΣ Πανσερραϊκός με την έγκριση της εκκίνησης της διαδικασίας λύσης-εκκαθάρισης της Ανώνυμης Εταιρείας « ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 Π.Α.Ε.» προκειμένου η ομάδα τη νέα χρονιά χωρίς προβλήματα να διεκδικήσει την επιστροφή της στις Επαγγελματικές κατηγορίες.
 
Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:
 
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Στην συνεδρίαση  που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου συζητήθηκαν και πάρθηκαν αποφάσεις για τα παρακάτω ζητήματα:
1. Εγκρίθηκε η εκκίνηση της διαδικασίας λύσης-εκκαθάρισης της Ανώνυμης Εταιρείας « ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 Π.Α.Ε.» με εκπρόσωπο τον δικηγόρο κ. Σπύρο Χριστοφορίδη, ο οποίος θα παραστεί στις 7/6/19 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Σερρών για την διεκπεραίωση της ως άνω εντολής.
 
ΦΩΤΟ: Κωνσταντίνος Καρατλίδης και Απόστολος Αδαμίδης του Πήγασου, είναι στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, Θόδωρου Ελευθεριάδη, για τις προπονήσεις Επιλέκτων Κ16 για την Προεπιλογή των Εθνικών Ομάδων.
 
Την κλήση δύο ποδοσφαιριστών, μελών της Μικτής ομάδας Κ16 της Ε.Π.Σ.Σερρών που κατετάγη 4η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, γνωστοποίησε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Παίδων Κ15 Θεόδωρος Ελευθεριάδης, προκειμένου να συμμετάσχουν σε προπονήσεις που θα διεξαχθούν την Τρίτη 21/5/19 στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ.Μ στη Μίκρα Θεσσαλονίκης.
Οι Απόστολος Αδαμίδης και Κωνσταντίνος Καρατλίδης, που ανήκουν στον Πήγασο, είναι οι ποδοσφαιριστές που θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις Επιλέκτων Κ16 από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.
 
O «σπόρος» που άφησε ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών στο Βόλεϊ(κεντρική φωτο) έδωσε πολύ γρήγορα καρπούς, αφού ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός 1,5 περίπου μήνα μετά, ανακοίνωσε την λειτουργία τμήματος πετοσφαίρισης γυναικών επί το ελληνικότερον στην πόλη μας. Συγχρόνως  ανακοίνωσε και τη δημιουργία τμήματος δρομέων Υγείας που περιλαμβάνει δρόμους μεγάλων αποστάσεων, υπεραποστάσεων και δρομικών γεγονότων Υγείας Λαϊκού-Μαζικού αθλητισμού, ενώ εγκρίθηκεσυνεργασία των τμημάτων Καλαθοσφαίρισης ΜΓΣ Πανσερραϊκός – ΑΕ Σερρών.
 
Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:
 
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Στην συνεδρίαση  που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου συζητήθηκαν και πάρθηκαν αποφάσεις για τα παρακάτω ζητήματα:
1. Εγκρίθηκε η εκκίνηση της διαδικασίας λύσης-εκκαθάρισης της Ανώνυμης Εταιρείας « ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 Π.Α.Ε.» με εκπρόσωπο τον δικηγόρο κ. Σπύρο Χριστοφορίδη, ο οποίος θα παραστεί στις 7/6/19 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Σερρών για την διεκπεραίωση της ως άνω εντολής.
2. Αποφασίστηκε η δημιουργία νέου αθλητικού τμήματος  Πετοσφαίρισης Γυναικών.
3. Αποφασίστηκε η δημιουργία τμήματος δρομέων Υγείας που περιλαμβάνει δρόμους μεγάλων αποστάσεων, υπεραποστάσεων και δρομικών γεγονότων Υγείας Λαϊκού-Μαζικού αθλητισμού.
4. Εγκρίθηκε η συνεργασία των τμημάτων Καλαθοσφαίρισης ΜΓΣ Πανσερραϊκός - ΑΕ Σερρών.
 
