Ο Φυσιολατρικός Ορειβατικός Σύλλογος Σιδηροκάστρου, διοργανώνει τον 2ο Παλλατίδειο Ημιμαραθώνιο, την Κυριακή 6 Ιουνίου 2019, στις 8:00 π.μ.
 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε δυο αγώνες: 
 
Α. ΔΡΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΑΔΙΣΜΑΤΟΣ 6 χλμ
 
Β. ΔΡΟΜΟΣ ΤΡΕΧΩ – ΠΑΙΖΩ 1 χλμ.
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 – 8:00 π.μ.
 
Συνδιοργάνωση:
Α.Πο.Δρα.Σι.
ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας
PALATIDEIOS DROMON SIDIROKASTROA
Μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά φθάνει στο τέλος της.
Για κάποιους επιτυχημένη, για άλλους όχι! 
Σίγουρα όμως για την ομάδα του Πανσουλιακού και τον προπονητή της, τα τελευταία 3 χρόνια, Γιώργο Κεχλιμπάρη, ήταν μία ακόμη πετυχημένη χρονιά, αφού οι «Πορτοκαλί» κατάφεραν να παραμείνουν και φέτος στην Ελίτ του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, αποδίδοντας, κατά γενική ομολογία και στο μέτρο του δυνατού, καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο, επενδύοντας παράλληλα και στα Σερραϊκά νιάτα, αφού πολλοί είναι οι νεαροί που πήραν την ευκαιρία και έδειξαν τις ποδοσφαιρικές αρετές τους, πλαισιωμένοι βέβαια και από πιο έμπειρους.
Ο πετυχημένος κόουτς κάνει την δική του αποτίμηση της χρονιάς μέσα από ανάρτηση στο facebook.
 
Αναλυτικά τα όσα έγραψε:
 
«Νιώθω την ανάγκη δημόσια πλέον να κάνω μια αναφορά σε αυτήν την ομάδα και σε αυτό που κατάφεραν να επιτύχουν οι άνθρωποι που την απαρτίζουν.
Είμαι ευλογημένος που συνεργάστηκα μαζί τους και πραγματικά υπερήφανος που πετύχαμε όχι κάτι απίθανο αλλά ένα δύσκολο στόχο συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου και δίνοντας σε αρκετά μικρά παιδιά την ευκαιρία να παρουσιάσουν μέσα από την ΟΜΑΔΑ το ποδοσφαιρικό τους εγώ, πάντα με την συνεισφορά των μεγαλυτέρων.
Όπως είπε και ο Γερμανός προπονητής Γιούργκεν Κλοπ " το να νικάς πάντα είναι δύσκολο όμως το να νικάς, να κρατάς το μηδέν και να πετυχαίνεις τον στόχο είναι απολύτως εκπληκτικό! 
Αυτά τα αγόρια είναι στα μάτια μου γ@μωτο ΓΙΓΑΝΤΕΣ....
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!»
 
Επιστροφή στην Ελίτ του Σερραϊκού ποδοσφαίρου για τον Διγενή Άνω Ποροΐων, αφού αναδείχθηκε Πρωταθλητής στην Ανώτερη κατηγορία(Α’ όμιλος), επικρατώντας σήμερα στην τελευταία αγωνιστική των Play Off, του Ολυμπιακού Ροδόπολης, με 5-1 στο ντέρμπι του Μπέλες. 
Η ομάδα των Άνω Ποροΐων έχοντας μια συνολικά πολύ καλή αγωνιστική παρουσία φέτος, αναδείχθηκε πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα και της κανονικής περιόδου, μπροστά από τον Ηρακλή Αμμουδιάς, για συνεχίσει με την ίδια φόρα και στα Play Off. 
Ο Διγενής είχε συμμετάσχει στην Επίλεκτη κατηγορία(2014-15), στην πρώτη χρονιά μετά την αναδιάρθρωση στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο και ενώ βαθμολογικά είχε σωθεί, οι Διοικούντες αποφάσισαν να δηλώσουν συμμετοχή στην Ανώτερη κατηγορία, κάνοντας μια νέα αρχή που μετά από μια τετραετία απέδωσε καρπούς.
Από την άλλη ο Ηρακλής Αμμουδιάς θα επιδιώξει την επιστροφή στα Σαλόνια του Σερραϊκού ποδοσφαίρου μέσα από την διαδικασία των μπαράζ, αφού κατετάγη τελικά δεύτερος. Σε πρώτη φάση θα αντιμετωπίσει σε μονό αγώνα τον Άρη Πρώτης και ο νικητής του αγώνα αυτού θα αντιμετωπίσει τον 10ο του  βαθμολογικού πίνακα της Επίλεκτης σε αγώνα μπαράζ για μια θέση στην μεγάλη Σερραϊκή ποδοσφαιρική κατηγορία.
 