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών ανακοινώνει πως έπειτα από απόφαση του Δ.Σ, η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου 18-19 Μαΐου 2019 σε όλα της τα πρωταθλήματα θα είναι αφιερωμένη στη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ποντίων και πριν την έναρξη των αγώνων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των 353.000 θυμάτων.
Ο Νομός Σερρών ήταν μεταξύ αυτών που "αγκάλιασαν" τις πρώτες αφίξεις προσφύγων μετά από μύριες αντιξοότητες, ενώ η Ε.Π.Σ.Σερρών έχει στις τάξεις της πολλά σωματεία που "γεννήθηκαν" από πρόσφυγες, χαρακτηρίζονται από το Ποντιακό στοιχείο και με αυτή την κίνηση αποτίει έναν ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη των θυμάτων.
Η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε ομόφωνα στις 24 Φεβρουαρίου 1994 την ανακήρυξη της 19ης Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης και στις 19 Μαΐου 2019 συμπληρώνονται 100 χρόνια απ’ τον ξεριζωμό των Ελλήνων του Πόντου απ’ τις πατρογονικές εστίες με την παράλληλη γενοκτονία και τον αφανισμό 353.000 αθώων θυμάτων.
 
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων για τα Play Off της Ανώτερης κατηγορίας στους δυο ομίλους και την απ’ ευθείας άνοδο στην Επίλεκτη κατηγορία του Διγενή Άνω Ποροΐων και του Εθνικού Ροδολίβους, ξεκινούν την ερχόμενη Κυριακή 19 Μαΐου 2019, στις 16:30, οι αγώνες κατάταξης. 
Πιο συγκεκριμένα στο Δημοτικό γήπεδο του Παραλιμνίου θα συναντηθούν την ερχόμενη Κυριακή 19/5, στις 16:30, οι δυο δεύτεροι της Ανώτερης κατηγορίας, ο Ηρακλής Αμμουδιάς και ο Άρης Πρώτης με τυπικά γηπεδούχο τον δεύτερο και σε αγώνα νοκ άουτ θα προκύψει ο 3ος της ενιαίας βαθμολογικής κατάταξης της Ανώτερης κατηγορίας που θα συναντηθεί με τον 10ο του βαθμολογικού πίνακα της Επίλεκτης, προκειμένου να διεκδικήσει το 3ο φετινό εισιτήριο για την Ελίτ του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.
Από κει και πέρα θα γίνει αγώνας κατάταξης και μεταξύ των τρίτων των δυο ομίλων της Ανώτερης κατηγορίας, για τις θέσεις 5 και 6, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Ροδόπολης και την ΠΑΕ Αγίου Πνεύματος. Ο εν λόγω αγώνας θα διεξαχθεί στον Λευκώνα, την ερχόμενη Κυριακή 19 Μαΐου 2019, στις 16:30. Μάλιστα είναι άξια αναφοράς η πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ, η οποία έγινε αποδεκτή με ιδιαίτερη θέρμη και θα στηριχθεί εμπράκτως από το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Σερρών, στο περιθώριο της αναμέτρησης να βραβευτούν δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των ομάδων οι οποίοι και βρέθηκαν αντίπαλοι στα Σερραϊκά γήπεδα την περίοδο 1960-1970, καθώς λόγω της διαφορετικής γεωγραφικής προέλευσης οι μεταξύ τους αγώνες είναι σπάνιοι. Σε μία εξαίρετη κίνηση που δείχνει εξ αρχής το κλίμα μέσα στο οποίο θα διεξαχθεί ο αγώνας, θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες στον 85χρονο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Αγίου Πνεύματος Κωτσούλα Λεωνίδα και στον 80χρονο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ροδόπολης Μουμουλίδη Μίλτο, για την προσφορά τους στα σωματεία και στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο.
 
Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣΣ:
 
Μέσα σε κλίμα ευγενούς άμιλλας, παρουσία παραγόντων των τεσσάρων ομάδων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Σ, στο πλαίσιο του Δ.Σ,, ο ορισμός των αγώνων κατάταξης της Ανώτερης Κατηγορίας για τις θέσεις 3-4 και 5-6 της ενιαίας βαθμολογικής κατάταξης. Αναλυτικά:
 
Θέσεις (3-4) Κυριακή 19 ΜΑΪΟΥ
Γήπεδο Παραλιμνίου | Ώρα έναρξης 04:30μ.μ | 
ΠΡΩΤΗ-ΑΜΜΟΥΔΙΑ
*Ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει σε νοκ-αουτ αγώνα την ομάδα που θα τερματίσει στην 10η θέση της Επίλεκτης Κατηγορίας 
 