101
Η ώρα της απονομής της Κούπας του πρωταθλητή...
103
...ωραίες στιγμές έζησαν οι παίκτες οτυ Διγενή...
104
...αλλά και όλοι όσοι είναι κοντά στην ομάδα...
105
Ο προπονητής της ανόδου, Θόδωρος Κερογλίδης, με τον Πρόεδρο του Διγενή, Νίκο Πετρακόπουλο...
 

Στα Play Out της ΕπΙλεκτης

Στα Play Out της Επίλεκτης, υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο Ολυμπιακός Λευκώνα, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Ελπίδα Προβατά(1-1), αφού και στο υποθετικό σενάριο να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική το Άνω Μητρούσι και να χάσουν οι άλλοι δυο(Νέος Σκοπός και Προβατάς) δεν τον ευνοεί η τριπλή ισοβαθμία, αφού έχει την μικρότερη βαθμολογική συγκομιδή στον επί μέρους βαθμολογικό πίνακα.
Όσον αφορά για το ποια ομάδα, ανάμεσα στη Δόξα Νέου Σκοπού και την Ελπίδα Προβατά θα ακολουθήσει τον Ολυμπιακό Λευκώνα στην Ανώτερη κατηγορία θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική και μάλιστα στις λεπτομέρειες, αφού οι δυο ομάδες αυτή την στιγμή ισοβαθμούν με 10 βαθμούς. Στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουμε δυο λευκές ισοπαλίες και όλα θα κριθούν στην διαφορά των γκολ εφόσον υπάρξει εκ νέου ισοβαθμία, με την ομάδα του Νέου Σκοπού να βρίσκεται σε πιο πλεονεκτική θέση, αφού έχει καλύτερη διαφορά που είναι το αμέσως επόμενο κριτήριο. Πάντως σίγουρα θα υπ΄ρξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τελικό σφύριγμα προκειμένου να ξεκαθαρίσει πια ομάδα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. 
 
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής:
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 18-05-2019 - 17:00(10η αγων)
ΛΕΥΚΩΝΑΣ - ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ
ΝΕΟΣ ΣΚΟΠΟΣ - ΝΕΟΧΩΡΙ
ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΒΑΤΑΣ
 
Τι προβλέπει ο ΚΑΠ στις ισοβαθμίες;
 
Άρθρο 20, Βαθμολογική κατάταξη ομάδων
4. Οι ομάδες κατατάσσονται, κατά σειρά, στον βαθμολογικό πίνακα με κριτήριο το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσαν η καθεμιά. Από τον πίνακα αυτό:
α) Ανακηρύσσεται η νικήτρια ομάδα του πρωταθλήματος που είναι αυτή που κατέλαβε την πρώτη θέση.
β) Ανακηρύσσονται οι ομάδες που έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.
γ) Ανακηρύσσονται η ομάδα ή οι ομάδες που προβιβάζονται ή υποβιβάζονται στην ανώτερη ή κατώτερη κατηγορία βάσει της οικείας προκήρυξης.
5. Σε περίπτωση που από τον ανωτέρω πίνακα προκύπτει ισοβαθμία ομάδων για τις θέσεις της παρ 4 του παρόντος άρθρου, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο το σύνολο των
βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.
6. Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ 47 τους αγώνες.
7. Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
8. Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
9. Εάν και τότε προκύψει νέα ισοβαθμία ομάδων τότε συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο την καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
10. Η σειρά που παίρνει η κάθε ομάδα στους παραπάνω ειδικούς βοηθητικούς πίνακες, μεταφέρεται στον αρχικό βαθμολογικό πίνακα, για την - κατά σειρά - κατάληψη των θέσεων των ομάδων που είχαν ισοβαθμήσει.
 
 
Ξέφρενα πανηγύρια για την Άνω Μερά, την ομάδα της Μυκόνου που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην ΕΠΣ Κυκλάδων και του χρόνου θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Πανηγύρια και για τους πέντε Σερραίους ποδοσφαιριστές που αναδείχθηκαν Πρωταθλητές, αφού αγωνίζονται στην ομάδα της Μυκόνου. Πρόκειται για τον πορτιέρο, Γιώργο Τζάβρα, τον κεντρικό αμυντικό και αρχηγό της ομάδας,  Θάνο Χατζάκο, τον επιτελικό μέσο, Άκη Καρφαρίδα, τον επιθετικό, Τόλη Δημητρανόπουλο και τον αμυντικό Μένιο Κωφοκώτσιο.
Οι Σερραίοι ήταν πρωταγωνιστές στον τελικό μιας και αγωνίσθηκαν και οι πέντε, σε ένα παιχνίδι κόντρα στον Παναξιακό που κρίθηκε στα πέναλτι, μετά το ισόπαλο 1-1. Μάλιστα ο μεν Άκης Καρφαρίδας εκτέλεσε εύστοχα το 2ο πέναλτι, ο δε Θάνος Χατζάκος, εκτέλεσε εύστοχα το 5ο τελευταίο και πιο κρίσιμο πέναλτι που χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα του, ΑΣ Άνω Μερά Μυκόνου.
 
Το ποδόσφαιρο των Σερρών όχι μόνο δεν γνωρίζει σύνορα, αλλά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και εκτός συνόρων, παρά τις όποιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει. 
Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι του Πανσουλιακού, σήμερα το απόγευμα λίγο πριν το κρίσιμο παιχνίδι στο Νεοχώρι, με τον γηπεδούχο Αστέρα, έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο για ένα κοριτσάκι από την γείτονα χώρα. Αφορμή στάθηκε ο συμπαίκτης τους Στόγιαν Νικολακίεφ, που τους έκανε την πρόταση και όλοι μαζί την αποδέχθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη, συμβάλλοντας και οικονομικά στην προσπάθεια που γίνεται. 
Πρόκειται για την Ιωάννα, ένα γλυκύτατο κοριτσάκι από την γειτονική χώρα που δίνει έναν τεράστιο αγώνα για την ζωή, έχοντας και την υποστήριξη μεγάλων ομάδων αλλά και αστέρων του Βουλγάρικου ποδοσφαίρου.
PANSOYL 1
Η φανέλα με το μήνυμα για την Ιωάννα... 
Μαύρη σελίδα στην ιστορία των Κυανοκίτρινων, υποβιβασμός στην Γ´, μετά από 3 χρόνια στην Β´ Εθνική και με μια εκπληκτική προσπάθεια ανόδου πέρυσι για την Α2! 
Καλή δύναμη σε όλους και γρήγορη επάνοδος, εκεί που πραγματικά αξίζουν οι ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ!
 
Δεκάλεπτα: 22-29, 39-41, 47-60, 59-74
Διαιτητές: Ευφραιμίδης - Ταρενίδης
 
ΙΚΑΡΟΙ STIHL(Σίσκος): Κάτος, Σιδερίδης 7(1), Γεωργιανός 11(1), Δαλαγκόζης, Κουτσοκώστας, Γκούτζιας, Παπαδόπουλος 11, Καραμπέκης 10(2), Θολιώτης 10, Φώτογλου 6(1), Κακιούζης 4.
ΓΕΦΥΡΑ(Παράδας): Ψευτόγκας 3(1), Πουλιανίτης 5(1), Καταβαίνης 7, Αποστολίδης 24(4), Ζιάκας 14(4), Κουτουξίδης 11(2), Καραγιαννάκης, Κοτσάνος 4, Σώμος 4, Παπαδόπουλος 2.
 
ΦΩΤΟ: ο ΠΟ Τρίγλιας όπως παρατάχθηκε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής...

Η ομάδα της Χρυσούπολης δε κατάφερε τελικά παρά την λευκή ισοπαλία που απέσπασε εκτός έδρας την περασμένη Κυριακή, ηττήθηκε εντός έδρας σήμερα με 1-0 από την Νέα Τρίγλια, την ομάδα της Χαλκιδικής που πανηγυρίζει την άνοδο στην Football league.
Το άγχος ήταν φανερό από το 1ο λεπτό στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Νέστου.
Η ομάδα της Τρίγλιας με τον ταχύτατο Ντούνγκα δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων.
Ο Νέστος στα πρώτα 45΄λεπτά αν και δεν είχε ενέργεια στην απόδοση του , δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκε.
Το χειρότερο ότι λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκε να χάνει με 1-0 με πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα.
Γεγονός όμως είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο η Τρίγλια είχε καλύτερη παρουσία.
Στην επανάληψη όσο περνούσε η ώρα τα πράγματα γινόταν ακόμα πιο δύσκολα με το Νέστο να χάνει ευκαιρίες κυρίως με τον Τσελέπη ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή και θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας για τους γηπεδούχους.
Από την άλλη η Τρίγλια ήταν και πάλι ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.
Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο της Χρυσούπολης και βοήθησε όσο μπορούσε.
Η προσπάθεια του Νέστου ήταν σίγουρα μεγάλη ενώ στο τέλος ο προπονητής των φιλοξενουμένων  Κώστας Γεωργιάδης δήλωσε πως η Τρίγλια , ένα μικρό χωριό στην Χαλκιδική , έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα αφού κέρδισε σε μία έδρα που ο Νέστος δεν είχε καμία ήττα.
 