Θέσεις (5-6) ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΪΟΥ
Γήπεδο Λευκώνα | Ώρα έναρξης 04:30μ.μ | 
ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ-ΡΟΔΟΠΟΛΗ
 
*Οι αγώνες είναι νοκ-αουτ και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, ακολουθεί ημίωρη διαδικασία παράτασης και αν χρειαστεί και διαδικασία πέναλτι
Άξια αναφοράς είναι η πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ, η οποία έγινε αποδεκτή με ιδιαίτερη θέρμη και θα στηριχθεί εμπράκτως από το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Σερρών, στο περιθώριο της αναμέτρησης να βραβευτούν δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των ομάδων οι οποίοι και βρέθηκαν αντίπαλοι στα Σερραϊκά γήπεδα την περίοδο 1960-1970, καθώς λόγω της διαφορετικής γεωγραφικής προέλευσης οι μεταξύ τους αγώνες είναι σπάνιοι. Σε μία εξαίρετη κίνηση που δείχνει εξ αρχής το κλίμα μέσα στο οποίο θα διεξαχθεί ο αγώνας, θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες στον 85χρονο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Αγίου Πνεύματος Κωτσούλα Λεωνίδα και στον 80χρονο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ροδόπολης Μουμουλίδη Μίλτο, για την προσφορά τους στα σωματεία και στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο.
Η Ε.Π.Σ.Σερρών καλεί τους Σερραίους φιλάθλους να στηρίξουν τις ομάδες στα τελευταία τους παιχνίδια για τη σεζόν 2018-2019 και να βρεθούν στα γήπεδα.
 
Μια ακόμη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι και, παραμένοντας μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος, συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, τρεις μόλις στροφές πριν το τέλος της. Αυτή τη φορά τα «λιοντάρια» κέρδισαν τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη, μια νεανική ομάδα που τερμάτισε πρώτη στον Β’ όμιλο της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. και αγωνίστηκε μπροστά στο κοινό της χωρίς άγχος, παίζοντας ίσως το «τελευταίο της χαρτί» για διάκριση στη φετινή διοργάνωση. Η αναμέτρηση είχε από την αρχή χαρακτήρα ντέρμπι. Η λήξη της εναρκτήριας περιόδου βρήκε τις δύο ομάδες σε απόλυτη ισορροπία (17-18) με τους γηπεδούχους να εστιάζουν  την προσοχή τους αμυντικά στην εξουδετέρωση του Συμεωνίδη. Στο δεύτερο δεκάλεπτο το σκηνικό δεν άλλαξε, ωστόσο οι παίκτες του Φώτη Κοκολιού με μπροστάρη τον αρχηγό Δημήτρη Τσανάκα που πέτυχε διαδοχικά τρίποντα (από τα 4 συνολικά στον αγώνα) βρήκαν σκορ από την περιφέρεια και πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με υπέρ τους διαφορά 5 πόντων (30-35). 
Στην τρίτη περίοδο η κλειστή - και σκληρή σε ορισμένες φάσεις- αμυντική ζώνη των γηπεδούχων οδήγησε σε νευρικότητα και επιθετική αφλογιστία τη Σερραϊκή ομάδα που έμεινε χωρίς καλάθι εντός πεδιάς ως το τέλος αυτής. Παρόλα αυτά, με σωστή αμυντική λειτουργία, οι «κόκκινοι» κατάφεραν να διατηρήσουν με ισχνό προβάδισμα την πρωτοπορία στο σκορ στο τέλος αυτής της περιόδου(39-42). Στο κρίσιμο και αμφίρροπο -όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση- τελευταίο δεκάλεπτο, ήρθε αρχικά η ώρα του Στέλιου Χορτομάρη, ο οποίος αγωνίστηκε με αυτοθυσία εξαιτίας ενός διαστρέμματος στην ποδοκνημική που συνέβη σε  προπόνηση της ομάδας μόλις 72 ώρες πριν τον κρίσιμο αγώνα. Ο play maker των «λιονταριών» πήρε το «όπλο» του έξω από τη γραμμή των 6.75 και ευστοχώντας σε δυο «μεγάλα τρίποντα» έβαλε την ομάδα του σε θέση «οδηγού» με διαφορά 9 πόντων 4:30’’ πριν το τέλος της αναμέτρησης (55-46). Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι παίκτες του Εθνικού προσπάθησαν με πίεση σε όλο το γήπεδο και μακρινά εύστοχα σουτ να ανατρέψουν την κατάσταση, ωστόσο η ψυχραιμία και η αποτελεσματικότητα του  Ηλία Τράκα έδωσε τις απαιτούμενες επιθετικές λύσεις στον Πανσερραϊκό για να κατακτήσει το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα.  
 
Ο προπονητής του Πανσερραϊκού Κρι Κρι κ. Φώτης Κοκολιός δήλωσε μετά τη νίκη της ομάδας του: «Ήταν μια επαγγελματική νίκη που επετεύχθη χωρίς να πιάσουμε υψηλή απόδοση στο παιχνίδι μας, απέναντι σε μια ομάδα που ουσιαστικά «έπαιζε» το τελευταίο της χαρτί για διάκριση. Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας παιχνίδι – παιχνίδι έχοντας να αντιμετωπίσουμε εντός έδρας στο ξεκίνημα του 2ου γύρου την ομάδα του Αστέρα Καβάλας, που πιστεύουμε ότι θα έρθει αποφασισμένη να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για την πολυπόθητη άνοδο».
Διαιτητές: Ισιγώνης – Καλαϊτζής
Δεκάλεπτα: 17-18, 13-17, 9-8, 18-19 (τελικό 57-62)
 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ(Τελούδης): Κιτσόπουλος 9(1), Φωτιάδης 4, Θεολογίδης 7(1), Σισίου 3(1), Παπαδούδης 1(2), Τσάγιας 4, Θεοχαρίδης 1, Πασσιάς 8, Κανάκης 8
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΡΙ ΚΡΙ(Κοκολιός): Γεωργιανός 11(2), Ιωσηφίδης 4(1), Κιρκινέζης, Παρχαρίδης 2, Συμεωνίδης 10, Σταματόπουλος, Τράκας 13(1), Τσανάκας 12(4), Φραγκούλης 1, Χατζηστεφάνου, Χορτομάρης 9(3)
 
MVP: Στέλιος Χορτομάρης
 
Αξιοσημείωτα από την αναμέτρηση: 
Παρά την απουσία του Πεχλιβάνη λόγω τραυματισμού, οι καλαθοσφαιριστές του Πανσερραϊκού Κρι Κρι ευστόχησαν σε 11 συνολικά τρίποντα εκμεταλλευόμενοι τις ασίστ του Φίλιππου Συμεωνίδη που αγωνίστηκε ως play maker ρακέτας. 
H διοίκηση της Σερραϊκής ομάδας που εκπροσωπήθηκε στην αποστολή από τους κ.κ. Θ. Καντά και Θ. Μηλούση, ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την υποδοχή και τη φιλοξενία.
Μετά την εκτός έδρας νίκη του Γ.Σ. Σερρών επί του Αστέρα Καβάλας (68-69) στον άλλο αγώνα του FINAL 4, η βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος στου δρόμου τα μισά έχει ως εξής: 
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΡΙ ΚΡΙ 6, 
Γ.Σ. ΣΕΡΡΩΝ 5
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 4 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 3
 
Είναι πλέον οριστικό ότι αλλάζει ο ποδοσφαιρικός χάρτης της Ελλάδας, αφού σήμερα Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, η Ολομέλεια της Βουλής υπερψήφισε κατά πλειοψηφία την αναδιάρθρωση στο ποδόσφαιρο.
Έτσι ο Πανσερραϊκός αλλά και ο Απόλλων Παραλιμνίου παρότι τερμάτισαν στην πρώτη τετράδα(3ος και 4ος αντίστοιχα) του ομίλου της Γ’ Εθνικής, υποχωρούν στην 4η τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία της Ελλάδας, αφού προέκυψε στα ψηλότερα μία ακόμη κατηγορία και παρότι θα ανήκουν στην Γ’ Εθνική θα αγωνίζονται στην ουσία στην Δ’ Εθνική.
Πιο συγκεκριμένα οι νέες επαγγελματικές κατηγορίες θα έχουν ως εξής:  
Η Super League με 14 ομάδες
Η Super League 2 με 12 ή 14 ομάδες
Η Football League με 14 ομάδες
 