Το φιλμ του αγώνα
Στο 14’ σουτ από πλάγια θέση του Ντούνγκα άουτ.
Στο 20’ πάσα του Νικλητσιώτη αστοχεί από πλάγια θέση ο Μπέλιτς.
Στο 25’ αστοχεί από κοντά με κεφαλιά ο Σγούρης.
Στο 27’ προβολή Α.Μελισσόπουλου άουτ.
Στο 30’ αστόχησε από καλή θέση ο Νικλητσιώτης.
Στο 39’ σουτ του Ντούνγκα σώζει ο Αθανασίου.
Στο 40’ κεφαλιά του Μκρτσιάν , σουτ Ορφανίδη σώζει ο Παλαβράκης.
Στο 43’ ο Ντούνγκα κερδίζει πέναλτι από τον Μκρτσιάν.
Εκτελεί ο Ντούνγκα  το 0-1.
Στο 55’ σουτ από κοντά του Τσελεπή κοντράρει στους αμυντικούς.
Στο 63’ ο Τσελεπής βγαίνει μόνος του πλασάρει , σώζει ο τερματοφύλακας.
Στο 76’ φάουλ του Νικλητσιώτη σωτήρια απόκρουση του Παλαβράκη.
 
Διαιτητής: Κατσικογιάννης(Ηπείρου)
 
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αθανασίου, Μαϊντανός, Μκριτσιάν, Χούσινετς(75’ Παπαδόπουλος), Ν.Μελισσόπουλος(75’ Τσαπέγια), Εθυμιάδης(53’ Τσελέπης) , Ορφανίδης, Μπέλιτς, Νικλητσιώτης, Α.Μελισσόπουλος.
ΝΕΑ ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Ζώτος, Λιόνης, Σγούρης(81’ Μπέσσας), Μιλκούδης, Καρατζάογλου, Ευθυμιάδης(82’ Μενεγκάλι), Σαρβανίδης, Κεχαγιάς(85’ Πάλλας), Ντούνγκα, Σταυρόπουλος 
 
Πηγή: proininews.gr
Prev Next
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ STUDIO - Τηλ.: 694 806 9001
STUDIO FOTO KLIK
…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
Goal Cafe | To Νούμερο 1 Sports Cafe της πόλης / ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ NOVA
ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΗΛ.: 23210 36238 - Κιν: 6978 330 547
Σουβλάκι ο Σώτος | Τηλέφωνο :23210 56211
VETROP - ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΤΣΗΣ -  ΕΜΠΟΡΙΟ (ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ) - Τηλ.: 23210 80033 - Οδός Σερρών - Θεσσαλονίκης (6o χλμ)
BP ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - AUTO GAS
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
Bet Αρένα - Τηλ. 23210 59586
SELI ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ - ΤΗΛ: 23210 73223
ParisNiko - Τηλ. 23210 24515, 55177 - CU: 6943 445 854, F2G: 6931 303 318, WHATS UP: 6980 018 050
BP Πετρέλαιο Θέρμανσης: Μανάφης Κωνσταντίνος, 2o χλμ Σερρών-Θεσσαλονίκης, τηλ: 23210 39358
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
O2  ARENA sports cafe - Γρ. Ρακιτζή 57, Σέρρες - τηλ.: 23210 65676, Υπεύθυνος: Νίκος Λάππας τηλ.: 6936145444
Le@rn it... ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ...
Συμβουλευτική Λογιστική - Γαβριηλίδης Ιωάννης - Μεραρχίας 13 - Σέρρες - τηλ. 23210 67371 - 6934 910 968
Auto Club - Λευκώνας Σερρών - Τηλ. 23210 50599, 75895
Family Kitchen - Χειροποίητος Γύρος, Εκλεκτά Ψητά

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2019... ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ...

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Ιούνιος 2019 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ... ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 25/5 - 17:00

Μαϊ 24, 2019

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ... ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 25/5 - 17:00

ΦΩΤΟ: ο Απόστολος Τζουμαλάκης θα σφυρίξει τον αγώνα μπαράζ, ανάμεσα στη Δόξ...