Η Γ’ Εθνική που παραμένει σαν ονομασία θα έχει περίπου την μορφή που είχε και στο φετινό πρωτάθλημα και περίπου τις ίδιες ομάδες, αφού αν ρποσθέσουμε στις 8 που παρέμειναν θα προκύψει ονέος Α' όμιλος. Η μόνη διαφοροποίηση που μπορεί να υπάρξει είναι στον καταρτισμό των ομίλων στην ΕΠΟ και αν συμμετέχει και πάλι όπως και φέτος η ΕΠΣ Κιλκίς στον 1ο όμιλο οπότε οι ομάδες θα είναι 15, αν όχι οι ομάδες στον 1ο όμιλο θα μειωθούν στς 13. Πέρσι ο Α' όμιλος αποτελούνταν από 14 ομάδες. 
 
Αναλυτικά:
 
ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ(3 ομάδες)
Πανσερραϊκός
Απόλλων Παραλιμνίου
Δόξα Κάτω Καμήλας(Παρθενική συμμετοχή σε Εθνική κατηγορία)
 
ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ(1 ομάδα)
Ορέστης Ορεστιάδας(τελευταία συμμετοχή στην Δ’ Εθνική 2008-09)  
 
ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ(ΚΟΜΟΤΗΝΗ)(1 ομάδα)
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου(τελευταία συμμετοχή στην Δ’ Εθνική 2009-10, όταν αποχώρησε από το πρωτάθλημα)
 
ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ(3 ομάδες)
Ορφέας Ξάνθης
Άρης Αβάτου
Ηρακλής Ζυγού(Παρθενική συμμετοχή σε Εθνική κατηγορία)
 
ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ(4 ομάδες)
Νέστος Χρυσούπολης
Αετός Οφρυνίου
Κεραυνός Πέρνης
Δόξα Θεολόγου-Ποτού(Πρώτη φορά πρωταθλήτρια Καβάλας-Παρθενική συμμετοχή σε Εθνική κατηγορία)
 
ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ(1 ομάδα)
Πανδραμαϊκός(τελευταία συμμετοχή στην Δ’ Εθνική 2010-11)
 
ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ(2 ομάδες)
Αλέξανδρος Κιλκίς
Κιλκισιακός
 
Prev Next
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ STUDIO - Τηλ.: 694 806 9001
BP ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - AUTO GAS
Goal Cafe | To Νούμερο 1 Sports Cafe της πόλης / ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ NOVA
VETROP - ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΤΣΗΣ -  ΕΜΠΟΡΙΟ (ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ) - Τηλ.: 23210 80033 - Οδός Σερρών - Θεσσαλονίκης (6o χλμ)
Σουβλάκι ο Σώτος | Τηλέφωνο :23210 56211
STUDIO FOTO KLIK
ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΗΛ.: 23210 36238 - Κιν: 6978 330 547
…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
Family Kitchen - Χειροποίητος Γύρος, Εκλεκτά Ψητά
Auto Club - Λευκώνας Σερρών - Τηλ. 23210 50599, 75895
ParisNiko - Τηλ. 23210 24515, 55177 - CU: 6943 445 854, F2G: 6931 303 318, WHATS UP: 6980 018 050
Συμβουλευτική Λογιστική - Γαβριηλίδης Ιωάννης - Μεραρχίας 13 - Σέρρες - τηλ. 23210 67371 - 6934 910 968
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
Le@rn it... ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ...
O2  ARENA sports cafe - Γρ. Ρακιτζή 57, Σέρρες - τηλ.: 23210 65676, Υπεύθυνος: Νίκος Λάππας τηλ.: 6936145444
BP Πετρέλαιο Θέρμανσης: Μανάφης Κωνσταντίνος, 2o χλμ Σερρών-Θεσσαλονίκης, τηλ: 23210 39358
Bet Αρένα - Τηλ. 23210 59586
SELI ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ - ΤΗΛ: 23210 73223

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2019... ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ...

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Ιούνιος 2019 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ... ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 25/5 - 17:00

Μαϊ 24, 2019

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ... ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 25/5 - 17:00

ΦΩΤΟ: ο Απόστολος Τζουμαλάκης θα σφυρίξει τον αγώνα μπαράζ, ανάμεσα στη Δόξ...